Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
1,5 2 sene bir ilişki nasıl unutulmaz ya ben anlam veremiyorum gerçektençocuğun instagramına girmen de facia ona yorum yapmıyorum ne kadar terbiyesizce sadece bunu bil
![]()
Herkes her duyguyu aynı şekilde tecrübe etmiyor. Bunu kabullenmelisiniz. Kafanızda "seven erkek böyle yapar", "uzun ilişki kolay unutulmaz" gibi kalıplar var. Ama insanlar çeşit çeşit, inanın sizin elinizden gelen bir şey yok, karşıdaki insanın sevgi tanımının sizinkiyle aynı olmasını bekleyemezsiniz. Siz ayrılığı atlatamamış olabilirsiniz, fakat o atlatmış, başka biriyle flört ettiğini görmek de çok üzücü biliyorum ama bunların hepsi normal şeyler. Sizin de bu kişiye hala bu kadar bağlı olmanızın nedeni kafanızdaki o kalıplı düşünceler. Hayatınızda bir noktada takılı kalmayıp yeni tecrübeler edinmelisiniz. Kalp bu, kırılıyor. Sırf bu korkuyla her şeyden kaçamazsınız. Ayrıca eski konularınızı okuyunca gördüm ki erkek arkadaşınız çok da tekin biri değilmiş zaten,flörtöz ve sevgi-vefa tanımları sizinkinden farklı. Bu yüzden durumu kabullenememişsiniz ve acı çekiyorsunuz. Umarım sonraki erkek arkadaşınız gerçekten uyumlu olduğunuz biri olur.
Tabiki insanlar çeşit çeşit doğru söylüyorsunuz fakat var olan gerçek veya doğru bir değil midir sizcede ? Bakın hala aşamıyorum zaten benim tek sıkıntım bu. Ben bazı şeyleri aşamıyorum bi kırsam “böyle de oluyor” diyebilsem her şey yoluna girecek. Mesela 3 yıllık dolu dolu yaşanan bir ilişkiyi bi taraf 2 ayda atlatıp yeni birini bulabiliyorken diğer tarafın 2 senede zor atlatması aralarındaki sevginin bağın bir ölçüsü değil midir ? Öte yandan evet gercek yüzünü gördüm biliyorum dediğiniz gibi tekin biri değil bu biraz onu sonradan tanımanın da verdiği ağırlık. Gercek hayatta oldukça realist olan ben bu konuda takılıp kaldım...
Çok haklısınız takılmakta. Duygularınız hala yoğunken çok mantıklı düşünmenizi beklemiyorum. Sanırım sizi şu an şaşırtan ve üzen " yaşadığımız bunca güzel şeyi hemen unutmuş demek ki beni yeteri kadar sevmemiş" düşüncesi. Gerçek bu olsa bile artık yapılacak bir şey kalmamış. Böyle olduğunu düşünmek canımı yakar ama beni karşı taraftan soğutur, daha kolay unutmamı sağlardı.
Tabiki insanlar çeşit çeşit doğru söylüyorsunuz fakat var olan gerçek veya doğru bir değil midir sizcede ? Bakın hala aşamıyorum zaten benim tek sıkıntım bu. Ben bazı şeyleri aşamıyorum bi kırsam “böyle de oluyor” diyebilsem her şey yoluna girecek. Mesela 3 yıllık dolu dolu yaşanan bir ilişkiyi bi taraf 2 ayda atlatıp yeni birini bulabiliyorken diğer tarafın 2 senede zor atlatması aralarındaki sevginin bağın bir ölçüsü değil midir ? Öte yandan evet gercek yüzünü gördüm biliyorum dediğiniz gibi tekin biri değil bu biraz onu sonradan tanımanın da verdiği ağırlık. Gercek hayatta oldukça realist olan ben bu konuda takılıp kaldım...
Erkeklerin klasik yalani..onlar icin herBitmesine 1.5 yıl oldu 2 senelik ilişkimin. Aynı okuldayız sürekli görüyorum. Geçenlerde instagram açtığını gördüm. Her zaman kullandığı bi şifre vardı o şifreyi girdim olmadı şifrenin kısaltılmısını girdim açıldı instagramı. Bir kızla konusmasını gördüm yine bizim okuldan ilk 13 kasımda yazmıs kıza ve 16 kasımda sevgili olmuslar. O gün kapattım instagramına girmedim daha bakmak istemedim. Az önce yine girdim “çok özledim valla be” diye mesaj atmıs kıza konusma arasında. Kötü oldum ya ne bileyim. Hiç girmemem yapmamam gerekirdi. Niye hâlâ bunu yapıyorsam kendime onu da bilmiyorum. Nerdeyse 2 yıl olacak hâlâ kabullenemedim ayrılığı kendi içimde daralıp duruyorum. Yani tabi uzun süre oldu ayrılalı hayatına birini alacak bunda bir şey yok ama onun söylediğiyle “ilk defa aşık oldum böylesine seviyorum” deyip üstüme titreyen adamın birine bunu demesini görünce çok ağrıma gitti şuan hissettiklerimin tarifini anlatamıyorum.
Ve sizden rica ediyorum “baskasının özeline girmeyin ayıp” gibi cümleler söylemeyin ne yaptıgımın zaten farkındayım. Burada dertlesmek için bunu nasıl atlatabilirim belki birileri yaşamıştır bir şeyler söyler diye açtım bu konuyu.