• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

1.50 boy sorun mu

mavimavi33

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
3 Kasım 2015
469
681
103
Merhabalar,

Benim büyük kızım 1.50 boyunda 19 yaşında, küçüklüğünden beri çok stresli kaygılı bir çocuk. Boyumu kafama takmıyorum dese bile takıyor biliyorum kendini güzel hissetmiyor, gelişmem yarıda kesilmiş falan diyor, çok üzülüyorum. Bende kısa boyluyum, onun yaşındayken bu kadar kafama takmıyordum hatta kendimi güzel alımlı bulurdum. Ne yapabilirim onun için çok üzülüyorum. Hiç sevgilisi de olmadı şimdiye kadar, kimse onu beğenmeyecek sevmeyecek falan sanıyor.

23 yaşındayin boyum 1.50 😅 valla herkes daha küçük gösteriyorsun diyince mutlu oluyorum 😅 hiçte sorun etmesin öyle bir avantajki ilerde 🫣genç gösteriyorsun ama tabi bende bir dönem derdim uzun olsaydım keşke diye ama şükür edecek cok şeyler gördüm ve ona gerçekten her haline şükür etmesini söyleyin

23 yaşındayin boyum 1.50 😅 valla herkes daha küçük gösteriyorsun diyince mutlu oluyorum 😅 hiçte sorun etmesin öyle bir avantajki ilerde 🫣genç gösteriyorsun ama tabi bende bir dönem derdim uzun olsaydım keşke diye ama şükür edecek cok şeyler gördüm ve ona gerçekten her haline şükür etmesini söyleyin
Ay ne güzel benim kızım da böyle düşünür inşallah ilerde, sağlıklısın şükret diyorum.

Ay ne güzel benim kızım da böyle düşünür inşallah ilerde, sağlıklısın şükret diyorum.
Genetik testler yada bir hastalık sonucu mu kısa onu arastirdnz mi? Bir akrabamn eşi kendisi de kısa olduğu halde çocuklar kısa olmasın diye ilaç tedavileri bir şey yaptırmıştı aklıma geldi.

Kısa değil ki ayrıca ne güzel minyon işte ilerde çok avantajlı olucak
Bende öyleyim boyum 1.59 34 yaşıma giricem herkes çok küçük gösteriyorsun diyor oğluma kardeşin mi diyen bile oldu yani takılmasın diycem de ergenlik işte ilerde anlar mutlaka sağlığı yerinde olsun da gerisi önemli değil

Bu saatten sonra araştırsak da birşey değişmez, zamanında endokrine götürdüm birşey yapmadılar.

Merhabalar,

Benim büyük kızım 1.50 boyunda 19 yaşında, küçüklüğünden beri çok stresli kaygılı bir çocuk. Boyumu kafama takmıyorum dese bile takıyor biliyorum kendini güzel hissetmiyor, gelişmem yarıda kesilmiş falan diyor, çok üzülüyorum. Bende kısa boyluyum, onun yaşındayken bu kadar kafama takmıyordum hatta kendimi güzel alımlı bulurdum. Ne yapabilirim onun için çok üzülüyorum. Hiç sevgilisi de olmadı şimdiye kadar, kimse onu beğenmeyecek sevmeyecek falan sanıyor.
Bende 1.58 boyundayım hatta zorbalandım bile bazen ama yinede takmıyorum beni beğenen beğenmiş kendimde giydiklerimi yakıştırıyorum etrafa çok bakmamak gerek büyük ihtimalle arkadaşlarına vs özeniyordur bende eskiden aşırı üzülürdüm herkesten kısaydım ama yapacak birşey yok önemli olan mutlu olsun iyi insanlar girsin hayatına uzun olunca herşey mükemmel olacak diye birşey yok

Bir yerde oturuyorum
Üç kadınız
Birimiz 185 birimiz 155 birimiz 165 boylarında varız ortalama:)
Uzun olan kısa olana imrenerek baktığını farkettim biraz sohbet ettik falan "şey ben kaç yaşında gözüküyorum" dedi
35 falan dedik hayır 25 yaşındayım hiç yaşımı gösteriyorum erkek reyonundan giyiniyorum istediğim ayakkabıyı giyemiyorum topuklu ayakkabıları çok seviyorum ama hiç giymedim erkeksi duruyorum dedi
Ay ben şokkkk
Kısa olan çok güzelsin dedi hakikaten çok güzel bir kadındı
Şaşırmıştık ikimizde
böylesine hoş gözüken bir kadının böyle dertleri olması ilginçti
Kısa olan uzun olana uzun olan ise Kısa olana gıpta ile bakıyordu
Beni sormayın ortadaydım ama ikiside benden çok daha hoştu 😅
Konuyu görünce aklıma bu anım geldi
Şimdi sorun yapabilir çocuk ama inanın büyüdükçe birazda dişil enerjisine sahipse aşacaktır

Merhabalar,

Bence terapi ile ilerleyin. Örnek vereyim iki tanıdıgım oldu A ve B. A boyunu çok sorun etti ve bu bağlamda asosyal hayat yaşadı yanlıs evlilik yaptı , yanlış meslek bile seçti. B ise boyuyla barışıktı hatta kendini de çok beğeniyordu. Mutluydu hayatta.
İkisi de gençti ikisinin de hayalleri vardı vs. A kesinlikle terapi ile ilerlemeliydi.

Yine o meşhur konulardan biri :KK53:
Esmer ten-beyaz ten, uzun boy-kısa boy; biri övgülere nail olurken diğeri mutlaka yerilir :KK53:
Kısa boylu olunca illa küçük gösterilmiyor bence, bunun boyla alakası yok daha doğrusu, yüz ya küçük duruyor ya büyük. Uzun boylu olup yaşından çok küçük duran insanlar da var, kısa boylu olup yüzü yaşından büyük duranlar da.
Konuya gelince, bence uzman desteği almalısınız.

Son düzenleme:
Aman biz uzunuz da noldu :D

Boyla posla alakasi yok bu isin. Kiziniz tam fizigine takma yaşlarında, şu an buna takmasi normal. Daha ciddi takinti yaparsa o zaman destek almasini dusunebilirsiniz. Kompleks yapip ileri yaslarinda sorun yasamasin.

Ben 1,72yim, eskiden cok yakin arkadasim olan biri 1,55 falan. 12-13 yillik evli, 7-8 yasinda cocugu var. Ben hala bekarim. Boyla olsa o iş :D

Merhabalar,

Benim de boyum 1.50,eşim 1.90 civarlarında.Bazen çok komik göründüğümüzü düşünüyorum ve aklıma hiç keşke daha uzun olsaydım diye bir düşünce gelmiyor.Aksine keşke eşim biraz kısa olsaydı diyorum😂hayatım boyunca beni bu konuda zorbalayan tek kişi görümcem oldu.Kimin ne olduğunu bildiğiniz içinde umrunuzda olmuyor.Olabilir kısa olabiliriz,uzun olabiliriz insanız sonuçta takacak bir şey yok.Kızınıza yalnız olmadığını ve bunun bir sorun olmadığını söyleyin.

Back
X