1.5 saat sonra çıkan çizgi

Beta verdim canım 4 çıktı yarın tekrarlıycam ancak artık testi yapınca anında belli oluyor yeri seninde hayırlı uğurlu olsun inşallah
Yükselir o değer yeni gebelik geç döllenme olabilir

Sagolun ben kimyasaldan sonraki ay hanile kaldim sukurler olsun o ay cok uzuldum ama hep dedimki verende Allah alanda Allahim sen ol dersen olur kendimi teselli etmek icin acikcasi kimyasaldan sonra umidim kesilmisti suprz oldu
Rabbim hayırlı etsin inşalllah canım bende sürekli tekrar edicem bugün adet günümdü gelen bişey yok bu ay benimde mecburi kürtajdan sonra. 4.ncü ayım hayırlısı olsun inşallah

Rabbim hayırlı etsin inşalllah canım bende sürekli tekrar edicem bugün adet günümdü gelen bişey yok bu ay benimde mecburi kürtajdan sonra. 4.ncü ayım hayırlısı olsun inşallah
Amin Allah im tez zamanda kucagniza yavrunuzu aldirsin

İ

nşalllaj canım hayırlısı olsun inşallah biz çok acılar yaşadık bu nefes olacak bize inşallah
Hayırlı olsun canım inşallah sağlıklı bir gebelik süreci geçirirsin sağlıcakla kucağınıza alırsınız yavrunuzu gelişmelerden haberdar et bizi mutlaka

Kızlar elimde aşırı belli hatta zaman geçtikçe daha belirgin oluyor bu şekilde bi saat sonra falan çıkıp pozitif sonuç alan var mı
10 dakikdan sonra geçersizdir. Kuruma çizgisi çıkarır. Yarın sabah ilk idrarınla yapacağın test doğru sonucu verecektir canım. Umarım bebeğin seninledir

İ

nşalllaj canım hayırlısı olsun inşallah biz çok acılar yaşadık bu nefes olacak bize inşallah

10 dakikdan sonra geçersizdir. Kuruma çizgisi çıkarır. Yarın sabah ilk idrarınla yapacağın test doğru sonucu verecektir canım. Umarım bebeğin seninledir
Eski msjına cevap vermişim 4 çıkmış, umarım katlanarak artar canım

Hayırlı olsun canım inşallah sağlıklı bir gebelik süreci geçirirsin sağlıcakla kucağınıza alırsınız yavrunuzu gelişmelerden haberdar et bizi mutlaka
Ay ne kadar güzel insanlarsınız ya çok teşekkür ederim bu benim 5.nci gebeliğim bir sağlıklı doğumum var bundann önceki kalp atışı durdu pıhtılaşma çıktığı için öncekiler farklı sebeplerden çok korkuyorum ama hepiniz ayrı ayrı moral oldunuz Allah razı olsun

Canım hamile kaldığım ay adet günümde dahi yaptığım testlerde 1 saat sonra ikinci çizgi çıkmıştı . Ama adetimin 2 gün geçmesiyle tekrar yaptığımda 30 dakikadan sonra ikinci çizgi çıkmıştı . En son adetim 4 gün geçince yaptığımda anında kıprkırmızı ikinci çiZgi çıkmıştı. Doktora ise yurtdışındayım diye geç randevu bulabilmiştim . Verdiğim adet tarihini doktor geç döllenme diye 1 hafta sonra olacak şekilde güncellenmişti

Ay inşalllah açık teşekkür ederim Allah tek tek hepinizden razı olsun vallahi umut oldunuz
İnsallah sağlıkla kucaklarsin bende aksam uzeri test yaptim silik cizgi gordummu ilk an emin deglim sanirim gormek istedgimden gordum cok uçuk bir cizgi emi. Olamadm ertesi sahah ilk idrarla cok silikdi kizim su an iki bucuk yasinda çok şükür..size de nasip olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…