1- 5 yada uzun birlikteligi olanlar aksam esiniz evde oldugunda?

15 yıldır birlikteyiz

Oğlumuz 9 da yatar oturur muhabbet ederiz gazete olur tv izleriz isteyen öç de takılır mutfak toplar iş ile ilgili bir şeyler yaparız

Her gün aynı olmaz ki hayat bazen de biri kitabını alır diğeri tv izler vs vs

Uykusu gelen de uyur yatıyorum der ve yatar aynı anda yatılacak gibi kurallarımız yok

biz bu sayilanlari yapiyoruz film izlemek tv bakmak oyun vs.. ama genel olarak ayri dinleniyoruz. ve ben esimle muzik dans kursuna gitmek isterim mesela. bide esim almanca kanallar ben turkce cunku onun ana dili almanca dilden tv konusunda cok birlesemiyoruz. yabanci turkce dublaj filmler izleriz zaman zaman

yazdığınız şeyler normal, ama sanki hiç cinsellik yok gibi geldi burdan bakınca?
bi de kitabı eşinizin yanında okusanız mesela..
ya da tv karşısında uyyakalıyosa yatak odasına gelmesini söyleseniz, öyle alışmasa..
ya da yanına sıkışsanız, mecbur rahatsız olup yatağa geçer

Normal bu durum, ama arada başka şeyler yapın çok normal hissettirmiyorsa. Çocuk uyunca güzel bi film açıp sarılıp izleyin, illa birbirinizi yorup muhabbete gerek yok...

Biz de 7 yıllık evliyiz. O tv karşısında ben kitabımla yatak odasındayımdır.
Eğer bana da uygun Bi filmse birlikte izleriz. Ama o ilk 5. Dk da uyuduğundan birlikte pek vakit geçiremiyoruz.

hayatınızın sonuna kadar dipdibe yaşayamazsınız. bence gayet normal.hatta ikinizde kendi istediğiniz şeyi yaptığınız için mutlu bile olursunuz. sürekli birlikte vakit geçirmek mutlu etmeyebilir insanı.nefes alacak alan kalmalı bence :) sorun yapmayın gayet normal bir çiftsiniz.

10 yillik evliyiz. Kizimiz uyuduktan sonra ilk is balkona cikip birer kahve sigara icip dedikodu yapariz. Saat erkense internetten bir film bulur izleriz ya da takip ettigimiz bikac yabanci dizi var onlari izleriz. Her zaman birlikte yataga gideriz ve uyku oncesi de uzun uzun sohbet ederiz hayal kurariz, sacma sapan geyikler yapariz ( zombi istilasi olsa ne yapacagimiz ya da milli piyango yilbasi ikramiyesini nasıl harcayacagimiz gibi )

Bi de ara sira bazi seylere sariyoruz, bir ara her aksam scrabble oynuyorduk mesela, bir donem tavlaya taktik, bir donem bulmaca hastasiydik falan

Eğer bunları yapıyorsanız çalışan kişiler olarak çok kısa bir zamanınızı ayrı degerlendirmiş olursunuz. Buda sakıncalı değil. Bazen bizde de olur. Dans kursuna gelince eşinize açtınız mı bu konuyu. Bu arada evde yabancıdili olan biri olsa elimden kurtulamaz. Òğrenmek için hep sıkıştırırım :))

Evlenince herşeyi beraber mi yapmak gerekiyor ne alaka .
Kim nasıl mutluysa öyle yapar .
Sürekli aman ayrı olmayalım diye her dkyı beraber geçirmeye çalışmak insanı bayar asıl. Fazla kasıntılı bir hayat.
Evlensek de hala bireyiz . Kendimiz ile baş başa iken dinlenebiliyoruz.

Çok normal gelmedi bana 2,5 yıldır aynı evde yaşıyoruz eşimle ama nadir durumlar dışında ev içinde ayrı takılmayız..

Bir evde niye 2 televizyon olur ki? Bu zaten ayrı vakit geçirmeye davetiye değil mi?

Ben evli değilim ama normal yorumlarına şaşırdım doğrusu. Biz 4 çocuklu bir aileydik, yatana kadar hepimiz aynı oda da olurduk.

Herkes ayrı şeylerle uğraşsa bile eşimin odadaki varlığı önemli benim için. Kitap okurken bile ayrı oda seçmenizi anlayamadım. Bizde sürekli ortak birşeyler yapmıyoruz ama dedimya varlığını görmek bile önemli bizim için. Akşama kadar görüşemiyoruz zaten.

tek sıkıntı farklı odalarda takılmanız bence..yoksa zaten kuçuk çoçuklu evlerde hayat eskısı gbı olmuyor kı.....bende 3 .5 senelık evlıyım kızımı uyuturum 9 da kahve yaparız içeriz sonra esım tv karsısında uyuya kalır ben nette takılırım.malesef konuşmayı pek sevmez esım bende çok konuşmam ama esım benden beter...zorla konuşturuyorum adamı ve bu cok canımı sıkıyo bırlıkte fılm ızlemek ıyı fıkır ama kızım uykudan uyanıp durdugu ıcın hıç açıp ızlemek ıstemedım...bılıyorum cunku bır muddet sonra benım cadı uyanacak ben onu ayagımda sallarken esım koltukta horlama pozısyonuna gecmış olacak

burda önemli olan beraberken nasıl olduğunuz. aramızda bir sorun yoksa ve ikiniz de mutluysanız sorun yok

Tam sizin kriterlere uygun bir çiftiz biz 8yıllık evliyiz 3 ve 5 yaşında iki çocuğumuz var :) ben çalışmıyorum eşim haftanın 7 günü çalışıyor gezmemiz vs yok denicek kadar az ama asla ayrı odalarda takılmak gibi bişeyimiz yok,eşim koltukda uyursa ben ayak ucunda otururum aya kalksam nereye aşkım der rahat etsin diye pufa gidiyorum halbuki,hayır diyor bana değecek ilkaki,sohbet ederiz ama çok değil,film izleriz vs zaten Eti topu 2-3 saat vakit geçiriyoruz.

Bizde iki yillik evliyiz birbirimizden habersiz bir yere gitmeyiz hic arkadaslariyla takilmaz konusmaz bile birlikte tv izleriz sarilip yatarak uykusu geldiginde ben olmadan uyumaz mecbur o yatiyorsa bende yatarim haftasonlari hep birlikteyiz zaten ama henuz cocugumuz yok olursa nasil olur bilmem

burda önemli olan beraberken nasıl olduğunuz. aramızda bir sorun yoksa ve ikiniz de mutluysanız sorun yok
guven huzur Sevgi dolu iliskimiz var. cogu arkadas esimle ayni odada film izlerim internete takilirim vs dedmis ben bunlari hergun olmasada yapiyorum izlemedigimiz film kalmamistir hafta sonu beraberiz ben saglikli yararli birsey yapma mesela bir muzik dans yada benzeri bir kurs yapma tenis oynama vs Boyle kaliteli sosyal hayattan birliktelikten anlatmak istedim. ayri odalardayiz cogu Zaman yalnizligi istiyoruz ikimizde bende okul is ev obir sirkette Chef cok yorucu tabiki sariliyoruz arada bir opuyoruz sevdigimizi belirtiyoruz.genel olarak ciftlerin zamanini nasil degerlendirdigi ve aksam herseyden arta kalanlardan Sona naptigini merak ettim. her iliskinin potansiyeli farkli. ama bence ayni odada olmak ve nette telefonda takilmak esiyle biseyyapmak degil. ben cok esimle sohbet ederim. oda sever bunu. ama kaliteli bir sosyal Hayat icin evde ikimizinde ilgilenecegi ne olabilir bilmiyorum biride cikip ikimizde birlikte sunu ogreniyoruz onun hakkinda birbirimizle fikir alisverisi yapiyoruz. Romantik bir ani paylasiyoruz vs dedmedi standart hersey. neden cunku insanlar yorgun Hayat stresli

Çok normal gelmedi bana 2,5 yıldır aynı evde yaşıyoruz eşimle ama nadir durumlar dışında ev içinde ayrı takılmayız..
yasadigim ulkenin sosyal sartlarida farkli calisma sartlarida ve stresi.. ben her Zaman oldugundan soz etmedim mesela ben ders calismak zorundayim onun almancasi ana dili benim turkce o yeni bir film ciktiysa bunu almanca izlemeyi tercih ediyor en ii anlamasi cin ben ise turk yapim filmleri seviyorum baazen birlikte izliyoruz. anarmal burlmuyorum ben aslinda ama genel olarak baskalari ne yapiyor merak ediyorum biz hafta sonu hep birlikteiz ama hafta ici heyer kapali cocugumuzu kimseye birakamyiz. ben esimle ayni odada farkli seylerde farkli frekanslarda olmaktan soz etmiyorum aslinda ben daha egitici gelistirici iliskiyi ilerletici seylerden istiyorum.. ama bunun icin zamanimiz kisitli mesela tenis oynamak kayak Kaymak istiyoruz o piano ben gitar ogrenmek istiyorum ama suan Zaman cok kisitli benim okul onun is kizimiz tek cocuk cok emek vermemiz gerekiyor. soru donemi oun cagi. ben ha esimle ayni odada ders calistim leptopa daldim ha baska odada. ben gnel oarak ortak zevkleri olan ciflerin varligini merak ettim aslinda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…