1- 5 yada uzun birlikteligi olanlar aksam esiniz evde oldugunda?

BİZDE AYNIYIZ MESELA BEBEĞİM VAR 26 AYLIK O DA BİZLE UYUYUP BİZLE KALKIYOR ÇÜNKÜGÜNDÜZ ÇALIŞIYORUM YA GECE BENSİZ DURMUYIR ÖZLÜYOR HAL BÖLE OLUNCA HEP KIZLA VAKİT GEÇİRİYORUZ BENİM EŞİMİN İŞİ UZAKTA ANNESİ DE İŞİNİN OLDUĞU YERDE HAFTA İÇİ BİR GÜN KALIYOR MESELA ANNESİNDE . HAFTA SONLARI GEZİYORUZ SÜREKLİ SANKİ Bİ KARI KOCA DAN ÇOK ANNE BABA ROLĞ ALMIŞ GİBİYİZ YADA ARKADAŞ ANNE BABA ÇEVREMDEKİLER BEİM BU GİDİŞİMİN İİ OLDUĞUNU SÖLEMİYORLAR AMA DİĞER TÜRLÜ SÜREKLİ BİRLİKTE OLAMIYORUZ LŞARTLAR EL VERMYOR YANİ AKŞAM O İŞTEN ÇIKIP EVE GELENE KADAR BEN YEMEK HAZIRLIYORUM SOFRAYA OTURMAMIZ 7 GİBİ YE İÇ BULAŞIK DERKEN SAAT 8 İ GEÇİYOR ANCA ÇAY DEMLE İÇ ÇOCUKLA OYNA DERKEN PERTE ÇIKIYORUZ ÇALIŞAN ANNE OLMAK TA ÇOK ZOR YAAAAA BİLEEMDİM YANLIŞ MI YAPIYORUM

Arkadaşım eger ki yogun tempoda calışıyorsan ve cocuk uyuduktn sonra az da olsa size zamn kalıyorsa neden ayrı odalarda kıtap okuyayım yaaa. Hatta neden kıtap okuym gıder eşimle ıkı kelam ederim gunu konuşurm.. sızın durum anormal. Ikı bebişim var ıkısıde uyursa sayet eşimle oyun oynarız

Yorgunluk olabilir ama ayrı odalarda zaman geçirmek iyi değil. Karşılıklı koltukta oturmak bile bir iletişim yaratır. İzlenen tv deki bir olaya yorum vs ile. Bi arada 8 yıllık evliyim 4 yaşında oğlum. Anaokuluna gidiyor akşam 9 da uyuyor. 6 dan 9 a kadar beraber tv izlenir. Bazen müzik kanalı açılır beraber oynarlar. Arada mutfağa geceriz eşimle . Sonra Afacan uyur. Biz tv izleriz. Gün içinde olanlar vs yorum yapılır sürekli değil tabi. Ara ara. Oses Türkiye izleriz o biterse vazgecilmezimiz Survivor var. Oses te sevdigimiz şarkı olursa eşlik ederiz karga seslerimiz le dalga geceriz. Sonra bir soru sorarım cvp yok bidaha sorarım yok birde bakarım offline olmuş benim bey.

Son düzenleme:
çok normal henuz cocugumuz yok ama su an bıle, ısten gelırız ben mutfaga gecerım esım dınlenme moduna gecer...
sonra sofra hazırlanır bırlıkte yemek yer, sofrayı kaldırırız, ben mutfagı hallederım cay vs koyarım..
o bır cekyatta ben dıgerınde haber ızlerız, bazen fılm acarız, bazen kanallarda gezerız, maç varsa ben dıger odaya gıder ya kıtap okurum ya tv de kendı zevkıme uygun seylere takılırım...
genelde de ben erken uyurum, uykum gelınce oper esımı yatarım o oturur 1lere 2 lere kadar...
haftasonu da genelde evdeyız-dısarı cıkarsakta bırlıkte cıkar gezerız... bazen aıle zıyaretı yaparız..
cok normal sureklı bıt bıt dıpdıbe sıkıyor ınsanı sonucta

Tv başında ve koltukta uyuyan erkek ıyy heçç sevmem.
Çocuğumuz yok ama işten eve geldikten sonra yemek yerız.
yemektenn sonra bi çay o arada bı sohbet daha sonra ıkımzde ayrı koltuklara geçip ayrı şeyler yaparız.
Ben bazen kitap okurum çoğunlukla kk da takılıyorum.
Oda sınav falan çalşıyor.
Daha sonra saat 11 gibi hade aşkım yatalım dıyorum yatıyoruz yada haşta fişne yapıyoruz

biz 17 yıllık evliyiz.çocuklar küçükken evet tamda konu başlığınızdaki gibi 1-5 yıllık evliliğimizde ayrı odalarda takılmıyorduk öle her odada tv falan yoktu ama birbirimizi görmüyorduk bile aynı odada.birbirmizi bırak burnumuzun ucunu göremiyorduk.zamanla yoluna girecek merak etmeyin.evliliğinizde sorun yok gibi.çocuklar buyuşun hele diz dize oturacaksınız çünkü artık birbirnizden başkası olmayacak yanınızda.şimdi çocuklar buyudu odasında bizde eşimle birlikte.

aynı odada yaparsanız bunları ozaman normal.ayrı odaalr saçma geldi bana

koltukta bize karsi koseli dar bi koltuk :) en ucuzunu almistik evlendigimizde yoksa giderim yanina:)

cocuk evliligi evrime ugratiyor- ornek vereyim mesela tam onemli bisey konusuyoruz. kizim geliyor boluyor konusmayi ve israrla anne anne bana bakin diyor kiskaniyor babasindan beni babasinida benden ikimizide ilgi onda olsun istiyor. bizimle oynamak istiyor. cinsel hayatimiz sektede zaman olmuyorki bir aksam aksam ders calismam lagzim sex dusunemiyorum fazla yorgunluk esiminde beyni dolu hafta sonu artik buyudu oglen uykusu yok.. birakicak kimsee yok biryerlere gidelim biraz. daha dun cocugun yedigi sey hakkinda tartistik. cocouk olunca gerginlik tirmaniyor. ok tatlilar ama bas etmek zor cok buyuk fedakarlik coccuk yapanlarin evliligi oturmus olmali bence yoksa ilgi azaliyor cocuga gidiyor hersey cocuk olmaya basliyor istesende istemesende zayif bir evlilikse ayrilik kacinilmaz bu donemde bence. bide eskiler evlilikligi kurtarir cocuk derler. alakasi yok dahada zor yapiyor.. buyutene kadar zor. sonra git gide yeniden dogmus gibi oluyorsun:)

Mutlu bir evliliğiniz var maşallah Allah başka dert vermesin fazla takıntılı hale gelmeyin bu konuya. Gece birbirinize sarılıp yatmaktan vazgeçmeyin ama.
biz hepsariliriz uyuruz. bize her konuda oncelik tanir. cok iyi bir es.. ama uzun calisma saatleri ve kizimizla zorlasti. aslinda ailecek kaliteli zamanlar grciriyoruz cok mutlu uyumlu bir cocuk sadece hep bizimle olmak istiyor tek cocuk hep bizimle sohbet ediyor. benim sorunum aile herkes aksam kizim uyuduktan sonra dagiliyor yorgunluktan ikimiz icin ozel animiz yok..

haha bende regl oncesi cildiriyorum genelde odonemlerde tartisma cikariyorum bu ay dedim hissettiklerin gercek degil tartisma exra basardim.. ayni oadada farkli seyler yapmak birlikte vakit grcirmek degil bazi arkadaslar demis ben beraber birsey yapmaktan soz ediyorum cok uyumluyuz aslinda birlikte vakit grcirmek cok hosumuza gider ama sartlar ve yorunluk. bunu asmanin yolu zaman sanirim. ben oyle vicik vicik ta istemiyorum oevliliklerde tehlikede. ama birlikte kaliteli zaman grcirmek onemli

Bana ayrı odalarda takılma kısmı tuhaf geldi
Aynı odada kitap okunmaz mı, aynı odada uyanmaz mı

Yaptiginiz aktiviteler normal ama birbirinizden ayri oddada yapmaniz normal degil, ne olursa olsun insan esini tum gun gormeyinve aksam ozler, nur cemalini goreyim gel beraber oturalim der, ayni odada durur, baska bir is yapacak olsa bile ayni ortamda yapmak ister bunu. Bence sizin durum iletisimde kopukluk oldugunu gosteriyor.

EV arkadaşlığı gibi bana normal gelmedi,
Paylaşımlar bence eşlerle ortak yapılmalı birlikte zaman geçirilmeli,
Biz çalışan bayanlar olarak hatta çalışmayanları da göz önünde bulundurarak konuşursam zaten akşama kadar birbirimizi görmüyoruz insanın azıcık bir nefese ,ilgiliye ihtiyacı oluyor,
Şimdi bundan ne anladık ?Herkes aynı ev içinde ayrı yaşantıları benimsemişse ?
Benim düşünceme göre tabi hiç normal değil,

Bizde aynen oyleyiz. Esim butun gun iste kendine vakit ayiramiyo ben de evde oglumla ugrasmaktan vakit ayiramiyorum.dolayisiyla cocuk uyudumu kim ne isterse onu yapio.kitap okuma nete girme vs.. Ama tum hafta sonlari bizim ucumuz diledigimiz kadar vakit geciriyoruz doya doya gayet normal sikinti yapmayin.

Aynı şey bizde de mevcut ilgi alanlarımıza yöneliyoruz ama işte benimde içimi kemirmiyor değil, bakıyorum bazen şöyle ona şimdi böyle mi oldu diye takılıyorum :)

İster 1 ister 20 yillik olsun farketmez , bi ailenin bu kadar kopuk olmasini onaylamiyorum ben. Benim ilk gunden itibaren uyguladigim bi takim kurallarim var ve 8 yildir devam eder ettiririm...
*Aksam yemekleri beraber yenir , baba gec gelcekse beklenir
*Aksam yemegi sonrasi babaya dinlenme suresi verilir ,o arada bulasiklar halledilir oglan odeve oturur
*Cay saatlerimiz vazgecilmezimizdir , çay yanina hazirladigim kurabiye ,pastalar aile fertlerini sofrada toplar çaylar icilirken muhabbet edilir, gunluk mevzular konusulur
*Esimin mide rahatsizligi oldugu icin disarda cikip biraz yurur, yaz aylarinda beraber de cikariz
*Haftada 4-5 defa meyve saatlerimiz de olur , meyve saatlerinde de sohbet edilir ,
*Asla ayri uyunmaz , cocuklar uyutulur sonra anne-baba da uyur.
Aile olmanin tadina beraber olmak ,bi seyleri paylasmakla cikar. Bu sebepten bu tur konularda hassas ve netim ...

Bende aynen katılıyorum bu dediklerinize aile kavramının tadı ,adı herşeyi bu şekilde çıkacağını düşünüyorum,
Birlikte yaşam yani ortak paylaşım

ben genelde hafta içi eğer ogün çok gergin yorgun değilse erken yatmasını istemiyorum zaten ikimizde çalıştığımız için birbirimizi çok göremiyoruz sadece msj tel falan gün içinde... oğlum genelde erken yatar öyle alıştı bazen bakıyorum göz kapakları gitmeye başlıyo hemen meyve çerez falan açıyorum servis beraber vakit geçirelim biraz ben seni özlüyorum falan diyorum zaten taş çatlasa oğlum uyuduktan sonra 1,5 saat falan uyanık kalabiliyoruz sonrasında zaten bende gidiyorum çünkü eşim bazen haftasonuda çalışıyo hafta içide geç gelebiliyor bu şekilde telafi ediyoruz işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…