• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

1.55 boya 1.95 lik erkek arkadaș vaz mı geçsem

ben 1.55
eski erkek arkadaşım 1.93

3 sene geçirdik beraber. boy takılmanız gereken en son konu.

Boyun ne önemi var ben 1.50 boyundayım eşim 1.80 mesela ve 10 senelik evliyiz hiçbir zamna eşim bunu sorun etmediği gibi dışarı çıkarken de topuklu giymemi bile istemez gönül kimi severse güzel odur ayrıca artık çok var çevrene bak uzun boylular hep minyon kızlardan hoşlanıyor hatta yurt dışında ünlü bir basketbolcunun eşi de baya kısa.

iyi akșamlar kızlar gelgitlerle dolu ayril baris depresyona gir çık 3 yılı geçkin bi iliskim vardi öncelerde bununla ilgili konularimda vardi suan artik yoluma bakmaya karar verdim uzun zamandir tanidigim bir arkadasim var bu kisi benim onceki iliskimi de bilen biri gecenlerde gorustuk arkadasca ama bana karsi uzun zamandir hislerinin duygularinin oldugunu soyledi suan iliski dusunmedigimi biliyo zaten arkadasca gorusup zamana birakiriz dedi...oldukca kibar naif olgun biri yalniz cok uzun boylu 1.95 ben 1.57 civariyim yanyana cok uyumsuzuz ben ona bunu sakayla karisık rahatsiz oldugumu soyledim kendisi de ne var bunda cok doğal ki avrupada boyle ciftler cok fazla unluler bile var hic denk gelmedin mi dedi ama ben bunu takinti yaptim bariz komik bi goruntu belki cok iyi anlasicaz mutlu olucaz ama cok rahatsizlik duyuyorum bu goruntuden sizin dusuncelerinizi almak isterim mutlu aksamlar hepinize
Nokta ile virgül gibi durursunuz..

Back
X