Erkek İnfertilitesi 1.6 milyonla başlamıştık...Ve şimdi ben de hamileyim!!!!!!

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

hayırlı olsuun.sağlıklada kucagınıza alırsınız inşallah.
çok iyi beslenmişsiniz.

bizim 56 tane spermmimiz var.sadece 3 tanesi hızlı gerisi hareketsiz.keyiboynuzu kürü,macunlar,her akşam meyve suyu,badem fındık fıstık ceviz kaju hepsini yediyorum.acaba kocama işkencemi yapıyorum.yükselse yükselse kaça yükselirki bıktımya bıraksammıki kürleri falan

Blueyes hatırlıyorum cnm seni maşşalahhh bebişine sağlıkla kucakla bizler içinde dua et darısı başımıza inşallahhhhhh

canım bu kadar çabuk pes etmek yok
spermler zaten kendisini 72 gübde bir yeniliyor
inan biz 1.5 senedir neler deniyoruz
yemediğimiz içmediğimiz şey kalmadı
inanırmısın yaşam tarzınız beslenme şekliniz o kadar çok etkiliyorki spermleri sana anlatamam

kartaneleri,ekin79,mutsuz85 hepinize teşekkürler,bugün doktora gittik ultrasonda kese görünmedi ama kan testinde beta hcg 3186 çıktı,tam 51 saat önce 1332 idi,yani şimdilik sorun yok gibi,4-5 haftalık hamileymişim,kese pazartesi gibi görünür dedi doktor.inşallah her şey sorunsuz devam eder.

Çok sevindim arkadaşım,hatırlıyorum seni.
Açtığın konuda msjlaşmıştık.
Tebrik ederim.Allah sağlıkla kucağına alıp,büyütmeyi nasip etsin.
Bizler için de bol bol dua et:)
İnşallah en kısa sürede darası başımıza.

evet mutluluk,ben de seni hatırlıyorum,teşekkürler mutlaka dua edeceğim.

evet mutluluk,ben de seni hatırlıyorum,teşekkürler mutlaka dua edeceğim.

arkadaşım bir kaç ay önce yazdıklarını okudum nasıl mutlu oldum..
umutsun sen bize umut
bizdede sayı 20 milyon hız %5 morfoloji %1
1.5 senedir uğraşıyoruz
bu cumartesi eşim spermiogram yaptıracak bakalım ne alemdeyiz
mutlu habereri aldıkça yüreğim kuş gibi çırpıyor
3 ay keçiboynuzu kürü uyguladık
arginin selenyum e vitamini kullandık
her akşam çerez yedi eşim
3 ay bal polen arısütü kullandı
şimdi keçiboynuzunu bıraktık havuç kürüne başladık her akşam salata yiyoruz
cumartesi bakalım sonuç ne çıkacak
çok korkuyorum allahım sen yardım eyle

inşallah çok iyi çıkar ama ben burayı okuyan herkese proxeed plus isimli vitamini tavsiye ediyorum,test ettim onayladım,çok pahalı kutusu 15 günlük 128 tl ama maddi gücünüz varsa kesinlikle kullanmanızı tavsiye ederim.Biz bu ilaçtan toplam 5 kutu aldık 5. kutu yarım kaldı,müjdeyi aldık çok şükür.Denemekte fayda var,elimizden geleni yapalım gerisi rabbime kalsın.

proxeed i bende duydum canım
eşimde arginmax kullandı içerikleri hemen hemen aynı
6 ay kullandı canım
ne olur dua et çok ihtiyacım var..

ne kadar sevindirici bir haber inan seni tanımam bilmem ilk defada bu yazında gördüm ama çokk sevindim adına allah tamamını erdirsin sağlıkla kucagınıza alın inşallaaa.darısıda bizlere olsunnn..canım birde bişe soracam ilk yaptınız testte ileri hareketlilik kaçtı ?

mrb arkadaşım yazını biraz önce okudum tebrik ediyorum.
allahım kucağına almayı nasip etsin size herkese hayrlı bir evlat nasip etsin inş..
Benim eşimdede sperm düşüklüğü ve hareket azlığı var.siz bi çok takviye ve vitamin kullanmışsınız ben hepsini aynı anda kullanmaya korkuyorum bişey olur diye.sadece keçiboynuzu kürünü ve pekmezini uyguluyoruz..dr bi ilaç vermedi şimdilik.8.5 mil sperm var...
siz kullandığınız vitaminlerin isimlerini ve kürleri bana mesaj atabilirmisin.... Lütfen rica etsem...
((( BEN MSJ ATMAYA ÇALIŞTIM SANA ANCAK YENİ OLDUĞUM İÇİN BURDA, MSJ ATAMIYOMUŞUM ))))
bizi en çok birbirimiz anlarız ( darısı tüm isteyenlere olsun allahım nasip etsin bizlerede inş... cevabını bekliyorum....

amin sağol, hızlı %10 , yavaş %13 tü.

gözünüz aydın Allah hayırlısıyla kucağına almayıda nasip etsin.bi umut oldun bize ne güzel.hamilelerin duası kabul olur dua et bizlere

mutluluğumu paylaşma yüceliğini gösteren herkese teşekkürler,Allah tez zamanda sizi de bebeklerinize kavuştursun.

hayırlı olsun canım çok sevindim. bizim durumda olup ta hamile kalanlar olunca ekstra seviniyorum. yazdıklarını bende temin etmeye çalıştımda acaba rica etsem ayrıntılı kullanımını yazarmısın aç karnına tok karnına yada sabah akşam ne kadar vs .. gibi tekrar tebrikler

ya bide tribulus macunu bulamadım hapını aldım oda aynı etkiyi yapıyormu acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…