- 15 Ocak 2023
- 3.893
- 4.772
- 53
Yükselir o değer yeni gebelik geç döllenme olabilirBeta verdim canım 4 çıktı yarın tekrarlıycam ancak artık testi yapınca anında belli oluyor yeri seninde hayırlı uğurlu olsun inşallah
Rabbim hayırlı etsin inşalllah canım bende sürekli tekrar edicem bugün adet günümdü gelen bişey yok bu ay benimde mecburi kürtajdan sonra. 4.ncü ayım hayırlısı olsun inşallahSagolun ben kimyasaldan sonraki ay hanile kaldim sukurler olsuno ay cok uzuldum ama hep dedimki verende Allah alanda Allahim sen ol dersen olur kendimi teselli etmek icin acikcasi kimyasaldan sonra umidim kesilmisti suprz oldu
İ2 gun arayla kan verecekmisiniz takip icin kan verdgnz doktor hemsire bisey dedimi in
nşalllaj canım hayırlısı olsun inşallah biz çok acılar yaşadık bu nefes olacak bize inşallahYükselir o değer yeni gebelik geç döllenme olabilir
Amin Allah im tez zamanda kucagniza yavrunuzu aldirsinRabbim hayırlı etsin inşalllah canım bende sürekli tekrar edicem bugün adet günümdü gelen bişey yok bu ay benimde mecburi kürtajdan sonra. 4.ncü ayım hayırlısı olsun inşallah
Hayırlı olsun canım inşallah sağlıklı bir gebelik süreci geçirirsin sağlıcakla kucağınıza alırsınız yavrunuzu gelişmelerden haberdar et bizi mutlakaİ
nşalllaj canım hayırlısı olsun inşallah biz çok acılar yaşadık bu nefes olacak bize inşallah
10 dakikdan sonra geçersizdir. Kuruma çizgisi çıkarır. Yarın sabah ilk idrarınla yapacağın test doğru sonucu verecektir canım. Umarım bebeğin seninledirKızlar elimde aşırı belli hatta zaman geçtikçe daha belirgin oluyor bu şekilde bi saat sonra falan çıkıp pozitif sonuç alan var mı
İ
nşalllaj canım hayırlısı olsun inşallah biz çok acılar yaşadık bu nefes olacak bize inşallah
Eski msjına cevap vermişim10 dakikdan sonra geçersizdir. Kuruma çizgisi çıkarır. Yarın sabah ilk idrarınla yapacağın test doğru sonucu verecektir canım. Umarım bebeğin seninledir
İnşallah ya rabbim sonuca kavuştursun inşallah bide o lazım bizeEski msjına cevap vermişim4 çıkmış, umarım katlanarak artar canım
Tamam peki çok teşekkür ederim yarın inşallah tekrar kan vericem
Kızlar elimde aşırı belli hatta zaman geçtikçe daha belirgin oluyor bu şekilde bi saat sonra falan çıkıp pozitif sonuç alan var mı
Ay ne kadar güzel insanlarsınız ya çok teşekkür ederim bu benim 5.nci gebeliğim bir sağlıklı doğumum var bundann önceki kalp atışı durdu pıhtılaşma çıktığı için öncekiler farklı sebeplerden çok korkuyorum ama hepiniz ayrı ayrı moral oldunuz Allah razı olsunHayırlı olsun canım inşallah sağlıklı bir gebelik süreci geçirirsin sağlıcakla kucağınıza alırsınız yavrunuzu gelişmelerden haberdar et bizi mutlaka
Ay inşallah çok teşekkür ediyorumAmin Allah im tez zamanda kucagniza yavrunuzu aldirsin
Ay inşallah çok teşekkür ediyorum
Değildir inşallah çünkü sınırda beta çıktı inşallah yükselir ve gebelik vardır5 dakika sonra çıkan sonuçlar hatalı.
Değildir inşallah çünkü sınırda beta çıktı inşallah yükselir ve gebelik vardır
Çok teşekkür ederimİnşallah canım. Sağlıklı, hayırlı evlatlar nasip etsin rabbim
Ay inşalllah açık teşekkür ederim Allah tek tek hepinizden razı olsun vallahi umut oldunuzBen olumlu olacagini dusunuyorum
İnsallah sağlıkla kucaklarsin bende aksam uzeri test yaptim silik cizgi gordummu ilk an emin deglim sanirim gormek istedgimden gordum cok uçuk bir cizgi emi. Olamadm ertesi sahah ilk idrarla cok silikdi kizim su an iki bucuk yasinda çok şükür..size de nasip olsunAy inşalllah açık teşekkür ederim Allah tek tek hepinizden razı olsun vallahi umut oldunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?