1.50 boy sorun mu

Ama ne kadar güzel yakışıyordur şimdi.🥰 ilerde bir kızım olursa , once saglikli olsun sonra dal gibi olsun uzun sari saçları olsun istiyorum. 🥰 İnş buraya yazidgim şey bir manifest bir dua yerine geçer.
Elbette dediğiniz gibi kısa olmak uzun olmak hepsinin ayrı bir güzelliği var. Ama insana ( en azından bana ) kendinden farklı olan daha güzel daha hoş geliyor.
Ay sarışınlıktan da son dakika gol yemişim zaten.
Anne tarafım komple sarışın, mavi gözlü. Bilin bakalım ben kime çekmişim :D :D

İşin şakası bir yana tabii ki dediğiniz gibi sağlık olduktan sonra gerisi önemsiz.

Hiç sevgilisi de olmadı şimdiye kadar demişsiniz de kız zaten daha 19 yaşında benim üniversiteye kadar hiç sevgilim olmadı zaten normal olan bence bu

Bu forum müge anlı'nın izdüşümü gibi, herkes her şeyi çok hızlı yaşıyor burada. 23 yaşında üyelerin 3 çocuğu var falan. 19 yaş onlara göre çok geç bir yaş, geçen bir üye 25 yaşında ilk sevgilisi olan insanlara anormal dedi burada

1.50 boy bir insanın hayatına ne getirir, hayattan neler götürür biz bunu bilemeyiz. Mutluluğun, huzurun, başarının, güzelliğin bir sürü kıstası var. Bunlar talihi, sizin tercihlerinizi etkiler mi bilinmez. Çünkü benim için her şey bunlardan ibaret. fırsatlar, kısmetler, seçimler vs vs

Bu forum müge anlı'nın izdüşümü gibi, herkes her şeyi çok hızlı yaşıyor burada. 23 yaşında üyelerin 3 çocuğu var falan. 19 yaş onlara göre çok geç bir yaş, geçen bir üye 25 yaşında ilk sevgilisi olan insanlara anormal dedi burada
Normal anormal demeyip herkes kendi hayatını söylese sorun kalmayacak.

Yoo geç atanan, geç evlenip geç doğuran çok kişi de mevcut. Herkes normal olan kendisi sanıyor 😂

Bende kısayım artı 9 cm le ama benim bildiğim 1.50 den aşagısı olursa kısa cüce sayılıyor 1.50 ve üstü normal Osmanlı kadınları standartı olarak geçiyormuş mesela o yüzden bana göre kısa değil 🥳😂
Ben 1.56 falanım. Kısayım abi. Çoğu aldığım pantolonun kabanın trençkotun , kol ve paça boylarına tadilat yaptırdığıma göre bal gibi de kısayım🙈

Yorumlardan sonra konu sahibinin kızı gibi ben de depresyona girecem. 159 kısa mı sayılmış ne bu böyle? 😶‍🌫️😶‍🌫️ Ben de senelerdir kendi boyumla mutlu mutlu geziyormuşum

Yorumlardan sonra konu sahibinin kızı gibi ben de depresyona girecem. 159 kısa mı sayılmış ne bu böyle? 😶‍🌫️😶‍🌫️ Ben de senelerdir kendi boyumla mutlu mutlu geziyormuşum
Pantolon alınca paçasını kestiriyorsan kısasın, piyasadaki pantolonların %90’ı bileğinde kalıyor şarlo gibi oluyorsan uzunsun. İkisi de olmuyorsa standartsın 😂

Pantolon alınca paçasını kestiriyorsan kısasın, piyasadaki pantolonların %90’ı bileğinde kalıyor şarlo gibi oluyorsan uzunsun. İkisi de olmuyorsa standartsın 😂
Son 2 pantalonumu kestirmedim, uzamışım demek ki 😅 ama neyse diyelim ya uzun olsaydım eşimle tanışmazdım burdan teselli edeyim kendimi.

Back
X