- Konu Sahibi sultannazik
-
biz bu sayilanlari yapiyoruz film izlemek tv bakmak oyun vs.. ama genel olarak ayri dinleniyoruz. ve ben esimle muzik dans kursuna gitmek isterim mesela. bide esim almanca kanallar ben turkce cunku onun ana dili almanca dilden tv konusunda cok birlesemiyoruz. yabanci turkce dublaj filmler izleriz zaman zamanYorgunluk olabilir ama ayrı odalarda zaman geçirmek iyi değil. Karşılıklı koltukta oturmak bile bir iletişim yaratır. İzlenen tv deki bir olaya yorum vs ile. Bi arada 8 yıllık evliyim 4 yaşında oğlum. Anaokuluna gidiyor akşam 9 da uyuyor. 6 dan 9 a kadar beraber tv izlenir. Bazen müzik kanalı açılır beraber oynarlar. Arada mutfağa geceriz eşimle . Sonra Afacan uyur. Biz tv izleriz. Gün içinde olanlar vs yorum yapılır sürekli değil tabi. Ara ara. Oses Türkiye izleriz o biterse vazgecilmezimiz Survivor var. Oses te sevdigimiz şarkı olursa eşlik ederiz karga seslerimiz le dalga geceriz. Sonra bir soru sorarım cvp yok bidaha sorarım yok birde bakarım offline olmuş benim bey.
bunu cok merak ediyorum. cunku en cok kadina ulasip sorabilecegim yer burasi. cocugu 3-5 Yas arasi olan 5 7 yillik gibi evliliklerde aksam esiniz eve geldiginde, yada isten geldikten sonraki paylasim ve yaklasiminiz nasil birbirinize? biz cocugumuz uyuduktan sonra genelde ayri adalarda kitap okuma tv izleme dinlenme gibi seyler yapiyyoruz. ve bunun sebeplerini biliyorum. cok yorgun oluyoruz. hafta ici yapacak pek bisey olmuyor. hafta sonu birlikte vakit geciriyoruz genelde aksama Kadar ailecek disardayiz. aksam yine herkes kendine cekiliyor bu normal mi? esim yine koltukta uyuyor.. bende size yaziyorum
Eğer bunları yapıyorsanız çalışan kişiler olarak çok kısa bir zamanınızı ayrı degerlendirmiş olursunuz. Buda sakıncalı değil. Bazen bizde de olur. Dans kursuna gelince eşinize açtınız mı bu konuyu. Bu arada evde yabancıdili olan biri olsa elimden kurtulamaz. Òğrenmek için hep sıkıştırırım :))biz bu sayilanlari yapiyoruz film izlemek tv bakmak oyun vs.. ama genel olarak ayri dinleniyoruz. ve ben esimle muzik dans kursuna gitmek isterim mesela. bide esim almanca kanallar ben turkce cunku onun ana dili almanca dilden tv konusunda cok birlesemiyoruz. yabanci turkce dublaj filmler izleriz zaman zaman
Çok normal gelmedi bana 2,5 yıldır aynı evde yaşıyoruz eşimle ama nadir durumlar dışında ev içinde ayrı takılmayız..bunu cok merak ediyorum. cunku en cok kadina ulasip sorabilecegim yer burasi. cocugu 3-5 Yas arasi olan 5 7 yillik gibi evliliklerde aksam esiniz eve geldiginde, yada isten geldikten sonraki paylasim ve yaklasiminiz nasil birbirinize? biz cocugumuz uyuduktan sonra genelde ayri adalarda kitap okuma tv izleme dinlenme gibi seyler yapiyyoruz. ve bunun sebeplerini biliyorum. cok yorgun oluyoruz. hafta ici yapacak pek bisey olmuyor. hafta sonu birlikte vakit geciriyoruz genelde aksama Kadar ailecek disardayiz. aksam yine herkes kendine cekiliyor bu normal mi? esim yine koltukta uyuyor.. bende size yaziyorum
guven huzur Sevgi dolu iliskimiz var. cogu arkadas esimle ayni odada film izlerim internete takilirim vs dedmis ben bunlari hergun olmasada yapiyorum izlemedigimiz film kalmamistir hafta sonu beraberiz ben saglikli yararli birsey yapma mesela bir muzik dans yada benzeri bir kurs yapma tenis oynama vs Boyle kaliteli sosyal hayattan birliktelikten anlatmak istedim. ayri odalardayiz cogu Zaman yalnizligi istiyoruz ikimizde bende okul is ev obir sirkette Chef cok yorucu tabiki sariliyoruz arada bir opuyoruz sevdigimizi belirtiyoruz.genel olarak ciftlerin zamanini nasil degerlendirdigi ve aksam herseyden arta kalanlardan Sona naptigini merak ettim. her iliskinin potansiyeli farkli. ama bence ayni odada olmak ve nette telefonda takilmak esiyle biseyyapmak degil. ben cok esimle sohbet ederim. oda sever bunu. ama kaliteli bir sosyal Hayat icin evde ikimizinde ilgilenecegi ne olabilir bilmiyorum biride cikip ikimizde birlikte sunu ogreniyoruz onun hakkinda birbirimizle fikir alisverisi yapiyoruz. Romantik bir ani paylasiyoruz vs dedmedi standart hersey. neden cunku insanlar yorgun Hayat stresliburda önemli olan beraberken nasıl olduğunuz. aramızda bir sorun yoksa ve ikiniz de mutluysanız sorun yok
yasadigim ulkenin sosyal sartlarida farkli calisma sartlarida ve stresi.. ben her Zaman oldugundan soz etmedim mesela ben ders calismak zorundayim onun almancasi ana dili benim turkce o yeni bir film ciktiysa bunu almanca izlemeyi tercih ediyor en ii anlamasi cin ben ise turk yapim filmleri seviyorum baazen birlikte izliyoruz. anarmal burlmuyorum ben aslinda ama genel olarak baskalari ne yapiyor merak ediyorum biz hafta sonu hep birlikteiz ama hafta ici heyer kapali cocugumuzu kimseye birakamyiz. ben esimle ayni odada farkli seylerde farkli frekanslarda olmaktan soz etmiyorum aslinda ben daha egitici gelistirici iliskiyi ilerletici seylerden istiyorum.. ama bunun icin zamanimiz kisitli mesela tenis oynamak kayak Kaymak istiyoruz o piano ben gitar ogrenmek istiyorum ama suan Zaman cok kisitli benim okul onun is kizimiz tek cocuk cok emek vermemiz gerekiyor. soru donemi oun cagi. ben ha esimle ayni odada ders calistim leptopa daldim ha baska odada. ben gnel oarak ortak zevkleri olan ciflerin varligini merak ettim aslindaÇok normal gelmedi bana 2,5 yıldır aynı evde yaşıyoruz eşimle ama nadir durumlar dışında ev içinde ayrı takılmayız..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?