- 13 Haziran 2013
- 411
- 381
- 323
- 36
- Konu Sahibi sultannazik
-
Yorgunluk olabilir ama ayrı odalarda zaman geçirmek iyi değil. Karşılıklı koltukta oturmak bile bir iletişim yaratır. İzlenen tv deki bir olaya yorum vs ile. Bi arada 8 yıllık evliyim 4 yaşında oğlum. Anaokuluna gidiyor akşam 9 da uyuyor. 6 dan 9 a kadar beraber tv izlenir. Bazen müzik kanalı açılır beraber oynarlar. Arada mutfağa geceriz eşimle . Sonra Afacan uyur. Biz tv izleriz. Gün içinde olanlar vs yorum yapılır sürekli değil tabi. Ara ara. Oses Türkiye izleriz o biterse vazgecilmezimiz Survivor var. Oses te sevdigimiz şarkı olursa eşlik ederiz karga seslerimiz le dalga geceriz. Sonra bir soru sorarım cvp yok bidaha sorarım yok birde bakarım offline olmuş benim bey.bunu cok merak ediyorum. cunku en cok kadina ulasip sorabilecegim yer burasi. cocugu 3-5 Yas arasi olan 5 7 yillik gibi evliliklerde aksam esiniz eve geldiginde, yada isten geldikten sonraki paylasim ve yaklasiminiz nasil birbirinize? biz cocugumuz uyuduktan sonra genelde ayri adalarda kitap okuma tv izleme dinlenme gibi seyler yapiyyoruz. ve bunun sebeplerini biliyorum. cok yorgun oluyoruz. hafta ici yapacak pek bisey olmuyor. hafta sonu birlikte vakit geciriyoruz genelde aksama Kadar ailecek disardayiz. aksam yine herkes kendine cekiliyor bu normal mi? esim yine koltukta uyuyor.. bende size yaziyorum
çok normal henuz cocugumuz yok ama su an bıle, ısten gelırız ben mutfaga gecerım esım dınlenme moduna gecer...bunu cok merak ediyorum. cunku en cok kadina ulasip sorabilecegim yer burasi. cocugu 3-5 Yas arasi olan 5 7 yillik gibi evliliklerde aksam esiniz eve geldiginde, yada isten geldikten sonraki paylasim ve yaklasiminiz nasil birbirinize? biz cocugumuz uyuduktan sonra genelde ayri adalarda kitap okuma tv izleme dinlenme gibi seyler yapiyyoruz. ve bunun sebeplerini biliyorum. cok yorgun oluyoruz. hafta ici yapacak pek bisey olmuyor. hafta sonu birlikte vakit geciriyoruz genelde aksama Kadar ailecek disardayiz. aksam yine herkes kendine cekiliyor bu normal mi? esim yine koltukta uyuyor.. bende size yaziyorum
biz 17 yıllık evliyiz.çocuklar küçükken evet tamda konu başlığınızdaki gibi 1-5 yıllık evliliğimizde ayrı odalarda takılmıyorduk öle her odada tv falan yoktu ama birbirimizi görmüyorduk bile aynı odada.birbirmizi bırak burnumuzun ucunu göremiyorduk.zamanla yoluna girecek merak etmeyin.evliliğinizde sorun yok gibi.çocuklar buyuşun hele diz dize oturacaksınız çünkü artık birbirnizden başkası olmayacak yanınızda.şimdi çocuklar buyudu odasında bizde eşimle birlikte.bunu cok merak ediyorum. cunku en cok kadina ulasip sorabilecegim yer burasi. cocugu 3-5 Yas arasi olan 5 7 yillik gibi evliliklerde aksam esiniz eve geldiginde, yada isten geldikten sonraki paylasim ve yaklasiminiz nasil birbirinize? biz cocugumuz uyuduktan sonra genelde ayri adalarda kitap okuma tv izleme dinlenme gibi seyler yapiyyoruz. ve bunun sebeplerini biliyorum. cok yorgun oluyoruz. hafta ici yapacak pek bisey olmuyor. hafta sonu birlikte vakit geciriyoruz genelde aksama Kadar ailecek disardayiz. aksam yine herkes kendine cekiliyor bu normal mi? esim yine koltukta uyuyor.. bende size yaziyorum
koltukta bize karsi koseli dar bi koltuk :) en ucuzunu almistik evlendigimizde yoksa giderim yanina:)Ben senin yerinde olsam koltuk açılıyorsa açar yanına yatarım
Canım romantik bir akşam için özel güne ihtiyacın yokki durduk yere yapman daha etkili olur emin ol gündüzden hazırlığını yaparsın akşam bebeğini biraz erken uyutmaya çalışırsın daha ayrıntı yazamayacağım gerisini sen halledersin
cocuk evliligi evrime ugratiyor- ornek vereyim mesela tam onemli bisey konusuyoruz. kizim geliyor boluyor konusmayi ve israrla anne anne bana bakin diyor kiskaniyor babasindan beni babasinida benden ikimizide ilgi onda olsun istiyor. bizimle oynamak istiyor. cinsel hayatimiz sektedeBenimde oğlum yaşına girecek çok istedim oğlumu işte eve hayatımıza iyi gelir diye, bu kadar zor olacağını tahmin edemedim eşimle birbirimize zaman ayıramıyoruz, işten geliyo 7 buçuk gibi oğlumla oynuyo falan ama daha çok küçük ve zor bi bebek sürekli mızır mızır, kucağa alıştı gezmek istyo, doğumdan önce hayatımı yazayım sana memurum çalışıyordum şuan evdeyim izinde, hafta içi gelir yemek yer çay içer eşimle sarılıp mutlaka dizi izlerdik yada film, işte meyve yeme saatimiz bile vardı ben anlatırdım o dinlerdi işte olunca olay falan yada gördüğün insan çok oluyo eve tıkılıp kalınca hiç bişey yok, sonra ben bi duşa bile girsem çıkınca kendime bakardım kremler bilmem neler, hafta sonu piknikti gezmeydi sürekli gezerdik, şimdi ne yapıyoruz biliyomusun sürekli ağlayan halinden memnun olmayan bi oğlum hayatı dar ediyo bana ne uykusu var ne oyun oynaması oynarken bile yanında istyo 5 dk nefes alamıyorum bazen anneme falan bırakıyorm ama aklım evde olduktan sonra rahat edemiyorm eşimde sürekli bebek ne yaptı duruyomu dedikce bem çıldırıyorm artık bi özgürlüğüm yok hayatım hepten değişti diye kavga ediyorm hep bebekten oldu seni anlayabiliyorum, eşine de kızma yazık yoruluyodur kolaymı soğukta çalışmak sizin için çalışıyo onu düşün, ha bide benim oğlum arabadan nefret ediyo sürekli ağlıyo arabada hiç bi yere gidemiyorum buda beni bunaltıyo araba kapının önünde ve ben istediğim yerlere gidemiyorum beni mutsuz ediyo bi büyüseydi beni anlasaydı diyorum büyüsün rahatca bi tatile çıkmak istyorum inş o mutlu günlerimiz geri gelecek
biz hepsariliriz uyuruz. bize her konuda oncelik tanir. cok iyi bir es.. ama uzun calisma saatleri ve kizimizla zorlasti. aslinda ailecek kaliteli zamanlar grciriyoruz cok mutlu uyumlu bir cocuk sadece hep bizimle olmak istiyor tek cocuk hep bizimle sohbet ediyor. benim sorunum aile herkes aksam kizim uyuduktan sonra dagiliyor yorgunluktan ikimiz icin ozel animiz yok..Mutlu bir evliliğiniz var maşallah Allah başka dert vermesin fazla takıntılı hale gelmeyin bu konuya. Gece birbirinize sarılıp yatmaktan vazgeçmeyin ama.
haha bende regl oncesi cildiriyorum genelde odonemlerde tartisma cikariyorum bu ay dedim hissettiklerin gercek degil tartisma exra basardim.. ayni oadada farkli seyler yapmak birlikte vakit grcirmek degil bazi arkadaslar demis ben beraber birsey yapmaktan soz ediyorum cok uyumluyuz aslinda birlikte vakit grcirmek cok hosumuza gider ama sartlar ve yorunluk. bunu asmanin yolu zaman sanirim. ben oyle vicik vicik ta istemiyorum oevliliklerde tehlikede. ama birlikte kaliteli zaman grcirmek onemliSenin 2.5 yıllık evli ve çocuksuz versiyonunum sanırım. Bizi bağlayan da çocuk değil yaşadığımız yerde akşam 6 dan sonra açık bakkal bile bulamayışımız.
Eşim de sağolsun bir kaç cümle sohbet etmek yerine sırtında taş taşımayı trcih eden yaradılışta. O nette takılıyor tlfdan ben de kendimindkinden. Arada bir film açıyoruz köşe takımının ayrı köşelerinden izliyoruz ve o 10. Dakikada uyumuş oluyor %80
Regl öncesi dönem dışında bana artık pek batmıyor bu durum
Aynı şey bizde de mevcut ilgi alanlarımıza yöneliyoruz ama işte benimde içimi kemirmiyor değil, bakıyorum bazen şöyle ona şimdi böyle mi oldu diye takılıyorum :)biz hepsariliriz uyuruz. bize her konuda oncelik tanir. cok iyi bir es.. ama uzun calisma saatleri ve kizimizla zorlasti. aslinda ailecek kaliteli zamanlar grciriyoruz cok mutlu uyumlu bir cocuk sadece hep bizimle olmak istiyor tek cocuk hep bizimle sohbet ediyor. benim sorunum aile herkes aksam kizim uyuduktan sonra dagiliyor yorgunluktan ikimiz icin ozel animiz yok..
İster 1 ister 20 yillik olsun farketmez , bi ailenin bu kadar kopuk olmasini onaylamiyorum ben. Benim ilk gunden itibaren uyguladigim bi takim kurallarim var ve 8 yildir devam eder ettiririm...
*Aksam yemekleri beraber yenir , baba gec gelcekse beklenir
*Aksam yemegi sonrasi babaya dinlenme suresi verilir ,o arada bulasiklar halledilir oglan odeve oturur
*Cay saatlerimiz vazgecilmezimizdir , çay yanina hazirladigim kurabiye ,pastalar aile fertlerini sofrada toplarçaylar icilirken muhabbet edilir, gunluk mevzular konusulur
*Esimin mide rahatsizligi oldugu icin disarda cikip biraz yurur, yaz aylarinda beraber de cikariz
*Haftada 4-5 defa meyve saatlerimiz de olur , meyve saatlerinde de sohbet edilir ,
*Asla ayri uyunmaz , cocuklar uyutulur sonra anne-baba da uyur.
Aile olmanin tadina beraber olmak ,bi seyleri paylasmakla cikar. Bu sebepten bu tur konularda hassas ve netim ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?