1,5 yaş bebekle tatil zor mu

gamgam40

Üye
Kayıtlı Üye
19 Şubat 2025
162
65
13
31
Merhabalar 1,5 yaş bebekle tatil planlıyoruz 3 gece olucak şekilde ama bence cok zor olucak birşey anlamıycaz zaten uzun yol sevmiyor . Gideceğimiz yerde sürekli takip etmek cok zor olucak cok hareketli o yüzden gitmemek daha mı doğru lütfen deneyimlerinizi paylaşın

Merhabalar 1,5 yaş bebekle tatil planlıyoruz 3 gece olucak şekilde ama bence cok zor olucak birşey anlamıycaz zaten uzun yol sevmiyor . Gideceğimiz yerde sürekli takip etmek cok zor olucak cok hareketli o yüzden gitmemek daha mı doğru lütfen deneyimlerinizi paylaşın
1.5 yaş bebek şu anda pıtır pıtır yürüyen ve her şeyi merak eden, hareketli bir bebektir. O sebeple bebek uyanıkken ister istemez devamlı bir kosusturma hali olacak. Ancak zaten 3 gece olacakmis. O sebeple çok da sorun yaratacak bir şey olacağını düşünmüyorum. Ayrıca çocuklar her tatile gittikleri zaman, yeni ve farklı yerler gordukleri zaman zihinsel gelişimleri de artar. Birkaç gün ne olursa olsun size de iyi gelir.

Bunun cevabı benim için de çok önemli. Daha yürümüyor ama yürümek üzere diyim ayakta durabiliyor. Ancak araba koltuğu ve yol sevmiyor. Deniz tatili için en yakın üç saat mesafe bir yer ama 7 saatlik bir yer istiyo eşim kalabalık gideceğiz. Ne yaparız nasıl yaparız bilmiyorum

Bunun cevabı benim için de çok önemli. Daha yürümüyor ama yürümek üzere diyim ayakta durabiliyor. Ancak araba koltuğu ve yol sevmiyor. Deniz tatili için en yakın üç saat mesafe bir yer ama 7 saatlik bir yer istiyo eşim kalabalık gideceğiz. Ne yaparız nasıl yaparız bilmiyorum
Zor olucak ben ayakta durduğu zaman götürmüştüm bulgolov ev dışına çıkamamıştı düşüyordu . Bahçeye çıkartsam herşeyi ağzına sokuyor 2 kez boğulma tehlikesi geçirdi yabancı cisim yüzünden o sebebten tatile gitmek istemiyorum değişiklik olsun diye gideceğiz ama ev daha güzel ya vazgeçme ihtimalim yüksek . Tatil cok stresli geçmişti

Her sene tatile giden biriyim öyle çok büyük zorluk çekmemiştik denize girmişti daha çok kumda oynamıştık. Tabi sürekli bizimle yapıyor herşeyi öyle bırakayım takılsın olmuyor. Ben seviyorum çocukla tatile gitmeyi.

Anne ve babamın da olduğu 1 gün kalmalı bir gezi burnumdan gelmişti. Ama tabii her çocuk bir değildir. Yürümeye yeni yeni başlayan bebek en zoru bana göre. Bir de oral dönem sürekli yerden bir şeyleri ağzına götürmesi falan... Sürekli ona bakmaktan bir şey anlamamıştım. Gitmesem daha rahattım. Birkaç aylık küçük bebekle ya da 3 yaşında falan gitmek daha kolaydır.

1.5 yasindayken oğlumla tatile gittik. Şimdi 2 yaşında yine gideceğiz cuma günü. Yorucu oluyor evet ama o çok mutlu oluyor. Oğlum tam bir su kuşu. Evde takipten daha zor ama onun gelişimi için iyi olur yeni yerler görmesi, denize girmesi.

1.5 yasindayken oğlumla tatile gittik. Şimdi 2 yaşında yine gideceğiz cuma günü. Yorucu oluyor evet ama o çok mutlu oluyor. Oğlum tam bir su kuşu. Evde takipten daha zor ama onun gelişimi için iyi olur yeni yerler görmesi, denize girmesi.
Bebeğim 1,5 yaşında hiç havuza denize sokmadım tavsiye ediyor musunuz enfeksiyon kapar mı

Kendi kızımdan paybiçerek anlatıyorum asla zor gelmiyor akisenr çok eğlenceli hale geliyor tatiller. Kızımdan önceki tatillerimiz kadar olmsads çok güzel geçiyor biz 2 hafta yapmıştık şehir şehir gezdik çook güzeldi

Valla ben de henüz denemedim bu yaz ilk defa tatile gideceğiz ama bana evde çocuk bakmaktan daha kolay geliyor dışarıda bakmak. Bence denemeden bilemezsiniz, belki çok harika geçecek, belki de -yıllar sonra halinize güleceğiniz kadar- zor geçecek. Hiç kendinizi eve kapatmayın derim ben naçizane :)

Ben 9 aylık bebekle gittim ve bebeğim huysuz bir bebk 1,5 yaş bebekle bana kalırsa daha güzel bir tatil olur gidin zaten 3 gün bebeğe de size de iyi gelir

yemek ve bulasik ile ugrasip ugrasmayacaginiza bagli olarak degisir. Ben gecen sene ikiz bebeklerimle (15 ayliklardi ve yuruyup kosabiliyorlardi) gittim 10 gun falan. KAfayi yiyordum. Farkli bir evde yemek pisir temizle canim cikti. Tek olumlu tarafi gittigimiz yerin bahcesi vardi ve orada oynadilar. Bu sene otel dusunuyorum. Baska turlu kilimi kipirdatmam cunku oteki turlusu size tatil olmiyor baska bir yerde cocugunuzu oyalamak oluyor.

Ben geçen sene bebegim 7 aylıkken gittim. Bir de 6 yaşında ablası vardi. Ben pek tatil yapamadım ama çocuklar mutluydu. Bu sene küçüğüm 19 aylık. Asla gitmeyi düşünmüyorum. O kadar hareketli ki benim için tatilden çok çile olacagina eminim. Seneye gitmeyi düşünüyorum.

Back
X