• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

1.5 ayda 5 kg vereceğim.

Elma tipi vücudum, omuzlarım geniş acaba o yüzden mi zayıf duramıyorum? :(

boyun kaçtı? yani ben de 62yim ama bence ben de zayıf değilim belki bize öyle geliyodur :27:

bende geldim:1:size öyle geliyodur kızlar,artık takıntı olmuş bizde.Banada hep öyle geliyo nedense heralde 40 kiloya falan düşersem zayıf görücem kendimi artık:9:Bende dar fizik seviyorum,anlatabildimmi acaba,hani enden dar oluyosun böyle küçücük ve incecik belin oluyo:1:acaba bunun için bi spor varmı geçenlerde araştırdım ama bişey bulamadım:1:bu jillianın programlarıda biraz omuzları genişletiyo galiba:14:

bende geldim:1:size öyle geliyodur kızlar,artık takıntı olmuş bizde.Banada hep öyle geliyo nedense heralde 40 kiloya falan düşersem zayıf görücem kendimi artık:9:Bende dar fizik seviyorum,anlatabildimmi acaba,hani enden dar oluyosun böyle küçücük ve incecik belin oluyo:1:acaba bunun için bi spor varmı geçenlerde araştırdım ama bişey bulamadım:1:bu jillianın programlarıda biraz omuzları genişletiyo galiba:14:
Bende dar seviyorum ama o bel bi turlu incelmiyo :14:

hoşgeldin, özlemiştim seni ablacım :9: ya o kadar takıntı olmuş ki bütün elbiselerimi deneyip fotoğrafını çektim aynadan karşılaştırıyorum öncekilerle :30:
Artık su içmeye dikkat edicem pek dikkat etmiyordum :9: Birazdan kahvaltı edeceğim ailem çok geç uyanıyor ya midem birbirine yapıştı :50:

hoşgeldin, özlemiştim seni ablacım :9: ya o kadar takıntı olmuş ki bütün elbiselerimi deneyip fotoğrafını çektim aynadan karşılaştırıyorum öncekilerle :30:
Artık su içmeye dikkat edicem pek dikkat etmiyordum :9: Birazdan kahvaltı edeceğim ailem çok geç uyanıyor ya midem birbirine yapıştı :50:
bizimkiler de çok geç uyanıyo ben onlar uyanana kadar yogurt meyve falan yiyorum onlarla da öğle yemeği sayarak kahvaltı ediyorum
1 sene falan devamlı sporla olur ancak canım,bel çok zor inceliyo.Karın sporlarıyla ayda 1-2 cm gidiceğini düşünsek 1 senede incecik bi bel olur:1:

ölme eşegim ölme :9: 1 sene katlanamam valla :9: gerçekten göbek falan da gitmesi kolay ama ah o bel yokmu

bugun sabah kalktım 9a dogru hemen 2 kuru kayısı yedim. 10a doğru yogurt karışımım ve bir mürdüm eriği
11 buçuk kahvaltı: bir yumurta, 2 yeşil zeytin, iki lokma ekmek, çok çok az bi parça tadına bakmak için krep, 3 kuru üzüm, salata domates biber

5 le başlayan rakamları ne zaman görcem acaba :59:

Son düzenleme:
2 buçukta yogurt karışımı
4te bir kepekli galeta, 5 kuru üzüm, bir mürdüm eriği

Akşam yemeği 1 tabak bulgur pilavı (sitede gram olarak 250 gram yazmış ama o kadar yoktur herhalde yediğim yine de ne olur ne olmaz diye 250 gram olarak işaretledim), 1 bardak ayran, salata.
Gaz yapıcı şeyleri yedim yedim şişicem :9: Siteye göre bugün 883 kalori almışım, birazdan da spora gideceğim karnım biraz insin :1:

akşam yemeğim: 6 kaşık zeytinyaglı bamya yemeği, 1 kepekli galeta,1 salatalık, yarım domates

Back
X