1.5 sene bile olmadi evleneli...çok üzülüyorum. Kendimi cok hirpaladim

neyine guvenerek baba olmak istiyormus? Cocuk cok keyifli, super birsey mi zannediyor akilsiz? Kendi esine ofke kontrolu yapamayip saldiran ayinin elinde kalir cocuk. Boyle adama cocuk mu verilir? Nisanliyken taniyamamissin ama simdi gayet iyi taniyorsun. Meslegin var, yasin genc, cocugun yok. Bosa sunu ya. Boyle hayat mi gecer?

İyi kötü yorum için hepinize teşekkür ederim.
Kötü yorum yazanlara da kocami kendime bağlamak istermişim gibi gozukmusum ama bir kadın yuvası ni kurtarmak için elinden gelenin fazlasını yapmalı olmazsa gidicem zaten . İlk defa gelmiş sizlere dert yanmışım lütfen kötü iğrenç yorimlarinizi kendinize saklayiniz
Yazılanları okudum ve gördüğüm kadarıyla kimse size kötü yorum yazmamış.
Siz yaşadığınız Stockholm sendromuna destek olsunlar diye bekliyorsunuz sanırım.
Babamın prensesiydim diyorsunuz. Ben nişanlıyken babam ikinci anjiyo ameliyatından yeni çıkmıştı, nişanlım bana kabalık edip rahatsız edici davranışlarda bulunduğu için (şiddet vs yok yaniz sadece kaba davrandı diye) ayrıldım ve babamın evine gitmişti ilkin. O zaman da babama kalp pili takmışlardı, kalbi %20 çalışıyordu ve yaşı 70'in üzerindeydi.
Babam o şeref yoksunu pisliği o haliyle kapıdan kovdu ve bana da telefon edip, kızım o haysiyetsizden uzak dur dedi. Olaylar uzadı ve ben o herife uzaklaştırma kararı çıkarttırdım. Evli de olsaydım babamın tavrı aynı olurdu.
Prenses böyle olunuyor. Hiçbir kral, kendi başı ağrımasın diye, prenses kızının zulme uğramasına göz yummaz.

Alenen kılıf arıyorsunuz eziyet görmeye. Sizi pışpışlamadığımız için bize de öfkeleniyorsunuz. Kendinize kızıyorsunuz ve bir tek kocanızda kusur bulamıyorsunuz. Çünkü inandığınız normlar, kadının itaat eden bir varlık olması gerektiğini öğretmiş size.

Kimseye itaat etmek zorunda değilsiniz. Yaşadığınız şey sizi ölüme bile götürebilir. Bahanelere sığınmak yerine bir silkelenip kendinize gelin.
Sizin hiçbir derdiniz yok, sadece kangren olmuş bir evliliğiniz var ve kesip atmazsanız, bütün bedeninizi ve zihninizi zehirleyip yok edecek.

Hanımlar aslında çok uzun hikaye fakat sizi yormadan anlatayım kısaca. Görücü usulü evliliği yaptık. Eşim eczacı ben öğretmenim. Ben özel bir okulda çalışıyorum o eczanede. Evlenmeden her şey çok çok güzeldi istemeden tutun düğüne kadar. Aslında evliliğin ilkzamanlari da öyleydi. Ama şuanda eşim ilgisiz, hep bi telefonla ugrasiyim bilmem ne bi yatak odasinda sarmaş dolaş hale geliyoruz nedense o da işi düştüğü için sanırım. Ya ben kendime artık şunu diyorum gerçekten evlenmeden önce hatta istemeden önce yani bekarken çok mutlu bir kizdim şimdi gülemiyorum bile ya valla benligimi kaybetmisim. 5 ay nişanlı kaldık ama ben taniyamamisim esimin öfke kontrolsuzlugu var maalesef sinirlendi mi vuruyor kırıyor. Sonra seni seviyorum la olmuyor işte bazı şeyler. Geçmişi yasattiklari kötü şeyleri unutamıyorum bana yaşattığı acıların üzerine mutluluk koyamiyorum. Ya bir egitmenim ben bu satırları hüngür hüngür ağlayarak yazıyorum. Eşim bana sarilacakmis bugün vuracak sandım korktum kendimi yere attım.. :KK43: bu nasıl bi kendini korumadir. Hep dua ediyorum Allahim beni sana bırak kullarına bırakma diyorum. Cinsel ilişkide ise eşimin sertleşme sorunu oluyo bazen eşimin narsist bir kişiliği var maalesef bazen üstüme saldırı yapıyor ben kadın degilmisim vs gibi. Ama o onun sorunu buna ben ne yapabilirim ki z kendimi çok değersiz hissediyorum ne yapabilirim akıl feraset verin bana , yemek yiyemiyorum, 58 den 48 e düştüm evlendik evleneli. Eşim şimdi baba olmak istiyormuş. Fiziksel şiddet biraz azalsa da bazen kırıcı olması ve psikolojik şiddeti devam ediyor. Nasıl kendime baglayabilirim eşimi ayrıca ilahiyat mezunuyum ben. Okumadığım ayet yapmadığım dua kalmadı Hanımlar. Yaaaben babamın prensesiyim, eşimin gözünde bu kadar değersiz olmak o kadar kırıyor ki beni. Kadinligimi sorguluyor. Ya ben sarilmasina elimi tutmasina nasılsın demesine muhtacım yani ne diyim size. Ben ne yapayım ne yapayım ah ah ah ah :KK43:((( tsk ederim yorum atanlara. Derdiyle dertlenip yorum atın nolur.
Ya siz şiddet çekebilirsiniz ama lütfen çocuk yapmayın. Hiçkimse ne fiziksel ne psikolojik şiddet yaşamak zorunda kalmasın🙏🏻 İşin içinde şiddet varken malesef kocanızı düzeltmenizi öneremem, şu ana kadar hep dozun arttığını duydum gördüm. Boşanmayı düşünmez misiniz? Çocuk da yok yaşınız da genç işiniz de var… ailem üzülmesin düzenim bozulmasın gibi ufak sebepler dışında büyük bir sebebiniz mi var şiddet gördüğünüz bir evde durmak için? Duracaksanız da evlilik terapisi düşünün bence, siz düzeltebilecek olsanız ilk ses yükselmesinde düzeltirdiniz. Ancak düzeltemiyprsınuz ki o işler fiziksel şiddete kadar gelmiş

Hanımlar aslında çok uzun hikaye fakat sizi yormadan anlatayım kısaca. Görücü usulü evliliği yaptık. Eşim eczacı ben öğretmenim. Ben özel bir okulda çalışıyorum o eczanede. Evlenmeden her şey çok çok güzeldi istemeden tutun düğüne kadar. Aslında evliliğin ilkzamanlari da öyleydi. Ama şuanda eşim ilgisiz, hep bi telefonla ugrasiyim bilmem ne bi yatak odasinda sarmaş dolaş hale geliyoruz nedense o da işi düştüğü için sanırım. Ya ben kendime artık şunu diyorum gerçekten evlenmeden önce hatta istemeden önce yani bekarken çok mutlu bir kizdim şimdi gülemiyorum bile ya valla benligimi kaybetmisim. 5 ay nişanlı kaldık ama ben taniyamamisim esimin öfke kontrolsuzlugu var maalesef sinirlendi mi vuruyor kırıyor. Sonra seni seviyorum la olmuyor işte bazı şeyler. Geçmişi yasattiklari kötü şeyleri unutamıyorum bana yaşattığı acıların üzerine mutluluk koyamiyorum. Ya bir egitmenim ben bu satırları hüngür hüngür ağlayarak yazıyorum. Eşim bana sarilacakmis bugün vuracak sandım korktum kendimi yere attım.. :KK43: bu nasıl bi kendini korumadir. Hep dua ediyorum Allahim beni sana bırak kullarına bırakma diyorum. Cinsel ilişkide ise eşimin sertleşme sorunu oluyo bazen eşimin narsist bir kişiliği var maalesef bazen üstüme saldırı yapıyor ben kadın degilmisim vs gibi. Ama o onun sorunu buna ben ne yapabilirim ki z kendimi çok değersiz hissediyorum ne yapabilirim akıl feraset verin bana , yemek yiyemiyorum, 58 den 48 e düştüm evlendik evleneli. Eşim şimdi baba olmak istiyormuş. Fiziksel şiddet biraz azalsa da bazen kırıcı olması ve psikolojik şiddeti devam ediyor. Nasıl kendime baglayabilirim eşimi ayrıca ilahiyat mezunuyum ben. Okumadığım ayet yapmadığım dua kalmadı Hanımlar. Yaaaben babamın prensesiyim, eşimin gözünde bu kadar değersiz olmak o kadar kırıyor ki beni. Kadinligimi sorguluyor. Ya ben sarilmasina elimi tutmasina nasılsın demesine muhtacım yani ne diyim size. Ben ne yapayım ne yapayım ah ah ah ah :KK43:((( tsk ederim yorum atanlara. Derdiyle dertlenip yorum atın nolur.
Hic bosanayim demek aklinizdan gecmiyor dimi?Tek satir bile gecmemis.Ogretmen insan bile siddete susarsa,3 cocuklu koydeki kadin napsin🥺

O bilmiyor ailem bilmiyor bu durumları kimseye anlatamadim. Ailem annem babam çok yaşlılar kalp rahatszlklari var yeni operasyon atlattilar yüreklerine iner.
Bu siddetci kocalar evlenirken ozelllkkle seciyor galiba,kv de kpdsr kalp hastasi olsun,karimin bahanesi olsun diye.Oyle bi akim var kkda.

Saçma sapan yorumlar yapmayin kalbinizi kirmayim rica ediyorum ki. Hastalıktan dolayı çok kötü şeyler yaşadı annemle babam annem de babam da kronik kalp rahatsizi . Hersey tetikliyor. Az beklemedim gözlerim yaşlı, yoğun bakım önlerinde. Yaşamayan bilemez. Babam 61 annem 60 yaşında çok mu gencler
60 yas yasli degil yalniz artik

Kötü yorum yazanlara da kocami kendime bağlamak istermişim gibi gozukmusum ama bir kadın yuvası ni kurtarmak için elinden gelenin fazlasını yapmalı olmazsa gidicem zaten . İlk defa gelmiş sizlere dert yanmışım lütfen kötü iğrenç yorimlarinizi kendinize saklayiniz
Sadece kadin yapmali tabi.Adam demesin hic bi yuva kurduk sahip cikalim.Hic de yapamam valla soyle bi durumda olsam.Canimi kurtarmanin derdine duserim yuva(!)dan once.

Boşanmak gibi bir seçeneğiniz var gencecik meslek sahibi kadınsınız, şu şartları kendinize neden reva görüyorsunuz? Boşanmak dünyanın sonu değil,düzelir diye beklemeniz hata. Aklınızı başınıza alın.

Saçma sapan yorumlar yapmayin kalbinizi kirmayim rica ediyorum ki. Hastalıktan dolayı çok kötü şeyler yaşadı annemle babam annem de babam da kronik kalp rahatsizi . Hersey tetikliyor. Az beklemedim gözlerim yaşlı, yoğun bakım önlerinde. Yaşamayan bilemez. Babam 61 annem 60 yaşında çok mu gencler
Peki bir gün şiddet uygulayan kocanız yüzünden hastanelik olursanız Allah korusun ölürseniz anne babanızın hali ne olur onu da düşündünüz mü?

H hcahnm
Yolun sonu belli eğer bir mucize olmayacaksa..
Cocuk yapma sakın. Cocuk yapsan;
cocuklu halinle bu adamdan boşanman cok daha zor.
Cocuguna yazik olacak, cocugun icin bu adamla omur boyu muhatap olmak zorunda kalacaksin,cocugu sana karsi kullanacak.. babasiz bir cocuk dunyaya getireceksin.
Adam yaninizda olmayacak bile..cocugun da bu siddete maruz kalacak.. adam diyecek ki cocugu vermiyorum,cocugu bırak da git...bir de bunun icin kavrulacaksin, ugras vereceksin..
Sonunu sen düşün bu işin..olacaklari yaziyorum sana.
Cocuk sana mutluluk getirmez, bu kocadan cocuk sana zulm olur ancak..

Bence sen,
1.5 yıllik evliyim.. Denemedim olmasin, sorunlu kadınmış bak genç yaşta hemen bosandi, elalem ne der, evliligi beceremedi diyecekler, annemgil yaşlı onlara nasil aciklayacagim, eşe dosta ne diyecegim, boşanmış kadin yaftasi yiyecegim, belki hiç evlenemeyecegim/ömür boyu yalniz kalacagim, mutlu olamam artik,
Biraz daha sabredeyim belki duzelir/evliligim oturur diyorsun, belki cocugumuz olur kocamı baba yaparsam merhametli davranir/evine baglanir diyorsun ( ki en buyuk hatan burada asıl )

10 kg vermek falan ne demek..kendine gel, depresyondasin. istersen psikiyatriste git,icini dök,derdini anlat.. hayata dön.
Uzman birinden gercegi duymak,seni silkelemesi soguk duş etkisi yaratacaktir sende ama dusunmen icin iyi gelecektir emin ol.. ! Kendini dinlersin, farkina varirsin yasadiklarinin.
Yol yakinken, iyice yipranmandan ,cocuk yokken dönmek iyidir.
Lutfen hata yapma,destek al ve korun.
Esinin manupulasyonuna/seni suçlamasina izin verme...

Psikiyatriste git destek al. zihnindekileri, bu eziyete niye katlandiginin bilinçaltindaki dusuncelerin ortaya cikmasini sagla. Bunun uzerine yogunlas
Ve lutfen
Cocuk yapma

Son düzenleme:
O bilmiyor ailem bilmiyor bu durumları kimseye anlatamadim. Ailem annem babam çok yaşlılar kalp rahatszlklari var yeni operasyon atlattilar yüreklerine iner.
Bir kız kardeşim var nasipse bir de kızım olacak Allah korusun ikisi de dört duvar arasında eşi ile bunları yaşayıp bize söylemese biz üzülürüz inme iner diye asıl o zaman kahrolurum. Kendim için de geçerli aileme inme inmesin üzülür diye ben neden dayak yiyeyim hor görüleyim ki🤷‍♀️

dayak yediğin adamla olan yuvayı kurtarmaya çalışmak enayiliktir hayır birde eğiticimciyim yazmışsınız cahil bir insanda değilsiniz olmamalısınız.

Eşinizi kendinize bağlamak için uğraşacağınıza bu adamdan boşanmam lazım diye düşünmelisiniz. Çocuk olup iyice çıkmaza girmeden biran önce boşanmaya kurtulmaya bakın çünkü değişmeyecek düzelmeyecek.

Yazdıklarınız sanki eli ekmrk tutmayan,okul yüzü görmemiş birinin ki gibi!! Bu yaşınızda dağ ayısı ile evli kalmaya çalışmayın.İnsan sevdiğinin saçının teline kıyama.Maaleswf eşiniz sizi sevmiyor!

Allah akıl fikir versin eğitimci olacak bir de , o mükemmel altın kaplama kocanla çocuk da yap kurtarmalısın bu muhteşem (!) evliliğini aynen

Ortada kurtarılacak bir yuva yok önce bunu anlamanız lazım

Annemlerle farkli ülkelerdeyiz. Annem telefonda sesimin tonuna bild dikkat ediyor anliyor yorgun muyum, hasta miyim, canim mi sıkılıyor hemen sorar. 🤷 Babasinin prensesi 5 ayda 10 kilo veriyor, dayaklqr yiyor insanlar bir şey anlamiyor.
Ben de ona şaşırıyorum, eminim 10 kilo verseniz anneniz bulunduğunuz ülkeye kadar gelir .
Bahane tamamen, ayrılmamak için.

Görücü usulü mü evlendiniz? Sizi kim tanıştırdı merak ettim. Babanızla hiç mi telefonda da olsa görüşmediniz,anlamadı mı sizin mutsuzluğunuzu? O nasıl babadır ki anlamadı? İnsan uçarak gelir yahu kızına?

Back
X