H
hcahnm
Yolun sonu belli eğer bir mucize olmayacaksa..
Cocuk yapma sakın. Cocuk yapsan;
cocuklu halinle bu adamdan boşanman cok daha zor.
Cocuguna yazik olacak, cocugun icin bu adamla omur boyu muhatap olmak zorunda kalacaksin,cocugu sana karsi kullanacak.. babasiz bir cocuk dunyaya getireceksin.
Adam yaninizda olmayacak bile..cocugun da bu siddete maruz kalacak.. adam diyecek ki cocugu vermiyorum,cocugu bırak da git...bir de bunun icin kavrulacaksin, ugras vereceksin..
Sonunu sen düşün bu işin..olacaklari yaziyorum sana.
Cocuk sana mutluluk getirmez, bu kocadan cocuk sana zulm olur ancak..
Bence sen,
1.5 yıllik evliyim.. Denemedim olmasin, sorunlu kadınmış bak genç yaşta hemen bosandi, elalem ne der, evliligi beceremedi diyecekler, annemgil yaşlı onlara nasil aciklayacagim, eşe dosta ne diyecegim, boşanmış kadin yaftasi yiyecegim, belki hiç evlenemeyecegim/ömür boyu yalniz kalacagim, mutlu olamam artik,
Biraz daha sabredeyim belki duzelir/evliligim oturur diyorsun, belki cocugumuz olur kocamı baba yaparsam merhametli davranir/evine baglanir diyorsun ( ki en buyuk hatan burada asıl )
10 kg vermek falan ne demek..kendine gel, depresyondasin. istersen psikiyatriste git,icini dök,derdini anlat.. hayata dön.
Uzman birinden gercegi duymak,seni silkelemesi soguk duş etkisi yaratacaktir sende ama dusunmen icin iyi gelecektir emin ol.. ! Kendini dinlersin, farkina varirsin yasadiklarinin.
Yol yakinken, iyice yipranmandan ,cocuk yokken dönmek iyidir.
Lutfen hata yapma,destek al ve korun.
Esinin manupulasyonuna/seni suçlamasina izin verme...
Psikiyatriste git destek al. zihnindekileri, bu eziyete niye katlandiginin bilinçaltindaki dusuncelerin ortaya cikmasini sagla. Bunun uzerine yogunlas
Ve lutfen
Cocuk yapma