- Konu Sahibi AvaCollette
-
ya bide tribulus macunu bulamadım hapını aldım oda aynı etkiyi yapıyormu acaba
bugün doktora gittik,bebişimin kesesini gördük, 5+4 haftalık olarak hesap etti ultrason, s.a.t a göre 10 gün geriden geliyormuş.
Blueeyes canim daha once msjlarini okumustum simdi mujdeni okuyunca nasil sevindim bilemessin. Banada umut oldum gercekten. Rabbim sonuna kadar saglikli surdurmeyi nasip etsin insalllah canimm
Yaklaşık 5 aydır bu forumun erkek infertilitesi bölümünün üyesiyim.Bazı arkadaşlar hatırlayacaktır.Tüm tahliller sonucunda eşimin 1.6 milyon toplam sperminin olduğunu yazmıştım çeşitli konulara.Önce ilaçlara başladı ve yanında bir sürü küre.Endol,trentilin,l-arginine ilaçları,keçi boynuzu kürü,incir kürü,ginseng ve tribulus macunları,arı sütü bal polen,kavun yağı,çakşır suyu vs vs vs.
İlk testten 2,5 ay sonraki testimizde sayının 12 milyona hareketin ise %31 e çıktığını gördük.Sonra 12 Aralık tarihi itibariyle bu ilaçların yanına proxeed plus ı ekleyerek 3 ay daha devam etmeye karar verdik.Bu arada keçiboynuzu kürünü bırakıp havuç kürüne başladık,ginseng,tribulus ve arı sütüne devam ettik,diğerlerini bıraktık.Tabi bu arada kola,salam,sosis,sucuk gibi gıdaları en baştan bıraktık,eşimle beraber ben de yemedim,bol bol kuruyemiş,sebze yedik.Her akşam yedi çeşit meyveden oluşan taze sıkılmış meyve suyu içtik.Veeee aradan sadece 2 ay geçti.3. testi bile yapmaya gerek kalmadı.Dün hamile olduğumu öğrendim.İki defa test yaptım,kıpkırmızı iki çizgi çıktı,sonra gittim kan testi yaptırdım,Allaha çok şükür,binlerce şükür,dünyalar bizim oldu,hafif tatlı bir panik başladı şimdi,Allah hepinize nasip etsin,nerden nereye,sakın umutsuz olmayın.
arkadaşlar hamile kaldığım için elimde 10 günlük proxeed plus(zaten 15 günlük olarak satılıyor) ve 2 tam kutu l-arginine kaldı,almak isteyen olursa mesaj atabilir.
bugün doktora gittik,bebişimin kesesini gördük, 5+4 haftalık olarak hesap etti ultrason, s.a.t a göre 10 gün geriden geliyormuş.
I-arginine yi nerden aldınız canım??
Alah sağlıklı sıhhatlii kucağına almayıda nasip etsin inşAllah..
bizde görebilecekmiyiz o günleri Allahım..
bizimde yardımcımız ol..
bir birtanecik sperme bile razıyız Ya Rabbim...
ilacı ben alabilirim bana özelden mesaj atabilirmisn benim mesaj sayım yeterli olmadığı için mesaj atamıyorum
eczaneden aldım,doktor yazıyor o ilacı.
inşallah ,ben Rabbimin isteyen herkese nasip edeceğine inanıyorum,düşünsene rabbim hırsızına veriyor,katiline veriyor,hayat kadınına veriyor,çocuk için kendine yalvaran kuluna niye vermesin,sadece zamanı vardır,ben hep hayırlı zamanda hayırlı bir evlat istedim,inşallah kucağımıza biz de alırız siz de.
Yaklaşık 5 aydır bu forumun erkek infertilitesi bölümünün üyesiyim.Bazı arkadaşlar hatırlayacaktır.Tüm tahliller sonucunda eşimin 1.6 milyon toplam sperminin olduğunu yazmıştım çeşitli konulara.Önce ilaçlara başladı ve yanında bir sürü küre.Endol,trentilin,l-arginine ilaçları,keçi boynuzu kürü,incir kürü,ginseng ve tribulus macunları,arı sütü bal polen,kavun yağı,çakşır suyu vs vs vs.
İlk testten 2,5 ay sonraki testimizde sayının 12 milyona hareketin ise %31 e çıktığını gördük.Sonra 12 Aralık tarihi itibariyle bu ilaçların yanına proxeed plus ı ekleyerek 3 ay daha devam etmeye karar verdik.Bu arada keçiboynuzu kürünü bırakıp havuç kürüne başladık,ginseng,tribulus ve arı sütüne devam ettik,diğerlerini bıraktık.Tabi bu arada kola,salam,sosis,sucuk gibi gıdaları en baştan bıraktık,eşimle beraber ben de yemedim,bol bol kuruyemiş,sebze yedik.Her akşam yedi çeşit meyveden oluşan taze sıkılmış meyve suyu içtik.Veeee aradan sadece 2 ay geçti.3. testi bile yapmaya gerek kalmadı.Dün hamile olduğumu öğrendim.İki defa test yaptım,kıpkırmızı iki çizgi çıktı,sonra gittim kan testi yaptırdım,Allaha çok şükür,binlerce şükür,dünyalar bizim oldu,hafif tatlı bir panik başladı şimdi,Allah hepinize nasip etsin,nerden nereye,sakın umutsuz olmayın.
Merhaba arkadaşlar.Bende aranıza yeni katıldım.Ben 2 yıllık evliyim 10 aydır bebek istiyoruz ama olmuyor.Eşimin sperm hareketi yüzde 13 ve bol miktarda lökosit çıktı.sayı falan diğerleri normal.Doktor ürolojiye yönlerdirdi ama bişey çıkmadı.Ürolog antibiyotik tedavisi başlattı 2 ay.1 ayımız kaldı işte.İbrahim saraçoğlu'nu aradım bende zorda olsa bağlandım anlattım ve bana bir kür önerdi.arı sütü bal polen propolis karışımıda ilave.Aldık bakalım 4 gündür onuda kullanıyor eşim.Hareket artar mı?Bu proxeed i de kullansak bi zararı olur mu acaba.:44:
canım hayırlı olsun rabbim kucağına almayı nasip etsin benim eşimde sperm düşüklüğü ve varikosel var bende kürler kullandırdım 8 milyondan 63 milyona çıktı kürleri bıraksa düşüyor eşin için kullandığın kürleri ve ilaçları tam yazarsan sevinirim canım biz doktora gittik sadece evicap e vitamini içeren ilaç verdi doktor başka bişe vermedi varikosel olnunca doktorlar hemen amelyat diyor hiç ilaç konusunda geniş bilgiler vermiyorlar
ilk 3 ay Endol,trentilin,l-arginine ilaçları,keçi boynuzu kürü,incir kürü,ginseng ve tribulus macunları,arı sütü bal polen,kavun yağı,çakşır suyu, çörek otu-susam-ısırgan tohumu-bal karışımı (karışım göz kararı) ve incir kürü.
3 ay sonra 12 Aralık tarihi itibariyle bu ilaçların yanına proxeed plus ı ekleyerek 3 ay daha devam etmeye karar verdik.Bu arada keçiboynuzu kürünü bırakıp havuç kürüne başladık,ginseng,tribulus ve arı sütüne devam ettik,diğerlerini bıraktık.Tabi bu arada kola,salam,sosis,sucuk gibi gıdaları bıraktık,eşimle beraber ben de yemedim,bol bol kuruyemiş,sebze yedik.Her akşam yedi çeşit meyveden oluşan taze sıkılmış meyve suyu içtik ve bol yeşillikli mısırlı salata ,ceviz-fındık-yer fıstığı -badem-muz karışımı yedi eşim . Hepsi bu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?