Erkek İnfertilitesi 1.6 milyonla başlamıştık...Ve şimdi ben de hamileyim!!!!!!

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

AvaCollette

bebişim pıtır pıtır
Kayıtlı Üye
15 Ağustos 2010
249
18
318
Ankara
Yaklaşık 5 aydır bu forumun erkek infertilitesi bölümünün üyesiyim.Bazı arkadaşlar hatırlayacaktır.Tüm tahliller sonucunda eşimin 1.6 milyon toplam sperminin olduğunu yazmıştım çeşitli konulara.Önce ilaçlara başladı ve yanında bir sürü küre.Endol,trentilin,l-arginine ilaçları,keçi boynuzu kürü,incir kürü,ginseng ve tribulus macunları,arı sütü bal polen,kavun yağı,çakşır suyu vs vs vs.
İlk testten 2,5 ay sonraki testimizde sayının 12 milyona hareketin ise %31 e çıktığını gördük.Sonra 12 Aralık tarihi itibariyle bu ilaçların yanına proxeed plus ı ekleyerek 3 ay daha devam etmeye karar verdik.Bu arada keçiboynuzu kürünü bırakıp havuç kürüne başladık,ginseng,tribulus ve arı sütüne devam ettik,diğerlerini bıraktık.Tabi bu arada kola,salam,sosis,sucuk gibi gıdaları en baştan bıraktık,eşimle beraber ben de yemedim,bol bol kuruyemiş,sebze yedik.Her akşam yedi çeşit meyveden oluşan taze sıkılmış meyve suyu içtik.Veeee aradan sadece 2 ay geçti.3. testi bile yapmaya gerek kalmadı.Dün hamile olduğumu öğrendim.İki defa test yaptım,kıpkırmızı iki çizgi çıktı,sonra gittim kan testi yaptırdım,Allaha çok şükür,binlerce şükür,dünyalar bizim oldu,hafif tatlı bir panik başladı şimdi,Allah hepinize nasip etsin,nerden nereye,sakın umutsuz olmayın.

Çok çok tebrik ederim senin adına çok sevindim. İnş sağlıkla kucağına alırsın bebeğini. Daha geçen gün konuşmuştuk hatta kısa sürede değerlerinizin yükselmesi umut olmuştu bize de. İnş bizler de senin gibi mutlu haberlerimizi burdan paylaşırız tekrar tebrik ederim.

ayrıca şunu yazmak istiyorum,bebek isteyen her kadın gibi ben de kendimi her ay hamile sanıyordum,ümitleniyordum ama bu ay hamile olduğumu şıp diye anladım,şöyle:benim normalde adetime 5-6 gün kala göğüslerim ağrımaya başlar,3-4 gün ağrır,ağrısı geçince 1-2 gün içinde adetim gelirdi,bu ay öyle olmadı,günümün geçtiği gün göğüslerim acımaya başladı ve hiç geçmedi halen devam ediyor,bir de en güzeli karnımda sol tarafıma doğru göz seğirmesi gibi pıtır pıtır hissediyorum bebeğimi.

Son düzenleme:
Merhaba cnm..bizim de sperm sayısı baya düşük...o yüzden bu bölümü takip ediyordum ben de... Çok sevindim adına.Tebrik ederim cnm...Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah.... Dikkat et kendine...

tebrik ederim. senin adına çok sevindim.yazdıklarını okuyunca gözlerim doldu.bizim de toplamdaki sperm sayımız 1 milyondan az.ileri hareketimizde sıfır. sizin ilk testinizde ileri hareketiniz kaçtı? inşlh bizimde değerlerimiz sizinki gibi artar.ben zaman zaman ümidimi çok kaybediyorum.hiç bebeğim olmayacakmış gibi geliyor.ölü gibi geziyorum

maşallah arkadaşım
darısı bizlere olsun inşallah
bizde 1.5 senedir mücadele veriyoruz cumartesi adet olmam lazım
bütün belirtilerde var
bizde morfoloji%1 hız %5 sayı 20 milyon
biz galiba tüp yaptıracağız allah herşeyin hayırlısını versin
inan gözlerim doldu
çekmeyen bilemez bu acının ne olduğunu

rabbım bu mutlulugunuzu daım etsın
saglıklan kucagınıza almayı vede bu en gusel duyguyu bzlerede tatrmayı nasp eylesın

adınıza çok sevindim.allah tamamını erdirsin inşallah.

ayyy çok çok çok güzel bi haber bu...havuç suyu kullanmaya aynı tarihte başlamıştık ve ben hatırlarsan 40 larımız karışsın inşallah demiştim...ALLAHIMM şükürler olsun sen bebeğinlesin inşallahh bende ve tümmmm isteyenlerde arkandan geliriz...

teşekkürler ilk testte hızlı %10,yavaş %13 tü,Sonra hızlı %11 yavaş %20 oldu.

inşallah amin,en kısa zamanda senin de haberlerini alırız

evet aynen öyle yaşamayan bilmez dışarıdan konuşmak kolay gelir herkese,amin,inşallah size de nasip olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…