1.50 boy sorun mu

Yine o meşhur konulardan biri :KK53:
Esmer ten-beyaz ten, uzun boy-kısa boy; biri övgülere nail olurken diğeri mutlaka yerilir :KK53:
Kısa boylu olunca illa küçük gösterilmiyor bence, bunun boyla alakası yok daha doğrusu, yüz ya küçük duruyor ya büyük. Uzun boylu olup yaşından çok küçük duran insanlar da var, kısa boylu olup yüzü yaşından büyük duranlar da.
Konuya gelince, bence uzman desteği almalısınız.

Biraz üzerime alındım 😅😅😅

Şu kısa boylu genç gösterir uzun boylu yaşlı gösterir mantığını neye göre oturtuyorsunuz ? Boy uzarken buna paralel yaşı iki kat atmıyor arkadaşlar 🫢 40 ıma gireli 1 hafta oldu.1.80 boy. Tanımadığım ortamda muhabbeti açılınca 32-33 den fazla söyleyen olmadı.. Kaldı ki söylesinler yaşın tam 40 sın desinler.Yaşını göstermek kabus gibi bir şey değil ki ya.
Valla biraz dikkatli, aklıselim insanlar şıp diye anlıyor.yaşlı göstermek var bence ama kimsenin yaşından genç gösterdiğine inanmıyorum.o söylenen yaşlar zaten genç yaşlar, ne olması bekleniyor ki zaten? Saçın bembeyaz mi olacaktı? Yüzün mü kıışacaktı?.bilen nasıl biliyor o zaman ?

Ben 172, eşim 179. Neredeyse Aynı boyda görünüyoruz ya bu nasıl oluyor 😂😂
Evet ya nedense öyle oluyor.ben 1.68, psikoloğum 1.78 miş. Söyleyince bir dikkat ettim aynı boydayız gibi gerçekten.ama mesela bu boyların ikisi de kadın olsa arada dağlar kadar fark oluyor🤔 bilimsel açıklaması olmayan konulardan sanırım.

Merhabalar,

Benim büyük kızım 1.50 boyunda 19 yaşında, küçüklüğünden beri çok stresli kaygılı bir çocuk. Boyumu kafama takmıyorum dese bile takıyor biliyorum kendini güzel hissetmiyor, gelişmem yarıda kesilmiş falan diyor, çok üzülüyorum. Bende kısa boyluyum, onun yaşındayken bu kadar kafama takmıyordum hatta kendimi güzel alımlı bulurdum. Ne yapabilirim onun için çok üzülüyorum. Hiç sevgilisi de olmadı şimdiye kadar, kimse onu beğenmeyecek sevmeyecek falan sanıyor.
Hiç üzülmesin benim 1.50 bile olmayan 3 arkadaşım 1.90 lık yakışıklı düzgün insanlarla evlendiler bu işler kısmet kendini üzmesine hiç gerek yok nice uzun arkadaşlarım ds boylarına göre bulamadı hala bekar
Allah onun da kısmetini yazmıştır hiç üzülmesin
Ayrıca her zaman genç duracak yaşını göstermeyecek zaten spora kabiliyeti olan kısa insanlar da var
Ayy inanın hiç kaybı yok

Evet ya nedense öyle oluyor.ben 1.68, psikoloğum 1.78 miş. Söyleyince bir dikkat ettim aynı boydayız gibi gerçekten.ama mesela bu boyların ikisi de kadın olsa arada dağlar kadar fark oluyor🤔 bilimsel açıklaması olmayan konulardan sanırım.
Bacak boyuyla ilgili sanırım. Orantısal olarak kadınların bacak boyu vücuduna göre daha uzun oluyor, o yüzden de erkekle yan yana gelince kadın kısa olmasına rağmen daha uzun görünüyor diye düşünüyorum.
Üstteki mesajınıza da katılıyorum. İnsanlar genel olarak yaşlarını gösteriyor, çok büyük ya da çok küçük gösterme diye bir şey yok istisnalar haricinde. Ben 39 yaşındayım ve saçlarım bembeyaz. Şu an boya da yok, kısacık ve beyaz. Ama mesela sağda solda çocuklar abla diyor teyze değil:) saçım beyaz bile olsa yüzüme bakan yaşımı anlar. ( genç olduğumu iddia etmiyorum ama saçım beyaz diye kimse de 50 yaşında olduğumu düşünmüyor)

Başlarım öyle erkeğe valla. İlk erkek arkadaşım 1.76ydı.Hoşuna giderdi onun hatta ondan uzun olmam. Kurutmaya atılıp çekecek halimiz yok aynen😆
Eski sevgilim benden 3-4 cm uzundu. Bir gün düğüne gideceğiz, elbisemi giydim. Yanıma bir sandalet bir topuklu ayakkabı aldım ama topuklular için nassıl içim gidiyor, ama giyersem de ondan uzun olacağım. Evden çıkarken ayakkabılara bakıyordum, "topukluyu istiyorsan onu giy, bende uzun durmanı dert edecek değilim" dedi. Ay dünyalar benim oldu :D :D

Tüüüü benim abim, ablam, kardeşim hepsi uzun ben 1.58'im. Resmen evlat ayrımcılığııı.
Bence kısa olmanın tek dezavantajı kilo... Hemen belli ediyor kiloyu.

Hiç üzülmesin benim 1.50 bile olmayan 3 arkadaşım 1.90 lık yakışıklı düzgün insanlarla evlendiler bu işler kısmet kendini üzmesine hiç gerek yok nice uzun arkadaşlarım ds boylarına göre bulamadı hala bekar
Allah onun da kısmetini yazmıştır hiç üzülmesin
Ayrıca her zaman genç duracak yaşını göstermeyecek zaten spora kabiliyeti olan kısa insanlar da var
Ayy inanın hiç kaybı yok
Yorumunuz çok mutlu etti beni💓Rabbim herkesin çocuğunu hayırlı insanlarla karşılaştırsın🤲🏻😍

Ben 168'im 28 yaşındayım sürekli liseli sanılıyorum. tamamen surat yapısıyla alakalı.
sevgili bulmanın da boyla ilgisi yok. 150 boyunda arkadaşım 20 yaşında evlendi. 155 olan 23 ünde evlendi. Ondan önce de 5 senelik ilişkisi vardı yani hiiç boş kalmadı.
Ha 150 boyundaki arkadaşımı boyu yüzünden istemeyen biri olmuştu evet. Ama onun kriterleri zaten çok yüksekti. Tüm sevgilileri su gibiydi ama onlardan bile bir sebep bulup ayrıldı. Şimdiki sevgilisi diğerlerine göre alt standartta kalıyor bakalım ne olacak :D
İnsanların ne istediğini asla tahmin edemezsiniz. Mesela ben bacakları ince erkeklerden hoşlanıyorum. Bebeksi yüzlü olanlardan. Hangi erkeğin aklına gelir bu kriter ? :D O yüzden vücudunuzun her zerresini incelemeyin boş yere.

Kısa boylu insan neden genç dursun ben de onu anlamadım. Bir çeşit züğürt tesellisi herhalde. Hazal Kaya minvalinde verilen örnekler de alakasız bence. Genetik faktörleri geçtim, o kişilerin hayat şartları ile sıradan, memur bir kadının şartları eşit olmayacağı için geçersiz bir kıyaslama. Halka indiğimizde kısa ya da uzun boyun yaş göstermede hiçbir etkisinin olmadığını görüyoruz gayet.
Kesinlikle züğürt tesellisi :KK53: İnsanın aurası, enerjisi ve yüz yapısı genç ya da yaşlı gösteriyor, boy ne alaka yani. Bizim mesela genetiğe bağlı olarak hem boyumuz uzun ailecek hem de çok küçük gösteriyoruz, tamamen yapı meselesi.
Bodur tavuk her dem piliç diye bi şey kesinlikle yok, en azından herkes için geçerli değil:KK53:
Güzellik de aynı şekilde boyla alakalı değil; aura, enerji meselesi.

Tüm görüşleri okumadım ama benim boyum 1.54 küçükken ne üzülürdüm. Hoşlandığım erkekler beni hep küçük sanırdı. Genc kiz gibi görünmüyorum beni kucuk cici kız sanıyorlar., ilerde de kadınsı gorunmeyecegim diye uzuluyordum😆😆
Ergenlikte oluyor böyle şeyler. Bir süre sonra aura sahibi olmanın, güzelliğin bunlarla ilgisi olmadığını anlayacak. Minyon olmanın avantajları var bunları yaşıyorum. 32 yaşındayım ama 24 25 yaşlarında sanıyorlar. (Elbette yaslanmayi genelleyemeyiz, cilt yapısı, genetik, kendine bakmak ,yani uzun boylu olmak kısa boylu olmak bir ölçütü yok genc göstermenin sözlerim yanlış anlaşılmasın.) Ama otuzlarinda bile küçük gösteriyorsun yani benim kendimde gördüğüm bu. 🙂 kiziniz ozellinde konsuursak onun da oyle yasindan kucuk sanilacagini dusunuyorum.güzelligin bunlarla ilgisi olmadığını , erkek arkadas bulmanın bunlarla ilgisi olmadığını, hayatın içinde zamanla algilayacak ve öğrenecek. Yillar sonra da gülüp geçeceği dertler olacak bunlar🥰

Aynı boydayım. Yüzüm küçücük. Minyonum . Kv bana kız gibisin diyor. Yani hiç evlenmemiş çocuğun yokmuş gibi anlamında. 36 yaşındayım. 28 yaşındaki kuzenimden ufak görünüyorum.

Çok iyi bir evliliğim var
Eşim 8 sene beni evlenmeye ikna etmeye çalıştı. Halen daha üzerime titrer.

Ha ister miydim dal gibi kız olmayı isterdim yalan yok ama bu da sorun değil.

Kızınız ergen böyle şeyleri takmasi normal. Zamanla buna uyum sağlayacaktır. Uzman desteğine gerek olduğunu düşünmüyorum. Ergenler fiziksel özelliklerine çok takar. Bu onun gelişiminin bir parçası
Insan 21 yaşına kadar ergen sayılır.

Ben öğretmenim alın size uzman desteği. Her seyde de uzman desteği nedir yani abartmayalım.
Ben de sizin gibiyim. Dal gibi bir kız olmayı isterdim ben de merak ediyorum oule olsaydım ne olurdu.
Hele lisedeyken yakışıklı bulduğum cocuklarin beni küçük sanması, avm de yakışıklı satış temsilcileri ayak numaramı sorduklarında annem 35 numara dediğinde benim 36 diye yalandan düzeltmeye çalışmam gereksiz yere anneme kizmam😄😄 önemli olan sy gercekyen sağlık. Guzellik ,minyon olmak uzun olmak önemli değil. Önemli olan güzel bir yazgiya sahip olmak. Şimdi beni küçük sandiklarinda, anlık bir mutluluk içine giriyorum ama bunun da bir önemi yok ki. Yasini göstermek göstermemek maharet degil ki. Ben ne kadar şey yaşadım bu hayatta ne kadar mutlu oldum..önemli olan bu.😇

İnsanın şansı güzel olsun benim hayatta gördügüm en güzel kız 21 yaşında kalp krizinden öldü yıllar önce yemyeşil gözleri 180 boyu vardı herkes üniversitede hayrandı. Hatta hep diyorum ki bu hayatta çirkin olmak en iyisi nazar güzel ve yakışıklı insanları bitiriyor güzel Bi hayat yaşayamıyorlar. 150 boyun kötü oldugunu söylemedim yanlıs anlamayın bu arada ama her şeyde kusursuz olunca nazar insanı bitiriyor

Dal gibi bir kız olmayı isterdim ben de merak ediyorum oule olsaydım ne olurdu.
Aman ben bir hayrını görmedim valla :D Hayır kıyafet alırken uzun gelmesi, karnıma kadar çıkması, yerleri süpürmesi ihtimali yok diye avantaj sayacağım ama o da eteğin elbisenin kısa kalmasıyla dengeleniyor.

Üstelik romantik ilişki bazında Türk erkeğinin boy ortalaması belli olduğu için seçenekleriniz azalıyor :D

Aman ben bir hayrını görmedim valla :D Hayır kıyafet alırken uzun gelmesi, karnıma kadar çıkması, yerleri süpürmesi ihtimali yok diye avantaj sayacağım ama o da eteğin elbisenin kısa kalmasıyla dengeleniyor.

Üstelik romantik ilişki bazında Türk erkeğinin boy ortalaması belli olduğu için seçenekleriniz azalıyor :D
Ama ne kadar güzel yakışıyordur şimdi.🥰 ilerde bir kızım olursa , once saglikli olsun sonra dal gibi olsun uzun sari saçları olsun istiyorum. 🥰 İnş buraya yazidgim şey bir manifest bir dua yerine geçer.
Elbette dediğiniz gibi kısa olmak uzun olmak hepsinin ayrı bir güzelliği var. Ama insana ( en azından bana ) kendinden farklı olan daha güzel daha hoş geliyor.

Back
X