1.60 a 58 ..

ohoooo bana eskiden beri abimler ki buradaki " ler " kısmı teyzemin oğluna kadar uzanır sumo dediler. hala da derler uğraşmak için. Daha nelerrr nelerrrr. Takma bile.. çok takıyorsan da dikkat edersin tatlım ne olacak.ama zayıflamak istiyorsan bile bunu başkaları böyle dediği için değil kendin istediğin öyle daha mutlu olacağını düşündüğün için olmalı. Bu yaşlarda olur böyle şeyler sıkma canını fazla hassassın sadece

Ne alakası var canım ya ayı camışı geçtik sen balık etli bile değilsin ki.
Boyuna göre kilon 50 ila 68 arası olması gerekirki camış olman için 68 i bulman lazım.Kilon gayet iyi.Sağın solun çıkmıyorsa ki sanmıyorum,varsa bile 2-3 kilo vermen yeterli olacaktır.

ay keske bende 58 olsamda banada ayi camis sumo deseler...
bosuna dert ediyorsun bence

usenmedim ve kilonuz ile boyunuzu baz alarak hesaplama yaptim. BMI (beden kitle indeksi)22,5 cikti. bu demekki saglikli kilodasiniz su an. internette bir suru site var hesaplayabileceginiz. o yuzden milleti cok kafaya takmayin bence. saglikli ve duzenli beslenin yeter, kendinizi acliga mahkum etmeye gerek yok.:)

Çok dert ediyosan spor yapabilirsin.Yürüyüş,yüzme vs.Yaşın küçük,sağlıklı beslen ama diyete falan gerek yok.Bana sorarsan normal kilondasın.Ailen takılıyodur.
170 boyla 47 kilodan 52'ye çıktım,kardeşim senelerdir şişko diyo bana:) Bi inansam yanmışım,diyet miyet diye aç gezmem gerekir.

boy birazcık kısa olduğu için kılonu fazla gösterıyo olabılırsın... bıde bölgesl kılo sorunu varsa daha cok bellı oluyodur... bıraz dıyet ve egzersızle halledebılırsın bence

kilon hicte fazla degil, baskalarini takma..kendini nasil mutlu hissediyorsan oyle ol ve kal...

sana bu sozleri soyleyenler hayatlarinda ayi, camis gormemisler galiba

1.60 boya 58 kilo cok mu fazla yani ayi camis.. felan dencek kadar mi..?
yok artık ablam ne ayısı ne camışı???
gelışme cagındasın daha ergenlıge gırelı bıkac sene ya olmustur ya olmamıstır... vucut hatların duzelıcek yakında... ama bıde soyle bı durum var, gercekcı olmak lazım. kılona dıkkat et, 3-5 kılo fazlan var sadece, onları da 1 aylık bı dıyetle verırsın ve vuudunu sekıllendırmek ıcın spor yap.

1) mekik cek eğer cekemıosan göbegını sureklı ıcerı cek bırak aynı eetkıyı yapıyor.
2) ayaklarını omuz genıslıgınde ac. belden asagını hareket ettırmeden govdenı saga sola döndur, belin incelicek.
3) odana gec, oldugun yerde yuruyus yap. leslie sanson dıye youtube da arat cıkar vıdeolar

bunları yapmasan bıle ac muzıgı sacma sapan hareketler yaparakta olsa dans et... ip atlar gıbı yap falan filan... tecrube konusuyor

boyumuz aynı, ben de 54 kiloyum. 57'yi de gördüm. bu kilo aslında zayıf değil,şişman da değil. kıyafetinize göre ve vücut şeklinize göre değişiyor. eğer hangi bölgelerinizin kilolu olduğunu tespit edip ona göre giyinirseniz gayet normal kiloda gözükürsünüz. mesela bende biraz göbek ve basen var. bacaklarım kollarım ince. ben de göbeğimi basenimi kapatacak bol üstler,altıma dar pantolonlar giyiyorum. ayrıca bir arkadaş da sıkılıktan bahsetmiş.asıl önemli olan o bence de. ben de sıkı bir vücuda sahip değilim. iki üç kilo verip biraz sıkılaşırsanız gayet orantılı ve düzgün bir vücudunuz olur diye düşünüyorum. ama nasıl sıkılaşabileceğinizi bana sormayın, hatta bilen varsa bana da söylesin

bence kilonuz normal fazla takmayın o zaman konuşmayı keserler,ben 1,60 boy 62 kiloyum ve aynaya bakınca mutluyum kime ne hem istersem 100 kilo olurum boşver herkesin söylediğini duyarsak yaşamak çekilmez hal alır

etiniz sıkıda olsa cıvık da olsa bu kilo öyle dalga geçilecek bir görüntüde değildir.
bende 1.58 boyundayım.bekarken 55 civarıydım ama etim sıkıdır,gören inanmazdı.
şimdi 51 52 civarıyım gene zayıf duruyorum.
sadece biraz spor yap,vücüdün sıkılaşsın.

Bende 155 boyundayim ve 55 kiloyum, ama kendimi hic sisman hissedmiyorum acikcasi
Hatta gayet mutluyum.
Önceden 43 kiloydum, cok zayifidim, 6 ay icinde 12kg aldim, cünkü bikmistim artik zayif olmaktan.
Hic sevmiyorum coook zayif olanlari..

Neler yapmistim neler, kilo almak icin,
bence kilonla mutlu olmalisin :)

Son düzenleme:
1.60 boya 58 kilo cok mu fazla yani ayi camis.. felan dencek kadar mi..?

O ayı camış diyenlare kocaman bir "OHAAA" demek istiyorum. Kaba oldu ama onlardan da kaba değilimdir herhalde. Sizin ideal kilonuz 55 ve altı 58 çok da büyütülecek kilo değil. Eğer ki bölgesel olarak kilo alıyorsanız mecburen o bölgeye yönelik egzersiz yapmalısınız.

Benim boyum 1.62 ama kilom 75 ben çok zavallı durumdayım ona bakılırsa :) ama yine de moralimi çok bozmamaya ve yaşamaya çalışıyorum.

Kuzum benim, camış ne demek, ayı ne demek??? Bu kelimeleri sana kim kullandı ?! 100 kilo olsan bile kime ne ? Kimin kime böyle demeye hakkı var, sana bunu diyenler dünya güzeli mi?? İnsanlar saçmalıyor iyice, kime ne senin k,londan boyundan ?

Boy-kilo oranın normal, ille de iskeletor mu olmak gerek ? Ayrıca sen büyüme çağındasın, 15 yaşındaymışsın, yemenden içmenden kesinlikle kısmamalısın. Süt, yoğurt , et, yeşillik eksik etme, dengeli ve düzenli beslen. Saçmalayanları da takma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…