Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
1.5 yaş bebek şu anda pıtır pıtır yürüyen ve her şeyi merak eden, hareketli bir bebektir. O sebeple bebek uyanıkken ister istemez devamlı bir kosusturma hali olacak. Ancak zaten 3 gece olacakmis. O sebeple çok da sorun yaratacak bir şey olacağını düşünmüyorum. Ayrıca çocuklar her tatile gittikleri zaman, yeni ve farklı yerler gordukleri zaman zihinsel gelişimleri de artar. Birkaç gün ne olursa olsun size de iyi gelir.Merhabalar 1,5 yaş bebekle tatil planlıyoruz 3 gece olucak şekilde ama bence cok zor olucak birşey anlamıycaz zaten uzun yol sevmiyor . Gideceğimiz yerde sürekli takip etmek cok zor olucak cok hareketli o yüzden gitmemek daha mı doğru lütfen deneyimlerinizi paylaşın
Zor olucak ben ayakta durduğu zaman götürmüştüm bulgolov ev dışına çıkamamıştı düşüyordu . Bahçeye çıkartsam herşeyi ağzına sokuyor 2 kez boğulma tehlikesi geçirdi yabancı cisim yüzünden o sebebten tatile gitmek istemiyorum değişiklik olsun diye gideceğiz ama ev daha güzel ya vazgeçme ihtimalim yüksek . Tatil cok stresli geçmiştiBunun cevabı benim için de çok önemli. Daha yürümüyor ama yürümek üzere diyim ayakta durabiliyor. Ancak araba koltuğu ve yol sevmiyor. Deniz tatili için en yakın üç saat mesafe bir yer ama 7 saatlik bir yer istiyo eşim kalabalık gideceğiz. Ne yaparız nasıl yaparız bilmiyorum
Merhaba ne gibi zorluklar yaşadınızBen kızım 1.5 yaşındayken antalyaya tatile gittim kesinlikle tavsiye etmem resmen tatil burnumuzdan geldi.
Bebeğim 1,5 yaşında hiç havuza denize sokmadım tavsiye ediyor musunuz enfeksiyon kapar mı1.5 yasindayken oğlumla tatile gittik. Şimdi 2 yaşında yine gideceğiz cuma günü. Yorucu oluyor evet ama o çok mutlu oluyor. Oğlum tam bir su kuşu. Evde takipten daha zor ama onun gelişimi için iyi olur yeni yerler görmesi, denize girmesi.
Diş çıkarma dönemiydi sürekli ağlıyordu huzursuzluğu vardı ayrıca ne havuza denize girebildik nede doğru düzgün yemek yiyebildik birde ateşi çıkıp hastalandı anlayacağınız bizim için kötü bir deneyim olduMerhaba ne gibi zorluklar yaşadınız
Kendi kızımdan paybiçerek anlatıyorum asla zor gelmiyor akisenr çok eğlenceli hale geliyor tatiller. Kızımdan önceki tatillerimiz kadar olmsads çok güzel geçiyor biz 2 hafta yapmıştık şehir şehir gezdik çook güzeldiMerhabalar 1,5 yaş bebekle tatil planlıyoruz 3 gece olucak şekilde ama bence cok zor olucak birşey anlamıycaz zaten uzun yol sevmiyor . Gideceğimiz yerde sürekli takip etmek cok zor olucak cok hareketli o yüzden gitmemek daha mı doğru lütfen deneyimlerinizi paylaşın
Kapmaz ilk 6 ay denize ilk 1 yıl da havuza sokmayın demişti doktorumuz. 1 yaştan sonra denize de girdi havuza da. Su temiz olsun yeterliBebeğim 1,5 yaşında hiç havuza denize sokmadım tavsiye ediyor musunuz enfeksiyon kapar mı
Geçmiş olsun vazgeçtim gitmiyorumDiş çıkarma dönemiydi sürekli ağlıyordu huzursuzluğu vardı ayrıca ne havuza denize girebildik nede doğru düzgün yemek yiyebildik birde ateşi çıkıp hastalandı anlayacağınız bizim için kötü bir deneyim oldu
Yenidoğmuş bebeğim var hastaneye doğum için epey ücret ödedik bu sene biraz sıkıştık yoksa maddiyat el verse yenidoğkuş bebe ve ablasıyla ( 3 yaş ) hemen giderim tatileGeçmiş olsun vazgeçtim gitmiyorum
Ben 9 aylık bebekle gittim ve bebeğim huysuz bir bebk 1,5 yaş bebekle bana kalırsa daha güzel bir tatil olur gidin zaten 3 gün bebeğe de size de iyi gelirMerhabalar 1,5 yaş bebekle tatil planlıyoruz 3 gece olucak şekilde ama bence cok zor olucak birşey anlamıycaz zaten uzun yol sevmiyor . Gideceğimiz yerde sürekli takip etmek cok zor olucak cok hareketli o yüzden gitmemek daha mı doğru lütfen deneyimlerinizi paylaşın