1.60 a 58 ..

belkı sana takılıyolardır olamazmı? mesela annemle kuzenıme sıskosunuz sız der dururum hıc umursamazlar onlarda bana laf atarlar??

hımm ama cok abartı bı kılon yok yanı bende 160 boyunda 50 kıloyum ama paso yattıgım ıcın yaglıyım yanı sıkı dıılım gobegım falan var tavsıyem uzuluyosan bıle uzuldugunu bellı etme eger cıdıı soyluyolarsa senın uzuldugunu anlayınca daha cok ustune gelırler bıde cok rahatsızsan dıyet ve egzersızle kılo verebılırsın

Istiyorum ama onlarin haberlerininde olmamasi i istiyorum :/

ayrı odan varsa egzersızlerı onlar gece yatınca yapabılırsın aksamları arkadaslarımın yanına cıkıyorum dıyıp cıkıp yuruyuse gıdebılırsın onlara fakettırmeden yedıgın porsıyonları kucultebılırsın

bak sıtede bırsuru zayıflama grubu var onlarada katılabılırsın senı daha cok motıve eder

Offf hatun tam istedigim boy ve kilo cok tatli duruyo benden demesi.keske senin gibi olsam.
Benimlede elektrik diregi bayrak diregi iskelet coruk kizim az ye kilo alirsin aman sonra kemigin ustunu et kaplar bunaldim artik.

Yaşından kaynaklanıyor canım..bu yaşlarda orantısız vücut hatları olur,zamanla düzelir tabi sen de dikkat etmelisin yediklerine..

Bence sadece çok zayıf değilsin, ama öyle şeyler söylenecek bir kilo da değil hani..
Ayrıca vermeye kalksan zaten çok da fazla bir fazlan yok, biraz spor biraz diyet tamamdır, kilo olayına takılma bu kadar. Sen kendini begeniyorsan sorun yok, ama sen kendini kilolu buluyorsan sadece biraz irade..

ahahaha ayy ne güldüm çok güzel boyunda kilonda ha rahatsızdan 55e in en fazlaa ....ne kilolu ınsanlar var bunu mu dert ettın :) :) :) lokum kıvamındansın tatlım üzülme :)

aman bosversene tatlim 168 de 43 kiloydum takmadilari isim kalmadi annemde dahil 168 boyla 50 kilo oldum degnek baston fasulye sirigi dendi kizimi dogurdum 168 boyla kendime en yakistirdigim kilom 58 valla super olmustum ama fazla kalmadim 2. bebek dogurdum 65 kiloya dayadim bundada ya icinde mi unuttular oglunun ikizini dendi sonar 70 cikdim sen zayiflamissin dediler simdi 74 kilo oldum tam kivamindasin dediler dedileeeeeeeeeeeeeeeeeeeeerrrrrrrrrrrr uzar gider bu liste sen kimsenin agzina bakma tam kivaminda olsan bile baska kusur bulurlar emin ol sen nasil hissediyorsan oyle iyisin demektir ben mesala kendimi 58 kilo icin tam ideal hissediyorum ama bir turlu inemiyorum 60 kadar dusuyorum gerisi gelmiyor tekrar cikiyorum yukari

cnm sen takmiyomuş gibi yapıyosun ya onlarda nasılsa alınmıyo diye şaka yapıyolardır sen ciddiciddi sor bide üzülüyorum böyle demenize de ozaman anlarsın için rahatlasın
bu boy kilo oranı öyle çok kilolu değil ama balıketli sanırım çokta takıyosan spor yap yediklerinide azcık azaltırsın herşeyin çaresi var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…