Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Neden?1.5 yıllık evliyim ve kardeşlerim benimle mesafeli napabilirim babamın evine gittiğimde gezmek için o soğukluğu hissediyorum gizli gizli Ağliyorum Annem babam dışında kimsenin yüzü gulmuyo Caresizim
Niye? hep mi böyleydiler? Ağlamayın canım öyle her şeye ağlanır mı
babamın evine gidiyorum gezmek için ve belki topu topuna iki yada uckez gulmuslerdir naptim diyorum kendi kendime soruyorum Ama yok bı cvp yok
Neyle alakalı olduğunu yazsaydınız keşke. Sormak zorunda kalmasak.Hayır evlendigim kişiyle Alakası yok
Hayat.. Kader..Kardeşlerinizin sizden büyük olduğunu farz ederek 37 yıldır tanıdığınız insanlar olmaları gerekçesiyle demek istiyorum ki çılgınlık yapıp kardeşlerinize durumu mu sorsanız ergenlik çağındaki çocuk gibi gizli saklı odalara kapanıp ağlamak yerine?
Cimbizla laf mi alacağız ağzınızdan?Hayır evlendigim kişiyle Alakası yok
1.5 yıllık evliyim ve kardeşlerim benimle mesafeli napabilirim babamın evine gittiğimde gezmek için o soğukluğu hissediyorum gizli gizli Ağliyorum Annem babam dışında kimsenin yüzü gulmuyo Caresizim
Yazdigin konuyu anlamaya calisiyorum anlayamadim asagi iniyorum yorumlara bakiyorum derdinizi anlatamiyorsunuz.. bol bol kitap okuyun ve sosyal cevre yapin arkadas kurup sohbet etmeyi biraz daha alistirin.. en büyük sorun iletisim eksikliginiz var. Iletisim cok önemliii derdini anlat bi problem varsa kardeslerinizle sohbet etmeyi konusmayi deneyin hem dinle hem anla sizde dahil tabi ki karsiliklii.. gizli gizli odada aglamak bana göre ergenlik yani neden öyle bir sey yapiyosunuz bi sorun varsa kardeslerinizle konusun1.5 yıllık evliyim ve kardeşlerim benimle mesafeli napabilirim babamın evine gittiğimde gezmek için o soğukluğu hissediyorum gizli gizli Ağliyorum Annem babam dışında kimsenin yüzü gulmuyo Caresizim