• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

1.55 boya 1.95 lik erkek arkadaș vaz mı geçsem

aydagece

Üye
Kayıtlı Üye
30 Mayıs 2017
361
260
23
iyi akșamlar kızlar gelgitlerle dolu ayril baris depresyona gir çık 3 yılı geçkin bi iliskim vardi öncelerde bununla ilgili konularimda vardi suan artik yoluma bakmaya karar verdim uzun zamandir tanidigim bir arkadasim var bu kisi benim onceki iliskimi de bilen biri gecenlerde gorustuk arkadasca ama bana karsi uzun zamandir hislerinin duygularinin oldugunu soyledi suan iliski dusunmedigimi biliyo zaten arkadasca gorusup zamana birakiriz dedi...oldukca kibar naif olgun biri yalniz cok uzun boylu 1.95 ben 1.57 civariyim yanyana cok uyumsuzuz ben ona bunu sakayla karisık rahatsiz oldugumu soyledim kendisi de ne var bunda cok doğal ki avrupada boyle ciftler cok fazla unluler bile var hic denk gelmedin mi dedi ama ben bunu takinti yaptim bariz komik bi goruntu belki cok iyi anlasicaz mutlu olucaz ama cok rahatsizlik duyuyorum bu goruntuden sizin dusuncelerinizi almak isterim mutlu aksamlar hepinize

Yaklaşık 40 cm boy farkı var.bende olsam sorun ederim.uyumlu bir ilişkiniz olur belki iyi anlaşırsınız bilemiyorum orasını ama karşıdan bakınca görüntü komik olur
Birbirinizi seviyorsanız fizigin önemi yoktur diye düşünüyorum
Ünlü bi basketbolcu var eşi kendisinden baya kısa çok mutlular 3 tane çocukları var
kendisi de bana boyle ornekler veriyo hiç takıntısı yok kendisinden çok kısa bi kız,arkadasinin olmasindan

Gerçekten sevgisinden eminsen, sana değer vereceğini, seni üzmeyeceğini düşünüyorsan ve sen de çocuğa ilgi duyuyorsan neden olmasın? Ayrıca bence şanslısın Türkiye'de kaç tane 1.95'lik adam var. Gerçi karaktee her şeyden önemli. Ama yine de avantaj bence senin açından istediğin uzunlukta topuklu ayakkabı giyebilirsin. Ben mesela 1.74 boyundayım. Yani boyum ülkedeki ortalama erkek boyundan(1.72) fazla. :KK70:Ama benim böyle bir problemim yok çok şükür sevgili aday adayım olmadığından.:KK70::KK70::KK70:

iyi akșamlar kızlar gelgitlerle dolu ayril baris depresyona gir çık 3 yılı geçkin bi iliskim vardi öncelerde bununla ilgili konularimda vardi suan artik yoluma bakmaya karar verdim uzun zamandir tanidigim bir arkadasim var bu kisi benim onceki iliskimi de bilen biri gecenlerde gorustuk arkadasca ama bana karsi uzun zamandir hislerinin duygularinin oldugunu soyledi suan iliski dusunmedigimi biliyo zaten arkadasca gorusup zamana birakiriz dedi...oldukca kibar naif olgun biri yalniz cok uzun boylu 1.95 ben 1.57 civariyim yanyana cok uyumsuzuz ben ona bunu sakayla karisık rahatsiz oldugumu soyledim kendisi de ne var bunda cok doğal ki avrupada boyle ciftler cok fazla unluler bile var hic denk gelmedin mi dedi ama ben bunu takinti yaptim bariz komik bi goruntu belki cok iyi anlasicaz mutlu olucaz ama cok rahatsizlik duyuyorum bu goruntuden sizin dusuncelerinizi almak isterim mutlu aksamlar hepinize
Uzun adamlar kısa kadınları çok severler nedense.. Bodur piliç :) ben de kısa boyluyum 1.55 kadar hic 1.80 altı erkek arkadaşım olmadı :)

Benim yegenim 1.55. Eside 1.85 ikisinde de takinti yok bu konuda. Hatta biz arada severken takiliriz yegenime bücür diye. Esi hep der ki Bodur tavuk her daim piliçtir der.

Tersi olsaydi komik olurdu. Genelde erkekler kadinlardan uzundur. Dort dortluk olmuyor zaten hicbirsey. O yuzden boy en son dusunecegin sey olsun. Karakteri duzgun olsun.

Hahah, bende ilişkimi maziye gömeli seneler oldu. Yeni yeni insanları tanımaktan vazgeçmedim. Yeri geldi buradan soru sordum akıl aldım dinledim işim gücüm rast gitti. Fikirler önemli. Şimdi 1.93 boyunda biriyle flört ediyorum. 1.65 im. Hiç sıkıntı etmiyorum. Takıntı etme.

Benim kuzenim 194. Sevgilisi 156 falan. Mutlular ama kuzenim ara ara komik gorunuyor muyuz diye sorar. Keske su kadar daha uzun olsaydi falan der :KK53:

Ben 1.57 eşim 1.84 maşallah diyeyim çokta iyi anlaşıyoruz mutluyuz karşıdan nasıl göründüğümüz bizi hiç ilgilendirmiyor:)

Valla yıllardır bu forumu takip ediyorum. Sırf bunu söylemek için üye oldum. Günlerdir aklımda biri... Düşün dur,hayal bu ya her şeyi rayına oturtuyorum ama oturtamadıgım kılıf uyduramadıgım tek şey boy Ahh Bill Skarsgard ahhh. 1.55 olmasaydım bırakır mıydım yakanı Şaka bir yana sevip seçiliyordu en büyük mutluluk en azından denemeden kestirip atmak, belki senin beyaz atlı da o dur. Kaçırma derim

Back
X