- 4 Nisan 2015
- 439
- 578
- 103
Bitmesine 1.5 yıl oldu 2 senelik ilişkimin. Aynı okuldayız sürekli görüyorum. Geçenlerde instagram açtığını gördüm. Her zaman kullandığı bi şifre vardı o şifreyi girdim olmadı şifrenin kısaltılmısını girdim açıldı instagramı. Bir kızla konusmasını gördüm yine bizim okuldan ilk 13 kasımda yazmıs kıza ve 16 kasımda sevgili olmuslar. O gün kapattım instagramına girmedim daha bakmak istemedim. Az önce yine girdim “çok özledim valla be” diye mesaj atmıs kıza konusma arasında. Kötü oldum ya ne bileyim. Hiç girmemem yapmamam gerekirdi. Niye hâlâ bunu yapıyorsam kendime onu da bilmiyorum. Nerdeyse 2 yıl olacak hâlâ kabullenemedim ayrılığı kendi içimde daralıp duruyorum. Yani tabi uzun süre oldu ayrılalı hayatına birini alacak bunda bir şey yok ama onun söylediğiyle “ilk defa aşık oldum böylesine seviyorum” deyip üstüme titreyen adamın birine bunu demesini görünce çok ağrıma gitti şuan hissettiklerimin tarifini anlatamıyorum.
Ve sizden rica ediyorum “baskasının özeline girmeyin ayıp” gibi cümleler söylemeyin ne yaptıgımın zaten farkındayım. Burada dertlesmek için bunu nasıl atlatabilirim belki birileri yaşamıştır bir şeyler söyler diye açtım bu konuyu.
Ve sizden rica ediyorum “baskasının özeline girmeyin ayıp” gibi cümleler söylemeyin ne yaptıgımın zaten farkındayım. Burada dertlesmek için bunu nasıl atlatabilirim belki birileri yaşamıştır bir şeyler söyler diye açtım bu konuyu.
Son düzenleme: