Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende de ayni problem var az daha konu açacaktim. Sevgilimin Boyu 196 ve ben 158 aramizda 38 cm var.Bana birbucuk metresin veya hic uzun boylu olmak istermisin gibi sorular soruyor. Kaldi ki bundan bi sene önce beni ilk gördügünde begenmemis cok kisa deyip uzaklasmis onu da itiraf etti. Kendisi cok parlak biri ve yakisikli ve normalde kisa kadinlardan hoslanmazmis.
Ama ona sorarsan sorun degilmis en azindan ilerde yatakta iyi olurmus. Bana imalarda bulunuyo ve ben cok üzülüyorum. Aslinda basta ben de sorun ettim ama zamanla bana olan sevgisini görünce önemsiz oldugunu düsünüyordum. Arada yok topuklu giy ya da ne bileyim kilo al yanimda cocuk gibi kalma diyo. Ben bozulunca da yanlis anladin sen benim kücük sevgilimsin demeye basliyo sarilip öpüyor. Birarada oldugumuzda hep romantiktir düsüncelidir ama arada böyle seyler söyleyince cok üzülüyorum.
Korkuyorum kizlar acaba beni kadinsi degilde cocuksu mu buluyor. Benim simdiye kadarki sevgililerim hep cok uzun oldu ve bunu ben secmemistim kader herhalde. Baska anlamda anlasiyoruz ve mutluyuz bugüne dek hic kavga etmedik bile ama bu durumdan dolayi biraz soguma olustu bende. Ailesine beni "kisa oldugu icin begenmedigi ama sonradan cok sevdigi kiz" olarak tanitiyo ve ben bundan cok rahatsizim.
Bunca seneden sonra dogru insani buldum derken, oda bana kendimi eksik hissettiriyo ve onun beni kendine yakistirdigini düsünmüyorum. Bilmiyorum ben mi kuruntu yaptim ya da kendim mi kompleksliyim. Bunu ona nasil söylemeliyim.
Onun hoşuna gidiyor uzun kadın erkeği zengin gösteriyormuş. Kasılıyo falan aşırı mutluBir de bana sorsa kaç ayakkabımdan vazgeçtim
![]()
Ahahahahahahah ilahiaklıma nedense yasemin incenin şuayip rolu geldi alakası da yok ama ne bileyim gözümde birden o canlandı![]()
yan yana geldiğinizde çok çirkin bi görüntü olur hemen ayrıl...iyi akșamlar kızlar gelgitlerle dolu ayril baris depresyona gir çık 3 yılı geçkin bi iliskim vardi öncelerde bununla ilgili konularimda vardi suan artik yoluma bakmaya karar verdim uzun zamandir tanidigim bir arkadasim var bu kisi benim onceki iliskimi de bilen biri gecenlerde gorustuk arkadasca ama bana karsi uzun zamandir hislerinin duygularinin oldugunu soyledi suan iliski dusunmedigimi biliyo zaten arkadasca gorusup zamana birakiriz dedi...oldukca kibar naif olgun biri yalniz cok uzun boylu 1.95 ben 1.57 civariyim yanyana cok uyumsuzuz ben ona bunu sakayla karisık rahatsiz oldugumu soyledim kendisi de ne var bunda cok doğal ki avrupada boyle ciftler cok fazla unluler bile var hic denk gelmedin mi dedi ama ben bunu takinti yaptim bariz komik bi goruntu belki cok iyi anlasicaz mutlu olucaz ama cok rahatsizlik duyuyorum bu goruntuden sizin dusuncelerinizi almak isterim mutlu aksamlar hepinize
Senin icin dogru kisiyse, seviyorsan zamanla aşarsın, alisirsin.iyi akșamlar kızlar gelgitlerle dolu ayril baris depresyona gir çık 3 yılı geçkin bi iliskim vardi öncelerde bununla ilgili konularimda vardi suan artik yoluma bakmaya karar verdim uzun zamandir tanidigim bir arkadasim var bu kisi benim onceki iliskimi de bilen biri gecenlerde gorustuk arkadasca ama bana karsi uzun zamandir hislerinin duygularinin oldugunu soyledi suan iliski dusunmedigimi biliyo zaten arkadasca gorusup zamana birakiriz dedi...oldukca kibar naif olgun biri yalniz cok uzun boylu 1.95 ben 1.57 civariyim yanyana cok uyumsuzuz ben ona bunu sakayla karisık rahatsiz oldugumu soyledim kendisi de ne var bunda cok doğal ki avrupada boyle ciftler cok fazla unluler bile var hic denk gelmedin mi dedi ama ben bunu takinti yaptim bariz komik bi goruntu belki cok iyi anlasicaz mutlu olucaz ama cok rahatsizlik duyuyorum bu goruntuden sizin dusuncelerinizi almak isterim mutlu aksamlar hepinize
Kuruntu değil bu adamın seni sevdiğine emin misin? Bana cidden garip geldi. Ara ara demiş olsa bile demek ki hala seni beğenmiyor. Seni gördüğünde beğenmemiş olabilir sonuçta herkes herkesi sevecek diye bir şart yok. Sonra ilişki başladığında hala takılıyorsa bu şekilde seni tanımlıyorsa bence sıkıntılı iyi düşün derim.Bende de ayni problem var az daha konu açacaktim. Sevgilimin Boyu 196 ve ben 158 aramizda 38 cm var.Bana birbucuk metresin veya hic uzun boylu olmak istermisin gibi sorular soruyor. Kaldi ki bundan bi sene önce beni ilk gördügünde begenmemis cok kisa deyip uzaklasmis onu da itiraf etti. Kendisi cok parlak biri ve yakisikli ve normalde kisa kadinlardan hoslanmazmis.
Ama ona sorarsan sorun degilmis en azindan ilerde yatakta iyi olurmus. Bana imalarda bulunuyo ve ben cok üzülüyorum. Aslinda basta ben de sorun ettim ama zamanla bana olan sevgisini görünce önemsiz oldugunu düsünüyordum. Arada yok topuklu giy ya da ne bileyim kilo al yanimda cocuk gibi kalma diyo. Ben bozulunca da yanlis anladin sen benim kücük sevgilimsin demeye basliyo sarilip öpüyor. Birarada oldugumuzda hep romantiktir düsüncelidir ama arada böyle seyler söyleyince cok üzülüyorum.
Korkuyorum kizlar acaba beni kadinsi degilde cocuksu mu buluyor. Benim simdiye kadarki sevgililerim hep cok uzun oldu ve bunu ben secmemistim kader herhalde. Baska anlamda anlasiyoruz ve mutluyuz bugüne dek hic kavga etmedik bile ama bu durumdan dolayi biraz soguma olustu bende. Ailesine beni "kisa oldugu icin begenmedigi ama sonradan cok sevdigi kiz" olarak tanitiyo ve ben bundan cok rahatsizim.
Bunca seneden sonra dogru insani buldum derken, oda bana kendimi eksik hissettiriyo ve onun beni kendine yakistirdigini düsünmüyorum. Bilmiyorum ben mi kuruntu yaptim ya da kendim mi kompleksliyim. Bunu ona nasil söylemeliyim.
Bende bole cok duydum.. sebebi ne olaki?
Uzun erkekler de nedense hep minyon sever.
herkes kendinde olmayanı sever,beğenir,ister =))Bende bole cok duydum.. sebebi ne olaki?
O zmn kucuk boylu erkekler uzun kadin mi seviyor?herkes kendinde olmayanı sever,beğenir,ister =))
olabilir =)) genele atfedemesek de, bence var böyle bi durumO zmn kucuk boylu erkekler uzun kadin mi seviyor?
Cnm 40 cm be, nasil kapancak :)topuklu ayakkabı var hiç olmadı :)))
platform giyersin, topuklu kullanabiliyor musun bilmiyorum gerçi, aynı boyda olmak zorunda değilsin ki, al bitane günlük dolgu topuklular kullan yada özel günlerde platform kullan farkı minimuma indirirsin. 40 cm evet sanki biraz fazla bi fark ama kime kendini beğendirmek zorundasın ki? ben,m arkadaşlarımın sevgililerinin boyları maksimum 175 ben onlarla dalga geçiyorum ne minnoş sevgilin var diye :))) çekemiyolarsa kıskanıyorlardır boşverCnm 40 cm be, nasil kapancak :)
Haha haklisin cnm :) esim o kdr uzun degil benim ama olsaydida hic sorun etmezdim. 5 senedirde topuklu giymiyorum zaten :)platform giyersin, topuklu kullanabiliyor musun bilmiyorum gerçi, aynı boyda olmak zorunda değilsin ki, al bitane günlük dolgu topuklular kullan yada özel günlerde platform kullan farkı minimuma indirirsin. 40 cm evet sanki biraz fazla bi fark ama kime kendini beğendirmek zorundasın ki? ben,m arkadaşlarımın sevgililerinin boyları maksimum 175 ben onlarla dalga geçiyorum ne minnoş sevgilin var diye :))) çekemiyolarsa kıskanıyorlardır boşver
:)))))Cnm 40 cm be, nasil kapancak :)