Canım benim de bazı testler çifte dönmüştü ama adet oldum ilk an önemliKızlar elimde aşırı belli hatta zaman geçtikçe daha belirgin oluyor bu şekilde bi saat sonra falan çıkıp pozitif sonuç alan var mı
Pazar günü regli günüm umarım vardır yarın tekrarlıycam ama.Canım benim de bazı testler çifte dönmüştü ama adet oldum ilk an önemli
Pazar günü kuzum ama ilk yaptığım anda gölge tarzı vardı biraz geçince belirginleştiCanını sıkmak istemem ama test ilk 15 dk dan sonra bozulmaya ugruyor. Adetine kac gun var
O zaman gebelik olabilir sabah idrariyla bir test daha yapmani oneririmPazar günü kuzum ama ilk yaptığım anda gölge tarzı vardı biraz geçince
Aynisini yasadim kanda verdim negatif sonuc aldim halada adet olmadim 1 hafta gecsin test yaparm yine diyorum ama kan negatf olunca umidim kalmadi yukselecek deger icin insallah en kisa zamanda saglikli bebek haberi alirsinizKızlar elimde aşırı belli hatta zaman geçtikçe daha belirgin oluyor bu şekilde bi saat sonra falan çıkıp pozitif sonuç alan var mı
Pazar günü kuzum ama ilk yaptığım anda gölge tarzı vardı biraz geçinceCanını sıkmak istemem ama test ilk 15 dk dan sonra bozulmaya ugruyor. Adetine kac gun var
Yaa o kadar sıkıntılı bir durum ki psikolojik olarak çok yıpratıyor bide sebebi belirsiz gecikme daha zor umarım geç döllenme olmuştur o yüzden çıkmamıştır hayırlı haber alırsınız bennim içinde hayırlısı olsun günüme az kaldı bi kaç gün bekler kan veririm eğer olmazsamAynisini yasadim kanda verdim negatif sonuc aldim halada adet olmadim 1 hafta gecsin test yaparm yine diyorum ama kan negatf olunca umidim kalmadi yukselecek deger icin insallah en kisa zamanda saglikli bebek haberi alirsiniz
Sanırım öyle ya bu testlere bişey oldu önceden hafif bir gölgede gebelik oluyordu şu anda bozdular mı acaba diyorum satış mantığıylaSabah ilk idrarla tekrar deneyin varsa çıkar ama ilk 10 dk olan sonucu dikkate alın bence sonrası kuruma çizgisi oluyor
Gununuz gecince test yapin en sagliklisi adet zamani hormonlar yukseliyo belki ondan o silikleri goruyorz belki testlerde hata var ama iki net cizgi gorene kadar heveslenip uzulmeyinPazar günü kuzum ama ilk yaptığım anda gölge tarzı vardı biraz geçince
Yaa o kadar sıkıntılı bir durum ki psikolojik olarak çok yıpratıyor bide sebebi belirsiz gecikme daha zor umarım geç döllenme olmuştur o yüzden çıkmamıştır hayırlı haber alırsınız bennim içinde hayırlısı olsun günüme az kaldı bi kaç gün bekler kan veririm eğer olmazsam
Valla benim yaptigim test 1 gun gecmesine ragmen bile tek cizgiydi. Bikac gun snra tekrar deneyin benceKızlar elimde aşırı belli hatta zaman geçtikçe daha belirgin oluyor bu şekilde bi saat sonra falan çıkıp pozitif sonuç alan var mı
Valla sabah tekrar yaptım bu defa 45 dakika içinde belirdi dayanamadım kan verdim 3.96 çıktı akşam üstü tekrar yaptım 5 dakika içimde ikinci çizginin olduğu kısım gölgelendi ve belirdi şimdi daha net yani sanırım geç döllenme olmuş kana yeni geçiyorGununuz gecince test yapin en sagliklisi adet zamani hormonlar yukseliyo belki ondan o silikleri goruyorz belki testlerde hata var ama iki net cizgi gorene kadar heveslenip uzulmeyinbekliycem bakalim bende
Valla kuzum bende dayanamadım kan verdim 3.96 çıktı akşam üstü tekrarladım idrara 5 dakika içinde gölgelendi bakalım bi kaç gün testle takip edicem koyulaşma varsa pazartesi giderim kan pıhtılaşması var çünküValla benim yaptigim test 1 gun gecmesine ragmen bile tek cizgiydi. Bikac gun snra tekrar deneyin bence
Deger 5 in altinda adetnze kac gun var benim 6 degerle kimyasala donmustu dikkat edin kendinize bizede haber verin durumdan yukselcekmi degerinizValla sabah tekrar yaptım bu defa 45 dakika içinde belirdi dayanamadım kan verdim 3.96 çıktı akşam üstü tekrar yaptım 5 dakika içimde ikinci çizginin olduğu kısım gölgelendi ve belirdi şimdi daha net yani sanırım geç döllenme olmuş kana yeni geçiyor
İnşalllah olmaz ya geçmiş olsun sizide testi tekrarlıyorum dünden bu yana sürekli daha kısa zaman içinde silikte olsa çıkıyo bu sabah yaptım hemen çıktı silik ama olsun hemen çıkması önemli muhtemelen yükselliyor değer umarım sağlıklıdır sizin sonrasında oldu mu peki sağlıklı gebelikDeger 5 in altinda adetnze kac gun var benim 6 degerle kimyasala donmustu dikkat edin kendinize bizede haber verin durumdan yukselcekmi degeriniz
2 gun arayla kan verecekmisiniz takip icin kan verdgnz doktor hemsire bisey dedimi insallah saglikli bir gebeliktirİnşalllah olmaz ya geçmiş olsun sizide testi tekrarlıyorum dünden bu yana sürekli daha kısa zaman içinde silikte olsa çıkıyo bu sabah yaptım hemen çıktı silik ama olsun hemen çıkması önemli muhtemelen yükselliyor değer umarım sağlıklıdır sizin sonrasında oldu mu peki sağlıklı gebelik
Sagolun ben kimyasaldan sonraki ay hanile kaldim sukurler olsunİnşalllah olmaz ya geçmiş olsun sizide testi tekrarlıyorum dünden bu yana sürekli daha kısa zaman içinde silikte olsa çıkıyo bu sabah yaptım hemen çıktı silik ama olsun hemen çıkması önemli muhtemelen yükselliyor değer umarım sağlıklıdır sizin sonrasında oldu mu peki sağlıklı gebelik
Umudunu kırmak da istemem umut vermek de canım. Ben de geçen ay test yaptım 1-2 saat sonra çıktı çizgi ama sonuç negatifti. Aynı şey bu ay da oldu 1-2 saat sonra çıktı çizgi o yüzden önemsemedim ama reglim geçtikten sonra terkrar testler yaptım anında çıkmaya başladı çizgiler . Bu ay pozitifmiş yani . Sen birkaç gün sonra tekrar test yap benceKızlar elimde aşırı belli hatta zaman geçtikçe daha belirgin oluyor bu şekilde bi saat sonra falan çıkıp pozitif sonuç alan var mı
Beta verdim canım 4 çıktı yarın tekrarlıycam ancak artık testi yapınca anında belli oluyor yeri seninde hayırlı uğurlu olsun inşallahUmudunu kırmak da istemem umut vermek de canım. Ben de geçen ay test yaptım 1-2 saat sonra çıktı çizgi ama sonuç negatifti. Aynı şey bu ay da oldu 1-2 saat sonra çıktı çizgi o yüzden önemsemedim ama reglim geçtikten sonra terkrar testler yaptım anında çıkmaya başladı çizgiler . Bu ay pozitifmiş yani . Sen birkaç gün sonra tekrar test yap bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?