1.55 boya 1.95 lik erkek arkadaș vaz mı geçsem

Benim de erkek arkadasim 1.95 aramızda 30 cm var sizinki daha fazla ama benim de tanıdığım çiftler var bu şekilde. Tabii isterdim sarılınca daha yakın olsun, dans ederken daha uyumlu gorunelim. Ama napalim benim seveceğim adam da böyle olmuş yani. Eğer başka sorununuz yoksa kafaya takılacak şey değil. Yerinizde olsam şans verirdim bir süre, hem arkadaşınızmis da.

iyi akșamlar kızlar gelgitlerle dolu ayril baris depresyona gir çık 3 yılı geçkin bi iliskim vardi öncelerde bununla ilgili konularimda vardi suan artik yoluma bakmaya karar verdim uzun zamandir tanidigim bir arkadasim var bu kisi benim onceki iliskimi de bilen biri gecenlerde gorustuk arkadasca ama bana karsi uzun zamandir hislerinin duygularinin oldugunu soyledi suan iliski dusunmedigimi biliyo zaten arkadasca gorusup zamana birakiriz dedi...oldukca kibar naif olgun biri yalniz cok uzun boylu 1.95 ben 1.57 civariyim yanyana cok uyumsuzuz ben ona bunu sakayla karisık rahatsiz oldugumu soyledim kendisi de ne var bunda cok doğal ki avrupada boyle ciftler cok fazla unluler bile var hic denk gelmedin mi dedi ama ben bunu takinti yaptim bariz komik bi goruntu belki cok iyi anlasicaz mutlu olucaz ama cok rahatsizlik duyuyorum bu goruntuden sizin dusuncelerinizi almak isterim mutlu aksamlar hepinize
Dış görünüşe önem veriyorsanız hiç başlamayın bence

simdi onemli degil falan diyor da ileride kari koca olunca bunlarin cenesi aciliyor gozune batmaya basliyorsun her firsatta bunu basina kakicaktir ayrica hos bi goruntu olmaz neticede sık sık yan yana sosyal ortamlara giriceksiniz bikac patavatsiz bisey soylese sen de o da ister istemez huzursuzluk yasiycaksiniz

iyi akșamlar kızlar gelgitlerle dolu ayril baris depresyona gir çık 3 yılı geçkin bi iliskim vardi öncelerde bununla ilgili konularimda vardi suan artik yoluma bakmaya karar verdim uzun zamandir tanidigim bir arkadasim var bu kisi benim onceki iliskimi de bilen biri gecenlerde gorustuk arkadasca ama bana karsi uzun zamandir hislerinin duygularinin oldugunu soyledi suan iliski dusunmedigimi biliyo zaten arkadasca gorusup zamana birakiriz dedi...oldukca kibar naif olgun biri yalniz cok uzun boylu 1.95 ben 1.57 civariyim yanyana cok uyumsuzuz ben ona bunu sakayla karisık rahatsiz oldugumu soyledim kendisi de ne var bunda cok doğal ki avrupada boyle ciftler cok fazla unluler bile var hic denk gelmedin mi dedi ama ben bunu takinti yaptim bariz komik bi goruntu belki cok iyi anlasicaz mutlu olucaz ama cok rahatsizlik duyuyorum bu goruntuden sizin dusuncelerinizi almak isterim mutlu aksamlar hepinize
Yok be niye rahatsızlık duyasın bosver mutluluğunun tadını cikar:KK71:

Benim boyum 1,65 esimin boyu 1,90 :-) ben onu gogus hizasina geliyorum. Aman erkek uzun olsunda topukluyla felan esitlenir :-) ben hic sorun etmedim belkide cok fazla goze carpmadigi icindkr

boy bence bir iliskide artik en son kriter sanirim ya.

vitrine manken mi aliyorsunuz? sadece etrafa asiri uyumli "gorunmek" mi istiyorsunuz? yoksa saygi sevgi filan mi
tesekkurler oncelikle kendimi yaninda kotu hissettigim icin buda ister istemez yuzume
Birbirinizi seviyorsanız fizigin önemi yoktur diye düşünüyorum
Ünlü bi basketbolcu var eşi kendisinden baya kısa çok mutlular 3 tane çocukları https://www.instagram.com/p/Bb9bLNYhd2R/
tesekkurler keske bende topuklularlarla omuzuna gelebilsem:)

Gerçekten sevgisinden eminsen, sana değer vereceğini, seni üzmeyeceğini düşünüyorsan ve sen de çocuğa ilgi duyuyorsan neden olmasın? Ayrıca bence şanslısın Türkiye'de kaç tane 1.95'lik adam var. Gerçi karaktee her şeyden önemli. Ama yine de avantaj bence senin açından istediğin uzunlukta topuklu ayakkabı giyebilirsin. Ben mesela 1.74 boyundayım. Yani boyum ülkedeki ortalama erkek boyundan(1.72) fazla. :KK70:Ama benim böyle bir problemim yok çok şükür sevgili aday adayım olmadığından.:KK70::KK70::KK70:
evet iyi yanindan bakmaliyim tesekkurler:)

simdi onemli degil falan diyor da ileride kari koca olunca bunlarin cenesi aciliyor gozune batmaya basliyorsun her firsatta bunu basina kakicaktir ayrica hos bi goruntu olmaz neticede sık sık yan yana sosyal ortamlara giriceksiniz bikac patavatsiz bisey soylese sen de o da ister istemez huzursuzluk yasiycaksiniz
beni de bunlar dusunduruyor takinti yapiyorum bu yuzden

Cevaplarınız ve beni gülümsettiğiniz için hepinize çok tesekkur ederim kızlar objektif yorumlariniz benim için çok değerli hepiniz cok cok mutlu olun :))

Böyle konulara kaçıncı yazışım bilmiyorum ama 7 yıllık erkek arkadaşım 1.90 falan ben 1.60.

Ara sıra takılırım ama hiç bunun problem olacağını düşünmedim.

Saçma geliyor bana.

Ayrıca göğüs hizasına falan geliyorum anca hahaha biraz boynum ağrıyor ama olsun. Boyun fıtığı olmayı göze alıyorsan sıkıntı yok ya. :KK53:

Back
X