1.5 sene bile olmadi evleneli...çok üzülüyorum. Kendimi cok hirpaladim

Yazdıklarınızı akli selim halde bir defa daha okuyup kendi kendinize bi düşünün bakalm ne kadar daha saçmalayabilirim diye bi yoklayin kendinizi.
Adam demeye dilim varmiyo ama vurup kırıyor keyfi isteyince tabiri caizse üzerinize abanıyor sizi istediği şekilde kullaniyor ve siz halen kocami kendime nasil bağlarim derdindesiniz Allah akil fikir versin cok ihtiyaciniz var çunkü.
Böyle sorunlu hasta ilişkinize birde cocuk düşünüyorsunuz ama bence esiniz degil siz istiyorsunuz cocuk yapayim da evliligim kurtulsun bana baglansin vs kafasindasiniz.
Daha neler yazilirda sanmiyorum algilamak isteyeceğinizi. 🤦🏻‍♀️

Çok denedim yapamadım:( bende kendimi mesafeli davranmaya yeğledim böyle nası olur bilmiyorum ama ağzımı bile açmıyorum psikolojik olarak iyi değilim:((( o kadar caresizim
Guclu olun bu adamla ömür gecmez. Siz dişli olursanizda belliki cok naifsiniz, ozamanda siddet artar. Kendinizi korumanin en kolay yolu bosanmaniz. Bazi adamlar sevgilerini gosteremez ama şiddette uygulamaz. Bi insan sevdigi insana nasil kıyabilir. Bu adamin size yaptiklarinida anlatmadiysaniz ailenizle paylasin en azindan bosanirsaniz haksiz duruma dusmezsiniz. Lutfen güçlü olun

23 yaşında bir kadının hem annesi hem babası çok yaşlı olamaz.bence bahanelere sığınıyor.bu evliliği bitirmeye cesareti yok.
Saçma sapan yorumlar yapmayin kalbinizi kirmayim rica ediyorum ki. Hastalıktan dolayı çok kötü şeyler yaşadı annemle babam annem de babam da kronik kalp rahatsizi . Hersey tetikliyor. Az beklemedim gözlerim yaşlı, yoğun bakım önlerinde. Yaşamayan bilemez. Babam 61 annem 60 yaşında çok mu gencler

23 yaşında bir kadının hem annesi hem babası çok yaşlı olamaz.bence bahanelere sığınıyor.bu evliliği bitirmeye cesareti yok.
Neden olmasın? Bu nasıl mantıksız bir cümle? Annesi babası geç çocuk yapmış olamaz mı? Yorum yapmak için yorum yapıyorsunuz bazen

İçim sıkılıyor artık bu bahanelerden benim. Şurda yarımızın ana babasının kalp hastalığı vardır, ki benim babam da 3.krizde dünya değiştirdi. Benim cesaretim yok ya da ben savaşmak istiyorum, ben boşanmak istemiyorum desin başım üstüne. Hayırlısı der geçerim. Böyle olunca sinirleniyorum.

Hanımlar aslında çok uzun hikaye fakat sizi yormadan anlatayım kısaca. Görücü usulü evliliği yaptık. Eşim eczacı ben öğretmenim. Ben özel bir okulda çalışıyorum o eczanede. Evlenmeden her şey çok çok güzeldi istemeden tutun düğüne kadar. Aslında evliliğin ilkzamanlari da öyleydi. Ama şuanda eşim ilgisiz, hep bi telefonla ugrasiyim bilmem ne bi yatak odasinda sarmaş dolaş hale geliyoruz nedense o da işi düştüğü için sanırım. Ya ben kendime artık şunu diyorum gerçekten evlenmeden önce hatta istemeden önce yani bekarken çok mutlu bir kizdim şimdi gülemiyorum bile ya valla benligimi kaybetmisim. 5 ay nişanlı kaldık ama ben taniyamamisim esimin öfke kontrolsuzlugu var maalesef sinirlendi mi vuruyor kırıyor. Sonra seni seviyorum la olmuyor işte bazı şeyler. Geçmişi yasattiklari kötü şeyleri unutamıyorum bana yaşattığı acıların üzerine mutluluk koyamiyorum. Ya bir egitmenim ben bu satırları hüngür hüngür ağlayarak yazıyorum. Eşim bana sarilacakmis bugün vuracak sandım korktum kendimi yere attım.. :KK43: bu nasıl bi kendini korumadir. Hep dua ediyorum Allahim beni sana bırak kullarına bırakma diyorum. Cinsel ilişkide ise eşimin sertleşme sorunu oluyo bazen eşimin narsist bir kişiliği var maalesef bazen üstüme saldırı yapıyor ben kadın degilmisim vs gibi. Ama o onun sorunu buna ben ne yapabilirim ki z kendimi çok değersiz hissediyorum ne yapabilirim akıl feraset verin bana , yemek yiyemiyorum, 58 den 48 e düştüm evlendik evleneli. Eşim şimdi baba olmak istiyormuş. Fiziksel şiddet biraz azalsa da bazen kırıcı olması ve psikolojik şiddeti devam ediyor. Nasıl kendime baglayabilirim eşimi ayrıca ilahiyat mezunuyum ben. Okumadığım ayet yapmadığım dua kalmadı Hanımlar. Yaaaben babamın prensesiyim, eşimin gözünde bu kadar değersiz olmak o kadar kırıyor ki beni. Kadinligimi sorguluyor. Ya ben sarilmasina elimi tutmasina nasılsın demesine muhtacım yani ne diyim size. Ben ne yapayım ne yapayım ah ah ah ah :KK43:((( tsk ederim yorum atanlara. Derdiyle dertlenip yorum atın nolur.
Ablacım ya adam dövüyorsa boşan dicem ama
Sen bilirsin

Saçma sapan yorumlar yapmayin kalbinizi kirmayim rica ediyorum ki. Hastalıktan dolayı çok kötü şeyler yaşadı annemle babam annem de babam da kronik kalp rahatsizi . Hersey tetikliyor. Az beklemedim gözlerim yaşlı, yoğun bakım önlerinde. Yaşamayan bilemez. Babam 61 annem 60 yaşında çok mu gencler
evet yaşlı değiller.ayrıca boşayın bu adamı gidin anne babanıza bakın daha iyi.hem fiziksel şiddet var hem psikolojik şiddet var.sitede kolay kolay kimseye boşan demem.ama sizin mutlaka boşanmanız lazım.bebek yapmaktan bahsediyorsunuz.

Cahil desem değilsiniz, okumuş etmis insansiniz. Bu nasil bir kafa yapısı ben gercekten anlamiyorum. Adam fiziksel şiddet gosteriyor yazmissiniz ama kendime nasil baglarim diye soruyorsunuz. Yarin cocugunuza da aynisi yapacak. Bunun tek suclusu siz olacaksiniz. Kendinize reva gordugunuz su hayati baska bir masuma yasatmaya hakkiniz yok. Siz boyle devam edebilirsiniz ama cocuk yapmayın sakin.

O bilmiyor ailem bilmiyor bu durumları kimseye anlatamadim. Ailem annem babam çok yaşlılar kalp rahatszlklari var yeni operasyon atlattilar yüreklerine iner.
Hani demişsin ya babamın prensesiydim diye, asıl prenses gibi yetiştirdikleri tamda bu gibi durumlarda kendi kendini korusun kendi ayakları üzerinde dursun diye okuttukları prenseslerinin, bu durumlara saçma bir şekilde sözde sabretmesine, daha ilk şiddet gördüğünde kendini ezdirmeyip, kapıyı çarpıp çıkmadığına üzülürler..

Eğitimcisin sen ya kendine gel bu yaşam şekli öğrencilerine öğütleyebileceğin yaşam mı? Değil değil mi??

Çocuk olmaması büyük şans bunu değerlendir ve zamanında çarpıp çıkmadığın kapıya yönel ve kurtar kendini.

Bunu pek kimseye soylemem ama boşanın. Size deger vermeyen insanla bi ömür gecmez. Erkekler neden böyle sevgiye aç, muhtaç birakirlarki kadınları anlamış degilim. Naif insanlariz biz yaradılış gereği bizim sevgiyle, şefkatle beslenmemiz lazim.
Biz neden naif insanlar olalım. Neden sevgi ile şefkatle beslenme gereğimiz olsun.
Bebek ve çocuklar sevgi ve şefkatle büyütülmeli-erkek ya da kız çocuğu olsun- sonra sevgi ve şefkati kendimizde de buluruz zaten. Buluruz ki şöyle yapan insana dahi nasıl düzeltiriz demeyiz.
Yoksa sevgiye herkesin her yaşta ihtiyacı olur önemli olan önce kendini sevmek. Kadını erkeği yok

Öncelikle dik durun siz güçlü bir kadın olduğunuzu hatırlayın. Çok şükür ki mesleğiniz var kimseye muhtaç kalmayacağınızı bilin. Maddi açıdan da manevi açıdan da. Ve oturup düşünün. Ben bu adamla bu şekilde bir ömür geçirmeye devam edebilir miyim? Katlanabilir miyim? Ardından ne yapmak istediğinize karar verin. Hiç bir kadın mutsuzluğu haketmiyor.

Eşim bana sarilacakmis bugün vuracak sandım korktum kendimi yere attım..

eşimin sertleşme sorunu oluyo

bazen üstüme saldırı yapıyor

Fiziksel şiddet biraz azalsa da

Bunca sorun var ve tek derdiniz bu mu?
Nasıl kendime baglayabilirim

Aman sakın boşanmayı düşünmeyin. Sakın ha, bu mutlu yuva dağılmamalı.

Neden olmasın? Bu nasıl mantıksız bir cümle? Annesi babası geç çocuk yapmış olamaz mı? Yorum yapmak için yorum yapıyorsunuz bazen
yazdı 60 61 diye.yaşlı değiller evet.ayrıca kızı boşanma kararı aldı diye kalp krizi mi geçirecek anne baba?tam tersi kızım eziyet çekmekten kurtuldu diye sevinmeliler.dayak varmış hanımefendi bu evlilikte.

Allah şifa versin ikisine de ama çok yaşlı kategorisinde falan değiller, gayet normal yaşları.
Yani bu durumda bu evliliğe, şiddet görmeye devam edip, üstüne çocuk mu yapacaksınız? Eşim çocuk istiyor, belki onunla bana daha çok bağlanır diye düşünmenize an meselesi.

kocanızı kendinize bağlayamazsınız artık çok üzüldüm anlattıklarınıza
eğitimcisiniz mesleğiniz var neden çekiyorsunuz daha çok gençsiniz yol yakınken bırakın gitsin
ailenize uygun bi dille anlatın hiçbir anne baba okuttuğu kızlarının bunları çekmesini istemez
sakın ama sakın çocuk olursa düzelir demeyin daha kötü olur
lütfen ama lütfen ayrılın fiziksel şiddetin azı çoğu olmaz

O bilmiyor ailem bilmiyor bu durumları kimseye anlatamadim. Ailem annem babam çok yaşlılar kalp rahatszlklari var yeni operasyon atlattilar yüreklerine iner.
Seni bu kadar seven ailen sence bunları yasadin diye mi dhaa çok üzülür,duyuldu diye mi?
Kendini onların yerine koy. Bir çocuğun var . Serefsizin teki onu dövüyor ama o sen üzülürsün diye söylemiyor. Sence bu daha acı verici değil mi bir anne baba için ???
Ne olursa olsun de, çağır aileni. Onlar da şahit olsun bu rezilliğe. Bakalım onların yüzüne bakabilecek mi,neler olacak

yadı 60 61 diye.yaşlı değiller evet.ayrıca kızı boşanma kararı aldı diye kalp krizi mi geçirecek anne baba?tam tersi kızım eziyet çekmekten kurtuldu diye sevinmeliler.dayak varmış hanımefendi bu evlilikte.
Ben boşanmasın otursun demiyorum hanımefendi. Sanırım cümlelerimi düzgün okuyamadınız dönüp tekrar okumanızı rica ediyorum. Benim takıldığım nokta yaşla ilgili yaptığınız yorum. Yaş 60 da olsa hastalık erken yaşlandırır hanımefendi. Babamı 60 yaşında kaybettim ve inanın bir 80 yaşında insandan farkı yoktu son zamanlarında hastalıkları nedeniyle.

Aynen öyle Allah razı olsun inan ki babam 61 annem 60 yaşında. Rahatsızlar inan
ankarada bir kadın öldürüldü geçen ay.kadın eğitimli eşi hakim.adam 3 çocuğunu da karısını da kendini de öldürdü.o kadın 12 senedir çekiyormuş adamı.devamlı psikolojik fiziksel şiddet görüyormuş.siz de henüz çocuk vs yok.kurtulmanız kolay bu adamdan.10 yıl 15 yıl geçer mi eşinizle bunu bir düşünün.bir büyük olarak bir abla olarak yakma kendini diyorum.

Back
X