- Konu Sahibi AvaCollette
-
Yaklaşık 5 aydır bu forumun erkek infertilitesi bölümünün üyesiyim.Bazı arkadaşlar hatırlayacaktır.Tüm tahliller sonucunda eşimin 1.6 milyon toplam sperminin olduğunu yazmıştım çeşitli konulara.Önce ilaçlara başladı ve yanında bir sürü küre.Endol,trentilin,l-arginine ilaçları,keçi boynuzu kürü,incir kürü,ginseng ve tribulus macunları,arı sütü bal polen,kavun yağı,çakşır suyu vs vs vs.
İlk testten 2,5 ay sonraki testimizde sayının 12 milyona hareketin ise %31 e çıktığını gördük.Sonra 12 Aralık tarihi itibariyle bu ilaçların yanına proxeed plus ı ekleyerek 3 ay daha devam etmeye karar verdik.Bu arada keçiboynuzu kürünü bırakıp havuç kürüne başladık,ginseng,tribulus ve arı sütüne devam ettik,diğerlerini bıraktık.Tabi bu arada kola,salam,sosis,sucuk gibi gıdaları en baştan bıraktık,eşimle beraber ben de yemedim,bol bol kuruyemiş,sebze yedik.Her akşam yedi çeşit meyveden oluşan taze sıkılmış meyve suyu içtik.Veeee aradan sadece 2 ay geçti.3. testi bile yapmaya gerek kalmadı.Dün hamile olduğumu öğrendim.İki defa test yaptım,kıpkırmızı iki çizgi çıktı,sonra gittim kan testi yaptırdım,Allaha çok şükür,binlerce şükür,dünyalar bizim oldu,hafif tatlı bir panik başladı şimdi,Allah hepinize nasip etsin,nerden nereye,sakın umutsuz olmayın.
bizim 56 tane spermmimiz var.sadece 3 tanesi hızlı gerisi hareketsiz.keyiboynuzu kürü,macunlar,her akşam meyve suyu,badem fındık fıstık ceviz kaju hepsini yediyorum.acaba kocama işkencemi yapıyorum.yükselse yükselse kaça yükselirki bıktımya bıraksammıki kürleri falan
Çok sevindim arkadaşım,hatırlıyorum seni.
Açtığın konuda msjlaşmıştık.
Tebrik ederim.Allah sağlıkla kucağına alıp,büyütmeyi nasip etsin.
Bizler için de bol bol dua et:)
İnşallah en kısa sürede darası başımıza.
evet mutluluk,ben de seni hatırlıyorum,teşekkürler mutlaka dua edeceğim.
arkadaşım bir kaç ay önce yazdıklarını okudum nasıl mutlu oldum..
umutsun sen bize umut
bizdede sayı 20 milyon hız %5 morfoloji %1
1.5 senedir uğraşıyoruz
bu cumartesi eşim spermiogram yaptıracak bakalım ne alemdeyiz
mutlu habereri aldıkça yüreğim kuş gibi çırpıyor
3 ay keçiboynuzu kürü uyguladık
arginin selenyum e vitamini kullandık
her akşam çerez yedi eşim
3 ay bal polen arısütü kullandı
şimdi keçiboynuzunu bıraktık havuç kürüne başladık her akşam salata yiyoruz
cumartesi bakalım sonuç ne çıkacak
çok korkuyorum allahım sen yardım eyle
inşallah çok iyi çıkar ama ben burayı okuyan herkese proxeed plus isimli vitamini tavsiye ediyorum,test ettim onayladım,çok pahalı kutusu 15 günlük 128 tl ama maddi gücünüz varsa kesinlikle kullanmanızı tavsiye ederim.Biz bu ilaçtan toplam 5 kutu aldık 5. kutu yarım kaldı,müjdeyi aldık çok şükür.Denemekte fayda var,elimizden geleni yapalım gerisi rabbime kalsın.
yaklaşık 5 aydır bu forumun erkek infertilitesi bölümünün üyesiyim.bazı arkadaşlar hatırlayacaktır.tüm tahliller sonucunda eşimin 1.6 milyon toplam sperminin olduğunu yazmıştım çeşitli konulara.önce ilaçlara başladı ve yanında bir sürü küre.endol,trentilin,l-arginine ilaçları,keçi boynuzu kürü,incir kürü,ginseng ve tribulus macunları,arı sütü bal polen,kavun yağı,çakşır suyu vs vs vs.
Ilk testten 2,5 ay sonraki testimizde sayının 12 milyona hareketin ise %31 e çıktığını gördük.sonra 12 aralık tarihi itibariyle bu ilaçların yanına proxeed plus ı ekleyerek 3 ay daha devam etmeye karar verdik.bu arada keçiboynuzu kürünü bırakıp havuç kürüne başladık,ginseng,tribulus ve arı sütüne devam ettik,diğerlerini bıraktık.tabi bu arada kola,salam,sosis,sucuk gibi gıdaları en baştan bıraktık,eşimle beraber ben de yemedim,bol bol kuruyemiş,sebze yedik.her akşam yedi çeşit meyveden oluşan taze sıkılmış meyve suyu içtik.veeee aradan sadece 2 ay geçti.3. Testi bile yapmaya gerek kalmadı.dün hamile olduğumu öğrendim.iki defa test yaptım,kıpkırmızı iki çizgi çıktı,sonra gittim kan testi yaptırdım,allaha çok şükür,binlerce şükür,dünyalar bizim oldu,hafif tatlı bir panik başladı şimdi,allah hepinize nasip etsin,nerden nereye,sakın umutsuz olmayın.
Yaklaşık 5 aydır bu forumun erkek infertilitesi bölümünün üyesiyim.Bazı arkadaşlar hatırlayacaktır.Tüm tahliller sonucunda eşimin 1.6 milyon toplam sperminin olduğunu yazmıştım çeşitli konulara.Önce ilaçlara başladı ve yanında bir sürü küre.Endol,trentilin,l-arginine ilaçları,keçi boynuzu kürü,incir kürü,ginseng ve tribulus macunları,arı sütü bal polen,kavun yağı,çakşır suyu vs vs vs.
İlk testten 2,5 ay sonraki testimizde sayının 12 milyona hareketin ise %31 e çıktığını gördük.Sonra 12 Aralık tarihi itibariyle bu ilaçların yanına proxeed plus ı ekleyerek 3 ay daha devam etmeye karar verdik.Bu arada keçiboynuzu kürünü bırakıp havuç kürüne başladık,ginseng,tribulus ve arı sütüne devam ettik,diğerlerini bıraktık.Tabi bu arada kola,salam,sosis,sucuk gibi gıdaları en baştan bıraktık,eşimle beraber ben de yemedim,bol bol kuruyemiş,sebze yedik.Her akşam yedi çeşit meyveden oluşan taze sıkılmış meyve suyu içtik.Veeee aradan sadece 2 ay geçti.3. testi bile yapmaya gerek kalmadı.Dün hamile olduğumu öğrendim.İki defa test yaptım,kıpkırmızı iki çizgi çıktı,sonra gittim kan testi yaptırdım,Allaha çok şükür,binlerce şükür,dünyalar bizim oldu,hafif tatlı bir panik başladı şimdi,Allah hepinize nasip etsin,nerden nereye,sakın umutsuz olmayın.
amin sağol, hızlı %10 , yavaş %13 tü.ne kadar sevindirici bir haber inan seni tanımam bilmem ilk defada bu yazında gördüm ama çokk sevindim adına allah tamamını erdirsin sağlıkla kucagınıza alın inşallaaa.darısıda bizlere olsunnn..canım birde bişe soracam ilk yaptınız testte ileri hareketlilik kaçtı ?
gözünüz aydın Allah hayırlısıyla kucağına almayıda nasip etsin.bi umut oldun bize ne güzel.hamilelerin duası kabul olur dua et bizlere
sağol,amin,mutlaka olmayan herkese dua ediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?