boyun kaçtı? yani ben de 62yim ama bence ben de zayıf değilim belki bize öyle geliyodur
167 boyum, ya benim omuzlar geniş olduğu için öyle geliyor bana

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
boyun kaçtı? yani ben de 62yim ama bence ben de zayıf değilim belki bize öyle geliyodur

Elma tipi vücudum, omuzlarım geniş acaba o yüzden mi zayıf duramıyorum?
 size öyle geliyodur kızlar,artık takıntı olmuş bizde.Banada hep öyle geliyo nedense heralde 40 kiloya falan düşersem zayıf görücem kendimi artık
size öyle geliyodur kızlar,artık takıntı olmuş bizde.Banada hep öyle geliyo nedense heralde 40 kiloya falan düşersem zayıf görücem kendimi artık Bende dar fizik seviyorum,anlatabildimmi acaba,hani enden dar oluyosun böyle küçücük ve incecik belin oluyo
Bende dar fizik seviyorum,anlatabildimmi acaba,hani enden dar oluyosun böyle küçücük ve incecik belin oluyo acaba bunun için bi spor varmı geçenlerde araştırdım ama bişey bulamadım
acaba bunun için bi spor varmı geçenlerde araştırdım ama bişey bulamadım bu jillianın programlarıda biraz omuzları genişletiyo galiba
bu jillianın programlarıda biraz omuzları genişletiyo galiba
Bende dar seviyorum ama o bel bi turlu incelmiyobende geldimsize öyle geliyodur kızlar,artık takıntı olmuş bizde.Banada hep öyle geliyo nedense heralde 40 kiloya falan düşersem zayıf görücem kendimi artık
Bende dar fizik seviyorum,anlatabildimmi acaba,hani enden dar oluyosun böyle küçücük ve incecik belin oluyo
acaba bunun için bi spor varmı geçenlerde araştırdım ama bişey bulamadım

Bende dar seviyorum ama o bel bi turlu incelmiyo

bende geldimsize öyle geliyodur kızlar,artık takıntı olmuş bizde.Banada hep öyle geliyo nedense heralde 40 kiloya falan düşersem zayıf görücem kendimi artık
Bende dar fizik seviyorum,anlatabildimmi acaba,hani enden dar oluyosun böyle küçücük ve incecik belin oluyo
acaba bunun için bi spor varmı geçenlerde araştırdım ama bişey bulamadım

ya o kadar takıntı olmuş ki bütün elbiselerimi deneyip fotoğrafını çektim aynadan karşılaştırıyorum öncekilerle
 ya o kadar takıntı olmuş ki bütün elbiselerimi deneyip fotoğrafını çektim aynadan karşılaştırıyorum öncekilerle 
 Birazdan kahvaltı edeceğim ailem çok geç uyanıyor ya midem birbirine yapıştı
 Birazdan kahvaltı edeceğim ailem çok geç uyanıyor ya midem birbirine yapıştı 
bizimkiler de çok geç uyanıyo ben onlar uyanana kadar yogurt meyve falan yiyorum onlarla da öğle yemeği sayarak kahvaltı ediyorumhoşgeldin, özlemiştim seni ablacımya o kadar takıntı olmuş ki bütün elbiselerimi deneyip fotoğrafını çektim aynadan karşılaştırıyorum öncekilerle
Artık su içmeye dikkat edicem pek dikkat etmiyordumBirazdan kahvaltı edeceğim ailem çok geç uyanıyor ya midem birbirine yapıştı

1 sene falan devamlı sporla olur ancak canım,bel çok zor inceliyo.Karın sporlarıyla ayda 1-2 cm gidiceğini düşünsek 1 senede incecik bi bel olur
 1 sene katlanamam valla
 1 sene katlanamam valla  gerçekten göbek falan da gitmesi kolay ama ah o bel yokmu
 gerçekten göbek falan da gitmesi kolay ama ah o bel yokmu2 buçukta yogurt karışımı
4te bir kepekli galeta, 5 kuru üzüm, bir mürdüm eriği

erik acıktırır kız

uzun suredir adet olamiyodum bugun oldum.belki hizli gider kilolar bi umut
 uzun suredir adet olamiyodum bugun oldum.belki hizli gider kilolar bi umut 
 Siteye göre bugün 883 kalori almışım, birazdan da spora gideceğim karnım biraz insin
 Siteye göre bugün 883 kalori almışım, birazdan da spora gideceğim karnım biraz insin 
15 20 dün daha dişimi sıkacağım ama artık diyetten çok sıkıldım gerçekten

benim de şuan saldırasım var ama dayan diyorum 15 gün daha. 15 günden sonra naparım artık obezmi olurum bilmiyorum