• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

1.5 yıl oldu hâlâ kabullenemiyorum

Benim anlamadığım instagram hesabına bir telefondan girince öteki telefondan kapanıyor ve uyarı gidiyor başka bir hesaptan giriş yapıldı diye. Çocuğun tekrar şifreyle giriş yapması gerekiyor yani. Ben mi yanlış biliyorum acaba ?

Yok o iki faktörlü kimlik dogrulaması açık olunca oluyor. Yani guvenlık acık değilse gayet girebiliyorsun.

Ilk defa asık oldum mu demisti????
Yalan söylemiş muhtemelen....
Kendine acı cektirme
Hızla uzaklas oradan :KK14:

Girmemelisin rahatsız eder diyenlere hak verıyorum. Lakin iyiki girmişim arkadaslar aksi türlü bazı seylere inandıramazdım kendimi. Mesela instagramda sürekli aç kurt gibi kızlara yazışını gördüm. Bu kızla 3 gunde aşkım seni yerimli noktalara gelinmiş. Bunları bakmasam göremeyecektim. Belki yaptıgım yanlıs ama eminim cogunuz şansa olsa girer bakardınız. Fakat dünden itibaren kesinlikle bakmayacagım kolay karar vermem bunun kararını verdim.

Nasıl unutmadın bunca sene diyenler için aynı okuldayız sürekli dibimde görüyorum beni tetikleyen bu.

hiçbir önerim yok, sanırım ilerde ben de böyle olacağım.

2 sene bir ilişki yürüttük ama sorsan nerdeyse 1 senesi ayrıyızdır. sürekli ayrılmalar, ve bu ayrılıkların hepsi erkek tarafından, sonra “sensiz yapamıyorum” diye geri dönmeler, benimse gurursuzca tüm bu geri dönüşleri affetmem. en son yine yaklaşık 2 hafta önce benim terk edilmemle son bulan bir ilişki. onu unutma çabalarıma 1500. kez başlayışım, “kendim ettim kendim buldum, böyle olacağı barizdi, keşke barışmasaydım” diye kendime kızmalar, ama bir yandan da içten içe “benim hatamdı bu sefer, döner mi lan acaba?” diye beklemeler…

of bilmiyorum, çok zor. hele onu başka bi kızla görsem ne yapardım, sana ne öneri verebilirim, hiç bilmiyorum. gerçekten çok zor.

ben psikolojik destek almayı düşünüyorum bazen. sen de düşün bence. 1,5 sene az vakit değil.

Ben de düşünüyorum desteği. İnanın son zamanlarda yardım alsam acaba bunu atlatabilir miyim diye kendi kendime söylenıyorum

Sabır sabır lütfen.kendimize yazık ediyoruz. Bende aynı senin gibiyim adam benden ayrıldı gitti 1 ay sonra nişanlandı. Seninki 1.5 yıl beklemiş yine.unutmaya çalışmaktan başka bir çare yok maalesef.

Canım bırak artık şunu zamanla yoksa takıntı olacak sende boşver. Kendine kafa dağıtıcı alışkanlık yap. Gez toz hobi edin.

Insan boslukta oldugu dönemlerde geçmişe sariyor, kendimden biliyorum.
Ayni okuldayiz demissiniz sanırım öğrencisiniz kuluplere girin, kurslara gidin bir sekilde vaktinizi doldurmaya calisin inanin zamanla caniniz eskisi kadar yanmayacak. Ama tamamen unutmak ne yazik ki mümkün degil, en azindan ben beceremedim.

Insan boslukta oldugu dönemlerde geçmişe sariyor, kendimden biliyorum.
Ayni okuldayiz demissiniz sanırım öğrencisiniz kuluplere girin, kurslara gidin bir sekilde vaktinizi doldurmaya calisin inanin zamanla caniniz eskisi kadar yanmayacak. Ama tamamen unutmak ne yazik ki mümkün degil, en azindan ben beceremedim.

Boşlukta olunca sarıyorum. Yaz tatillerinde pek aklıma gelmıyor hiçte bu çabaya girmedim mesela

Bu ozel hayati ihlali yadirgayanlar da ayni sekilde ihlal ediyorlardir mantigina nasil ulasiyorsunuz?

Bu konudan bagimsiz olarak bir kisinin e-postasini, mektubunu, telf mesajlarini, face, instg. vs.. habersizce okumak takip etmek sadece 1 kisinin ozel hayatina mudahil olup ihlal etmek degildir.
Ayni zamanda o kisinin arkadasliklari duygusal iliskisi kisaca esinin dostunun da hayatina mudahale etmektir.

Tersini dusunerek takip edilen kisinin sevgilisi oldugunuzu dusununce birinin sevgilinizle ozel mesajlariniza bakmasi hosunuza gidecek bir durumsa sorun yok demektir.

Back
X