1.5 sene bile olmadi evleneli...çok üzülüyorum. Kendimi cok hirpaladim

hcahnm

Üye
Kayıtlı Üye
6 Kasım 2022
57
9
6
26
Hanımlar aslında çok uzun hikaye fakat sizi yormadan anlatayım kısaca. Görücü usulü evliliği yaptık. Eşim eczacı ben öğretmenim. Ben özel bir okulda çalışıyorum o eczanede. Evlenmeden her şey çok çok güzeldi istemeden tutun düğüne kadar. Aslında evliliğin ilkzamanlari da öyleydi. Ama şuanda eşim ilgisiz, hep bi telefonla ugrasiyim bilmem ne bi yatak odasinda sarmaş dolaş hale geliyoruz nedense o da işi düştüğü için sanırım. Ya ben kendime artık şunu diyorum gerçekten evlenmeden önce hatta istemeden önce yani bekarken çok mutlu bir kizdim şimdi gülemiyorum bile ya valla benligimi kaybetmisim. 5 ay nişanlı kaldık ama ben taniyamamisim esimin öfke kontrolsuzlugu var maalesef sinirlendi mi vuruyor kırıyor. Sonra seni seviyorum la olmuyor işte bazı şeyler. Geçmişi yasattiklari kötü şeyleri unutamıyorum bana yaşattığı acıların üzerine mutluluk koyamiyorum. Ya bir egitmenim ben bu satırları hüngür hüngür ağlayarak yazıyorum. Eşim bana sarilacakmis bugün vuracak sandım korktum kendimi yere attım.. bu nasıl bi kendini korumadir. Hep dua ediyorum Allahim beni sana bırak kullarına bırakma diyorum. Cinsel ilişkide ise eşimin sertleşme sorunu oluyo bazen eşimin narsist bir kişiliği var maalesef bazen üstüme saldırı yapıyor ben kadın degilmisim vs gibi. Ama o onun sorunu buna ben ne yapabilirim ki z kendimi çok değersiz hissediyorum ne yapabilirim akıl feraset verin bana , yemek yiyemiyorum, 58 den 48 e düştüm evlendik evleneli. Eşim şimdi baba olmak istiyormuş. Fiziksel şiddet biraz azalsa da bazen kırıcı olması ve psikolojik şiddeti devam ediyor. Nasıl kendime baglayabilirim eşimi ayrıca ilahiyat mezunuyum ben. Okumadığım ayet yapmadığım dua kalmadı Hanımlar. Yaaaben babamın prensesiyim, eşimin gözünde bu kadar değersiz olmak o kadar kırıyor ki beni. Kadinligimi sorguluyor. Ya ben sarilmasina elimi tutmasina nasılsın demesine muhtacım yani ne diyim size. Ben ne yapayım ne yapayım ah ah ah ah ((( tsk ederim yorum atanlara. Derdiyle dertlenip yorum atın nolur.

İyi korun....

Düzelmez tabii ki. Hatta bebek olursa daha da fena olur bu adam. Ayrılacaksınız ne yapacaksınız.
Size sarılmaya gelen eşinizi şiddet uygulayacak sandığınız için-potansiyelini biliyorsunuz çünkü-kendinizi yere atmışsınız. Normal mi bu?
Kendinizi yakıştırıyor musunuz o yere?
Eşimi nasıl düzeltirim demeyin kendimi nasıl düzeltirim deyim.
Yok 10 kilo verdim yok kendimi yere attım yok çok araştırdım,yok neşeliydim hepsi gitti.
İnsan önce kendine değer verir ya.
Bir bakar kendine oo ne hale gelmişim diye.
Adliyeler bunun için var.
Anlamadım ki ben bir de eğitimciyim diyorsunuz

Bu herifi baba yapmayı düşünmüyor sunuz herhalde?

Çok denedim yapamadım bende kendimi mesafeli davranmaya yeğledim böyle nası olur bilmiyorum ama ağzımı bile açmıyorum psikolojik olarak iyi değilim(( o kadar caresizim

Ayrılmayı ciddi ciddi düşünün ilk önce. Bu da bir yol ve sizin için ilk başta gelmesi gerekiyor, belki farkında değilsiniz.

Çocuk yapmayın. Korunun. Aileniz yanınızda ise durumu onlarla paylaşın.

Yani kim şiddete uğramak, bir güzel söze hasret kalmak için evlenir ki? Azıcık düşünün, kendinize değer verin.

Koruma iç güdüsüyle kendini yere attığınız kadar bir şiddet gördüğünüz eşinizi mi kendinize bağlamak istiyorsunuz?!!!

Cidden bazen kendimi sorguluyorum. Dine siyasete girmek istemem hicbir mesajımda ama bir ilahiyat mezunusuz ve yasadiklariniza aldığınız reaksiyonlar bu mu? Ya ben düzgün inanmiyorum ya siz birşeyleri kacirmissiniz okulda... Kula kulluk(kölelik) ettiginizin farkindasiniz degil mi? Cektigimin ecrini falan alirim diye dusunuyorsaniz söyliyeyim.

O bilmiyor ailem bilmiyor bu durumları kimseye anlatamadim. Ailem annem babam çok yaşlılar kalp rahatszlklari var yeni operasyon atlattilar yüreklerine iner.
Anlaşıldı, yapın bari çocuğu siz. Başka yol bırakmıyorsunuz kendinize.

Lütfen korunun.
Yaşınız küçük ve iyi gitmeyen bir evliliğiniz var. Çocuk olursa düzelir mantığı ile sakın çocuk yapmayın.
Şuan eşinizin davranışlarına bir şekilde tahammül ediyorsunuz ki, onu değiştirmek, düzeltmek istiyorsunuz. Ancak ilerde hiç bir şey düzelmezse (maalesef çoğu zaman düzelmez) o zaman boşanmaktan başka bir çare kalmaz ve çocuk ile çok zorluk çekersiniz.

Hem fiziksel hem psikolojik şiddet görüyorsunuz, dolayısıyla herkes "boşan" diyecek ama sizde o cesareti göremedim şuan. O yüzden korunman yönünde sıkı sıkı tembihliyorum.

İnan dinle minle alakasız yazdıklarım. Ben kendimde değilim kardescan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…