- 10 Ocak 2010
- 4.484
- 2.130
- 398
- Konu Sahibi 777mutluluk
Esim 1.85 pardon
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Görmemişlerin uzun oğlu olmuş.Ben 1.60 eşim 1.80, eşimin ailesine göre en başta denk değilmişiz oyle demişlerdi. Hala başkaları için yorum yaparken yanimda boylari uymamış hiç dengi değil yada boylu poslu kız bu muhabetleri cok yaparlar sağolsunlar. Üstelik kayinvalidem benimle kp 1.69 falan tek uzun eşim ailede bide gelde sinir olma
Ben 1.60 eşim 1.80, eşimin ailesine göre en başta denk değilmişiz oyle demişlerdi. Hala başkaları için yorum yaparken yanimda boylari uymamış hiç dengi değil yada boylu poslu kız bu muhabetleri cok yaparlar sağolsunlar. Üstelik kayinvalidem benimle kp 1.69 falan tek uzun eşim ailede bide gelde sinir olma
Bazen pazarda dolaşırken 1.55 Ken bile kafamı eğmek havalı geliyorBiri buçuk metreler hayatını yaşasın, Tarkan, Shakira, Sezen Aksu'da kısa ama milyonlarca fanları var, konserleri tıklım tıklım, kısa boyluysan her yere sığarsın, kafanı kirişe kapıya çarpma riskin az olur, otobüste metroda aradan süzülüp arka taraflara geçmekte zorlanmazsın, spor arabaya binince kafam tavana çarpıyor derdi yaşamazsın, boy gerektiren işlerde kız zaten bir lokmacık yormayalım denmenin avantajını yaşarsın :))
Merhaba KK'nın güzel kadınları,bu aralar boyuma takmış durumdayım.Hep içimden keşke bi 5-10 cm daha uzun olsaydım diye geçiriyorum.İlerde eşim uzun olursa kimse bizi yakıştırmaz falan diye düşünüyorum.Uzun insanlarla yan yana gelince kendimi kötü hissediyorum.Uzun olmak isterdim gerçekten.Eşiyle arasında baya boy farkı olan var mı ve çevrenizden nasıl tepkiler alıyorsunuz?
Merhaba KK'nın güzel kadınları,bu aralar boyuma takmış durumdayım.Hep içimden keşke bi 5-10 cm daha uzun olsaydım diye geçiriyorum.İlerde eşim uzun olursa kimse bizi yakıştırmaz falan diye düşünüyorum.Uzun insanlarla yan yana gelince kendimi kötü hissediyorum.Uzun olmak isterdim gerçekten.Eşiyle arasında baya boy farkı olan var mı ve çevrenizden nasıl tepkiler alıyorsunuz?
Otursun Türk kadınlarının boy ortalamasına baksın lüzumsuz..Eşim 1.85 ben 1.75. Kv bana kısa iması yapıyor habire, geçende banyoya duş başlığı taktırıyoruz, tavandan dolayı biraz kısa oldu, ayy oğlum greengirll kısa zaten ona bişi olmaz da senin kafana değer bu demez mi![]()
zaten seni sen olduğu için kabul etmeyen birinin .....o istedi diye ne giycem topukluyu gayette 1,72 uzunsun yani.1.72 yim.
Boyumu seviyorum.
Eski sevgili 1.93tu sürekli topuklu giy diyordu aldatıp gtti haysiyetsiz...
Simdi nisanlimda 1.90 nasil istersen diyor.
Yani boyum kisa olsaydi da her gun günlük giyilebilecek rahat topuklularda var , onlardan giyerdim.Stiletto falan cok acıtıyor da.
Onlardan bir iki alıp giyin.
zaten seni sen olduğu için kabul etmeyen birinin .....o istedi diye ne giycem topukluyu gayette 1,72 uzunsun yani.
ne kadar güzel ben 1.68 im ayakkabılar 391.64um memnunum sukur. 35-36 numara ayakkabilarim :) Allahin verdigi her seye bin sukur. Minyonluk iyidir genc gostermek cok guzel. :)
Otursun Türk kadınlarının boy ortalamasına baksın lüzumsuz..
Bende 1.50 boyundayım eşim 1.74 hiç kimse bizi boyumdan dolayı yakıstırmıyor.Devedede boy var önemli.olan anlasmak.eşimle ben bunu sorun etmiyoruz.Merhaba KK'nın güzel kadınları,bu aralar boyuma takmış durumdayım.Hep içimden keşke bi 5-10 cm daha uzun olsaydım diye geçiriyorum.İlerde eşim uzun olursa kimse bizi yakıştırmaz falan diye düşünüyorum.Uzun insanlarla yan yana gelince kendimi kötü hissediyorum.Uzun olmak isterdim gerçekten.Eşiyle arasında baya boy farkı olan var mı ve çevrenizden nasıl tepkiler alıyorsunuz?