evett biraz küçük de eski burnum da baya küçüktü kemer vardı yalnızcaben beğendim. yüzünüze göre sanki biraz kücük ama beğendim. amaaan önemli olan siz kendinizi sevin
ya doktorum gercekten cok iyi bir profesordu ve minimum zorlukta gecti ama arkadasim devlette oldu onun cok cok daha zor gecti surec. ameliyat en kolayi sonrasindaki psikolojik surec daha zor ama dogru doktoru bulunca o sorun da ortadan kalkiyor gibiameliyat nasıldı ya? ben çok korkuyorum hiç ameliyat olmadım. benim de burnum 15 yıldır kırık ama cesaret edip ameliyat olamıyorum. benim burnumun sol tarafınkırık sebebiyle tıkalı. soldan çok az nefes alabiliyorum
ameliyat nasıldı ya? ben çok korkuyorum hiç ameliyat olmadım. benim de burnum 15 yıldır kırık ama cesaret edip ameliyat olamıyorum. benim burnumun sol tarafınkırık sebebiyle tıkalı. soldan çok az nefes alabiliyorum
Bence güzel duruyor yanlaardan. eskisini bilmiyoruz aama birde karşıdan nasıl durduğu da önemli tabi. Genel olarak güzel gayetSelam herkesee. 1.5 ay önce rhinoplasti ameliyatı oldum. Bu süreçte burnumu bazı günler çok beğeniyorum bazı günler hiç beğenmiyorum. Kalkıklığı dışında rahatsız eden bir şey yok ama bazen kalkıklığı da güzel geliyor. Dışarıdan bir göz nasıl görüyor merak ettim. Yorumlarsanız sevinirimm
ya tesekkur ederimmm rahatsiz edici bir kalkikligi yok dimiBence güzel duruyor yanlaardan. eskisini bilmiyoruz aama birde karşıdan nasıl durduğu da önemli tabi. Genel olarak güzel gayet
Bence güzel iki burun arasındaki ortadaki et var ya orası görünüyor ama çok iyi yine de yüz üzerinden 95ya tesekkur ederimmm rahatsiz edici bir kalkikligi yok dimi
kardesimde de disaridan gorunecek kadar buyuk burnun disina cikmis et vardi. ayni profesore ameliyat oldu o da cok memnun bu arada dunyaya yeniden gelmis gibiyim diyorGayet güzel burun darısı başıma etlerim var burnumda hemde 2 tane ikiz bebek kdkdkd
kardesimde de disaridan gorunecek kadar buyuk burnun disina cikmis et vardi. ayni profesore ameliyat oldu o da cok memnun bu arada dunyaya yeniden gelmis gibiyim diyorcesaret edip oluverin, insallah gonlunuze gore olurr
Merak ettim açıkcası nasıldı diye. Nerede hangi doktora olduunayyy cok sevindim yaaa tesekkurlero kismin sarkikligi asil ameliyat olma sebebimdi... onceki burnumda inanilmaz sarkikti muhtemelen bu kadar toparlanabildi
ben sadece kırık düzeltilsin istiyorum bir de nefes alabileyim. fiyat konusunda da yani o kadar para verince insan burnuma aşık olmam lazımEvet ya Cesaret ne kadar önemli ama beğenmezsen dönüşü de yok doğala çok kafa karıştırıcı ama bekledikçe fiyatı nerelere dayandı not -aynı durumdayım.
Sanırım senin burnu da iyi bir toplar bu drben sadece kırık düzeltilsin istiyorum bir de nefes alabileyim. fiyat konusunda da yani o kadar para verince insan burnuma aşık olmam lazımbenim burnum böyle
fotograf ekleyeyim, baska merak edenler de olur belkiMerak ettim açıkcası nasıldı diye. Nerede hangi doktora olduun
hahah insallah vallaSanırım senin burnu da iyi bir toplar bu dr
tabiki yaa cok cok icinize sinmesi lazim doktorun yani bodoslama olunacak bir ameliyat degilben sadece kırık düzeltilsin istiyorum bir de nefes alabileyim. fiyat konusunda da yani o kadar para verince insan burnuma aşık olmam lazımbenim burnum böyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?