1.5 sene bile olmadi evleneli...çok üzülüyorum. Kendimi cok hirpaladim

Hanımlar aslında çok uzun hikaye fakat sizi yormadan anlatayım kısaca. Görücü usulü evliliği yaptık. Eşim eczacı ben öğretmenim. Ben özel bir okulda çalışıyorum o eczanede. Evlenmeden her şey çok çok güzeldi istemeden tutun düğüne kadar. Aslında evliliğin ilkzamanlari da öyleydi. Ama şuanda eşim ilgisiz, hep bi telefonla ugrasiyim bilmem ne bi yatak odasinda sarmaş dolaş hale geliyoruz nedense o da işi düştüğü için sanırım. Ya ben kendime artık şunu diyorum gerçekten evlenmeden önce hatta istemeden önce yani bekarken çok mutlu bir kizdim şimdi gülemiyorum bile ya valla benligimi kaybetmisim. 5 ay nişanlı kaldık ama ben taniyamamisim esimin öfke kontrolsuzlugu var maalesef sinirlendi mi vuruyor kırıyor. Sonra seni seviyorum la olmuyor işte bazı şeyler. Geçmişi yasattiklari kötü şeyleri unutamıyorum bana yaşattığı acıların üzerine mutluluk koyamiyorum. Ya bir egitmenim ben bu satırları hüngür hüngür ağlayarak yazıyorum. Eşim bana sarilacakmis bugün vuracak sandım korktum kendimi yere attım.. :KK43: bu nasıl bi kendini korumadir. Hep dua ediyorum Allahim beni sana bırak kullarına bırakma diyorum. Cinsel ilişkide ise eşimin sertleşme sorunu oluyo bazen eşimin narsist bir kişiliği var maalesef bazen üstüme saldırı yapıyor ben kadın degilmisim vs gibi. Ama o onun sorunu buna ben ne yapabilirim ki z kendimi çok değersiz hissediyorum ne yapabilirim akıl feraset verin bana , yemek yiyemiyorum, 58 den 48 e düştüm evlendik evleneli. Eşim şimdi baba olmak istiyormuş. Fiziksel şiddet biraz azalsa da bazen kırıcı olması ve psikolojik şiddeti devam ediyor. Nasıl kendime baglayabilirim eşimi ayrıca ilahiyat mezunuyum ben. Okumadığım ayet yapmadığım dua kalmadı Hanımlar. Yaaaben babamın prensesiyim, eşimin gözünde bu kadar değersiz olmak o kadar kırıyor ki beni. Kadinligimi sorguluyor. Ya ben sarilmasina elimi tutmasina nasılsın demesine muhtacım yani ne diyim size. Ben ne yapayım ne yapayım ah ah ah ah :KK43:((( tsk ederim yorum atanlara. Derdiyle dertlenip yorum atın nolur.

Nasil kendime baglayabilirim diye sordugunuz icin bunu soriyorum esinizi seviyor musunuz?
2.si babanizin prensesi olarak bunu babaniza anlatsaniz tepkisi ne olur?

Benim bir arkadaş boşandı kızın yarım yamalak işi ve 1 yaşında bebeği vardı
Boşadı kocayı iyi yaptı hak etti adam

Başka bir arkadaşım kocası çalışmaz yıllardır evde ona bakar ve üstüne üstlük adam huzursuz bir tip bu arkadaş da acayip iyi bir mesleği ve parası var ama kocam kocam diye ölür

Neyse demem o ki eğitme çok bakmıyor ya bu kocayı boşayabilme yeteneği

Özgüvenle alakalı
Cesaretle alakalı
Kendine değer vermeyle alakalı

Sarilmasindan korkup kendini yere attığınız, bu denli şiddet gördüğünüz eşiniz yarın birgün size geri dönülmez zararlar verirse, anne babaniz farklı mı olacak ayrıca? Boşanmak ne ki evladının can sağlığının yanında?
Aynen babanızin sağlığını bahane etmeyin boşuna.

Hanımlar aslında çok uzun hikaye fakat sizi yormadan anlatayım kısaca. Görücü usulü evliliği yaptık. Eşim eczacı ben öğretmenim. Ben özel bir okulda çalışıyorum o eczanede. Evlenmeden her şey çok çok güzeldi istemeden tutun düğüne kadar. Aslında evliliğin ilkzamanlari da öyleydi. Ama şuanda eşim ilgisiz, hep bi telefonla ugrasiyim bilmem ne bi yatak odasinda sarmaş dolaş hale geliyoruz nedense o da işi düştüğü için sanırım. Ya ben kendime artık şunu diyorum gerçekten evlenmeden önce hatta istemeden önce yani bekarken çok mutlu bir kizdim şimdi gülemiyorum bile ya valla benligimi kaybetmisim. 5 ay nişanlı kaldık ama ben taniyamamisim esimin öfke kontrolsuzlugu var maalesef sinirlendi mi vuruyor kırıyor. Sonra seni seviyorum la olmuyor işte bazı şeyler. Geçmişi yasattiklari kötü şeyleri unutamıyorum bana yaşattığı acıların üzerine mutluluk koyamiyorum. Ya bir egitmenim ben bu satırları hüngür hüngür ağlayarak yazıyorum. Eşim bana sarilacakmis bugün vuracak sandım korktum kendimi yere attım.. :KK43: bu nasıl bi kendini korumadir. Hep dua ediyorum Allahim beni sana bırak kullarına bırakma diyorum. Cinsel ilişkide ise eşimin sertleşme sorunu oluyo bazen eşimin narsist bir kişiliği var maalesef bazen üstüme saldırı yapıyor ben kadın degilmisim vs gibi. Ama o onun sorunu buna ben ne yapabilirim ki z kendimi çok değersiz hissediyorum ne yapabilirim akıl feraset verin bana , yemek yiyemiyorum, 58 den 48 e düştüm evlendik evleneli. Eşim şimdi baba olmak istiyormuş. Fiziksel şiddet biraz azalsa da bazen kırıcı olması ve psikolojik şiddeti devam ediyor. Nasıl kendime baglayabilirim eşimi ayrıca ilahiyat mezunuyum ben. Okumadığım ayet yapmadığım dua kalmadı Hanımlar. Yaaaben babamın prensesiyim, eşimin gözünde bu kadar değersiz olmak o kadar kırıyor ki beni. Kadinligimi sorguluyor. Ya ben sarilmasina elimi tutmasina nasılsın demesine muhtacım yani ne diyim size. Ben ne yapayım ne yapayım ah ah ah ah :KK43:((( tsk ederim yorum atanlara. Derdiyle dertlenip yorum atın nolur.
Şiddet varsa evlilik yoktur, aklınızı mı yediniz 😱

İyi kötü yorum için hepinize teşekkür ederim.
Kötü yorum yazanlara da kocami kendime bağlamak istermişim gibi gozukmusum ama bir kadın yuvası ni kurtarmak için elinden gelenin fazlasını yapmalı olmazsa gidicem zaten . İlk defa gelmiş sizlere dert yanmışım lütfen kötü iğrenç yorimlarinizi kendinize saklayiniz

Sen kendine değer veriyor musun da eşin versin?

Adamın elinde stres topu olmuşsun, kaldıramadığı şeyinin bile bedelini ödüyorsun, daha bu adamı kendime nasıl bağlarım diyorsun?

Şu zihniyette ki insana burada ne yazarsan yaz boş. Tek dileğim bu cehalete, bu karanlığa bi yavruyu dahil edememeniz.

Güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim hnmlar. Her bayan mutluluğu hakeder

O bilmiyor ailem bilmiyor bu durumları kimseye anlatamadim. Ailem annem babam çok yaşlılar kalp rahatszlklari var yeni operasyon atlattilar yüreklerine iner.
Durumu yavaş yavaş aktar. Anlaşamadığınızı dile getir. En sonda boşanmak istediğini söyle. Ve lütfen korun. Kazara bile olmasına sebebiyet verme. Herşeyin daha kötü gitmesine sebep olur bu durum. Kendine bağlayamazsın sana bir kere sırtını dönmüş maalesef güzel kardeşim.

Ne hikmetse zaten boşanmayan insanlar iki gruba ayrılıyor birinin çocuğu var çocuğu için katlanıyor, diğerinin anne-babası rahatsız duyarsa çok üzülürler. Belli bir yaşın üstünde kronik hastalığı olmayan insan yok ya neyse. Eğitimci kadınsınız üstelik kendinize reva gördüğünüz hayat bu mu? Konuyu nasıl ayrılabilirlerim şeklinde açsaydınız daha başka bir yorum yazardım ama sizin derdiniz kocanızı kendinize bağlamak. Bu hayat sizin seçiminiz bu madem siz yaşayın ama kocanıza uyup çocuk falan düşünmeyin. Siz kocanızı seçtiniz ama çocuğunuz babasını seçemiyor

Kötü yorum yazanlara da kocami kendime bağlamak istermişim gibi gozukmusum ama bir kadın yuvası ni kurtarmak için elinden gelenin fazlasını yapmalı olmazsa gidicem zaten . İlk defa gelmiş sizlere dert yanmışım lütfen kötü iğrenç yorimlarinizi kendinize saklayiniz
Şiddet görülen yer yuva değildir. Ne yuvası?
Gayet dayak yediğiniz adamı kendinize bağlamak için öneri istemişsiniz.
Yuvanızı kurtarma yönetimimiz çocuk yapmak olmasın bari.
Doğmamış çocuğun hayatını karartmayın.

Hala eşimi kendime nasıl bağlarım diyorsunuz. Sizin kendinize saygınız yok ki adamın saygısı olsun.

Biz neden naif insanlar olalım. Neden sevgi ile şefkatle beslenme gereğimiz olsun.
Bebek ve çocuklar sevgi ve şefkatle büyütülmeli-erkek ya da kız çocuğu olsun- sonra sevgi ve şefkati kendimizde de buluruz zaten. Buluruz ki şöyle yapan insana dahi nasıl düzeltiriz demeyiz.
Yoksa sevgiye herkesin her yaşta ihtiyacı olur önemli olan önce kendini sevmek. Kadını erkeği yok
Valla bi insan esinin sevgisine ihtiyac duyuyor. Ayrica kadın hep naiftir.( çalışmış, egitimli, ve birçok zorluk karsisinda ayakta durmus bir kadin olmama rağmen) Ben bir kadin olarak ve çevremde de bir cok kadının eşinin sevgisine ihtiyac duydugunu goruyorum. Kadin sevildikce daha bi guzellesir daha pozitif olur evlatlarina daha cok sevgi gösterir sevgi, kadini guclendirir. Sevgiden kastım budur. Ama konu sahibinin sartlari altindada bi evlilik asla yürümez. Ozaman işte dünyada benden güçlüsü yok der yoluma devam ederim

Ne hikmetse zaten boşanmayan insanlar iki gruba ayrılıyor birinin çocuğu var çocuğu için katlanıyor, diğerinin anne-babası rahatsız duyarsa çok üzülürler. Belli bir yaşın üstünde kronik hastalığı olmayan insan yok ya neyse. Eğitimci kadınsınız üstelik kendinize reva gördüğünüz hayat bu mu? Konuyu nasıl ayrılabilirlerim şeklinde açsaydınız daha başka bir yorum yazardım ama sizin derdiniz kocanızı kendinize bağlamak. Bu hayat sizin seçiminiz bu madem siz yaşayın ama kocanıza uyup çocuk falan düşünmeyin. Siz kocanızı seçtiniz ama çocuğunuz babasını seçemiyor
Doğru teşekkür ederim 🤲🤐

Ben boşanmasın otursun demiyorum hanımefendi. Sanırım cümlelerimi düzgün okuyamadınız dönüp tekrar okumanızı rica ediyorum. Benim takıldığım nokta yaşla ilgili yaptığınız yorum. Yaş 60 da olsa hastalık erken yaşlandırır hanımefendi. Babamı 60 yaşında kaybettim ve inanın bir 80 yaşında insandan farkı yoktu son zamanlarında hastalıkları nedeniyle.
iyi de anne bana hasta diye dayak mı yesin konu sahibi?anne babanın hastalığı iyileşmeyecekse 5 yıl 10 yıl bu kadın bekleyecek mi onların ölmelerini?sizin dediğiniz de bu oluyor.kurtarmalı kendisini bebek olmadan.bu arada babanıza allahtan rahmet diliyorum.başınız sağolsun.

iyi de anne bana hasta diye dayak mı yesin konu sahibi?anne babanın hastalığı iyileşmeyecekse 5 yıl 10 yıl bu kadın bekleyecek mi onların ölmelerini?sizin dediğiniz de bu oluyor.kurtarmalı kendisini bebek olmadan.bu arada babanıza allahtan rahmet diliyorum.başınız sağolsun.
Hayır tabii ki yanlış anladınız. Yavaş yavaş durumu aktarabilir. Sanırım ne yapcağını bilmediği için panik tepkiler veriyor konu sahibi arkadaş. Ama tek çıkar yol var o da boşanmak. Şiddetin hiçbir türlüsü kabul edilmemeli evlilikte. Baş sağlığınız için de teşekkür ederim🙏🏼

Yuva sadece sizin mi? Adamın böyle yuvamızı kurtarayım, aman karımla ilişkimi düzelteyim gibi dertleri neden yok? Onun hasta anası babası yok mu mesela aman duymasınlar üzülürler diye korkacağı? Ay kadınım ben, yuva kurtarmak benim işim diye didinir durursanız elinizde yuva dediğiniz 4 duvarla kalakalırsınız günün sonunda. Neden biliyor musunuz? O yuvada bir adam düşünmediğiniz için. Yuva sadece sizinmiş gibi kocayı kenara atıp tek başınıza sırtlandığınız için.

Keşke şu çıkışlarınızı sizin iyiliğinizi düşünen insanlara değil de dayaklarını yediğiniz kocanıza yapsanız her şey çok farklı olabilirdi.

Back
X