Sen her ne kadar derdini anlatmamaya çabalasan da b3nde de benzer bi durum oldugu icin anladim gibi. 5 kardesiz, en büyüğüm, evde ilk evlenen benim. 3 ve 4 numaralar kiz kardeslerim. Büyük olanla iyiyiz. Hatta onunla evlenmeden once bi sure mesafeliydik. Cunku annem iliskimi onaylamiyordu ve o da anneme yalakalik edip ayni sekilde bana tavir aliyordu, aptalcaydi yaptigi. Bu durum bana cok zararlar verdi ama kin gütmedim, unuttuk gitti. Ama diger kiz kardesim o dönemlerde cocuktu, nisanlandigimda 17 yasindaydi. Baslarda sorun yok gibiydi. Ama bu kardesimin benim eşimle alakali olmayan genel herkese karsi bi sosyal problemi var. Birkac yakin akrabamiz dışında eve misafir vs geldiğinde görmez gorusmez. Arkadas edinme insanlarla iletisim kurma sorunlari var. Ben evlendikten sonra saniyorum ki eşimden, onunla iletisim kurmaktan cekindiginden o diger misafirlere yaptigi gibi odaya kacmaya cok iletisim kurmamaya calisiyordu baslarda. Annem babam bu durumun yanlis oldugunu , ayip ettigini vs basta guzellikle anlatmislar, o uzerine gidip israr edildikce bu davranislarin dozunu arttirdi. Annemler de ona tepkilerinin dozunu arttirdi, buyuk kavgalar etmeye falan basladilar. Eşimle ben kafaya takmiyorduk anlayisla karsiliyorduk ama annem babam takiyodu. Kiz kardesim iyice bize dusman gibi davranmaya basladi. Annemlerin baskısına olan hirsini bizden cikardi. Hic zerre kadar gormemeye başladık. Ruh hastasi gibi davraniyodu. Son zamanlarda durumda biraz iyilesmeler var. Ama onun haricinde diger kardeslerimle alakali da konuyu genel degerlendirdigimde, annemin tutumundan dolayi benle biraz mesafeli olmaya basladiklarini da farkettim. Annem biz her gidecegimizde bir hevesle baya agir misafir geliyomus gibi evi temizletiyo yemekler yapiyo onlardan yardim hizmet bekliyor, bize hizmet ettiriyo, her gun ugrasli yemekler yapiliyo vs Ben de bu durumdan annemin bu kasıntı hallerinden hic hoslanmasam da yapiyo, vazgeviremiyoruz. Onlar da bu sebeple bizden, bizim oraya gittigimiz vakitlerden illallah etmis gibi duruyorlar haliyle. Yoruluyor sıkılıyorlar annemin sacma telaslari yüzünden. Yani boyle etkenler olmus olabilir. Annem ben uzaga gittim diye göstere göstere beni daha vok sevmye falan basladi yani, kiskanclik duyuyor olabilirler. Yani hep sorunun kaynagi annemin dengesiz davranislari malesef