1.55 Olmak...

Ben 1.60 eşim 1.80, eşimin ailesine göre en başta denk değilmişiz oyle demişlerdi. Hala başkaları için yorum yaparken yanimda boylari uymamış hiç dengi değil yada boylu poslu kız bu muhabetleri cok yaparlar sağolsunlar. Üstelik kayinvalidem benimle kp 1.69 falan tek uzun eşim ailede bide gelde sinir olma
Görmemişlerin uzun oğlu olmuş.

Ben 1.60 eşim 1.80, eşimin ailesine göre en başta denk değilmişiz oyle demişlerdi. Hala başkaları için yorum yaparken yanimda boylari uymamış hiç dengi değil yada boylu poslu kız bu muhabetleri cok yaparlar sağolsunlar. Üstelik kayinvalidem benimle kp 1.69 falan tek uzun eşim ailede bide gelde sinir olma

Demek ki bazı erkekler minyon seviyor oğulları gibi tasası onlara mı düşmüş

Boyum 170 ,bı ara 165-170 durumundaki bir adama aşık olup neden ben kısa ve minyon değilim yanına ne yakisirdim diyip ağladığım günü hatırlattın..:))))
Şimdi kahkahayla guluyorum:))):KK70:

Biri buçuk metreler hayatını yaşasın, Tarkan, Shakira, Sezen Aksu'da kısa ama milyonlarca fanları var, konserleri tıklım tıklım, kısa boyluysan her yere sığarsın, kafanı kirişe kapıya çarpma riskin az olur, otobüste metroda aradan süzülüp arka taraflara geçmekte zorlanmazsın, spor arabaya binince kafam tavana çarpıyor derdi yaşamazsın, boy gerektiren işlerde kız zaten bir lokmacık yormayalım denmenin avantajını yaşarsın :))
Bazen pazarda dolaşırken 1.55 Ken bile kafamı eğmek havalı geliyor :D

Merhaba KK'nın güzel kadınları,bu aralar boyuma takmış durumdayım.Hep içimden keşke bi 5-10 cm daha uzun olsaydım diye geçiriyorum.İlerde eşim uzun olursa kimse bizi yakıştırmaz falan diye düşünüyorum.Uzun insanlarla yan yana gelince kendimi kötü hissediyorum.Uzun olmak isterdim gerçekten.Eşiyle arasında baya boy farkı olan var mı ve çevrenizden nasıl tepkiler alıyorsunuz?

ben 155 boyundayım eşim 188 sen sevdikten ve o seni sevdikten sonra kimse bir laf edemez

Merhaba KK'nın güzel kadınları,bu aralar boyuma takmış durumdayım.Hep içimden keşke bi 5-10 cm daha uzun olsaydım diye geçiriyorum.İlerde eşim uzun olursa kimse bizi yakıştırmaz falan diye düşünüyorum.Uzun insanlarla yan yana gelince kendimi kötü hissediyorum.Uzun olmak isterdim gerçekten.Eşiyle arasında baya boy farkı olan var mı ve çevrenizden nasıl tepkiler alıyorsunuz?

1.58 ben 1.90 eşim.

Eşim 1.85 ben 1.75. Kv bana kısa iması yapıyor habire, geçende banyoya duş başlığı taktırıyoruz, tavandan dolayı biraz kısa oldu, ayy oğlum greengirll kısa zaten ona bişi olmaz da senin kafana değer bu demez mi :KK70:
Otursun Türk kadınlarının boy ortalamasına baksın lüzumsuz..

1.58 ve hamilelik düsünmeden önce 50 kilo biri olarak aldıgım ne kadar da genç gösteriyorsun tepkilerine istinaden " bodur tavuk her dem taze" diyorum. :))

1.75im. Uzun boylu olmayı çok seviyorum. Geçenlerde Avrupa turu yaptım. Avrupa kadınları benden de uzudu. Hayatımda ilk defa kendime "kısa boylu" dedim yani onlara bakınca. Hiç sevmedim kısa kalmayı. Aklıma piliç mubabbeti, yaşlanmama filan gelmedi ama kısa olsaydım ben de kompleksli olup böyle teselliler ararmışım demek.
Bu da benim kısalık günlerimin iç dökmesi, itirafı. :)

1.72 yim.
Boyumu seviyorum.
Eski sevgili 1.93tu sürekli topuklu giy diyordu aldatıp gtti haysiyetsiz...

Simdi nisanlimda 1.90 nasil istersen diyor.
Yani boyum kisa olsaydi da her gun günlük giyilebilecek rahat topuklularda var , onlardan giyerdim.Stiletto falan cok acıtıyor da.
Onlardan bir iki alıp giyin.

ben 1.70 eşim 1.85 ne uzunum ne kısayım. sadece topuklu ayakkabı giyerken 5 cm üstü giymiyorum. 5 cm üstü bana deve tabiri kattığından. tek hayıflandığım konu kilom 60kg yim. herkez çok zayıfsın diyor. anlatamıyorum insanlara bir türlü senin hizan sensin sen çok kilolusun çünkü bana zayıf diyorsun aslında normali bu.

1.72 yim.
Boyumu seviyorum.
Eski sevgili 1.93tu sürekli topuklu giy diyordu aldatıp gtti haysiyetsiz...

Simdi nisanlimda 1.90 nasil istersen diyor.
Yani boyum kisa olsaydi da her gun günlük giyilebilecek rahat topuklularda var , onlardan giyerdim.Stiletto falan cok acıtıyor da.
Onlardan bir iki alıp giyin.
zaten seni sen olduğu için kabul etmeyen birinin .....o istedi diye ne giycem topukluyu gayette 1,72 uzunsun yani.

zaten seni sen olduğu için kabul etmeyen birinin .....o istedi diye ne giycem topukluyu gayette 1,72 uzunsun yani.

Tabi oyle de.
1.72 uzun boy ama 1.93un yaninda kisa kaliyordu. Bende düz ayakkabiyla rahatsiz hissediyordum kendimi;)

Yani cokta haksiz degil di ama sürekli topuklu giy demesinden de aşırı sıkılmıştim kendi defolup gtti şükür.

1.80 nişanlım 1.62 ben :rapci:

topuklu giynce senden uzunum diyorum :KK53: (tabiki değilim de)

burada boyu kısa olan kızlarda yazmış. o kızlara sesleniyorum harikasınız ya hiç yazdıklarınızda gram kıskançlık yok dalga bile geçebiliyorsunuz kendinizle barışık olmak çok güzel :)

Otursun Türk kadınlarının boy ortalamasına baksın lüzumsuz..

İnsanlar çok garip görümcem çok zayıf mesela, ayy benim gelin çöp gibi der oysa ben görümcemden daha kiloluyum. Beraber spora giderken tartılıyorduk çünkü ordan da eminim yani :D

Beğenmeyen gene beğenmiyor işte, ister 1,50 ol ister 1,80 ister 2 metre :D

yaşın itibariyle bunu sorun ediyor olabilirsin ama 3-5 yıl sonra bunu dert edeceğini sanmıyorum. kendinle barışmanı tavsiye ederim.

Bende 1.50 boyundayım eşim 1.74 hiç kimse bizi boyumdan dolayı yakıstırmıyor.Devedede boy var önemli.olan anlasmak.eşimle ben bunu sorun etmiyoruz.

Back
X