1.60 boy, 55 kilodan 50 kiloya düşme günlüğüm

kumru00115599

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Eylül 2019
510
488
33
38
merhaba.
32 yaşında 1.60 boy ve 55 kiloyum.

2 yaşında bir çocuğum var.
53 kilo ile hamile kaldım ve 70 ile doğuma girdim.
doğumdan sonra 4 ay içinde 55 kiloya düştüm. 54-56 aralığında gidip geliyorum uzun zamandır.

hedefim 49-50 kiloya düşüp kilo konusunu kafamdan atmak.
ilk bahara kadar bu işin bitmesini istiyorum.

spor yapabilir miyim emin değilim çünkü çalıştığım için akşam çocuğumla ilgileniyorum. zaten 22:00 gibi uyuyor ve o saatten sonra azıcık dinlenmek istiyorum.
aslında pilates yapmak istiyorum yaptığım dönemler hem bel ağrım geçiyordu hemde vücudum çok güzel toparlanmıştı.
spor konusuna daha sonra bakacağım.

hadi bakalım startımı veriyorum..

yediklerime dün itibariyle dikkat etmeye başladım. dünkü yediklerim.

sabah: 09:30
yarım tabak menemen
1 dilim kepekli ekmek
1 tatlı kaşığı tahin-pekmez
1 dilim peynir
7-8 tane de zeytin

10:00 az şekerli türk kahvesi

ara öğün: 13:30
yarım muz

öğlen-akşam: 15:00
1 büyük balık
salata
şalgam
ekmek yemedim

20:00 yeşil çay

22:30 az şekerli sütlü türk kahvesi

çayı şekersiz içiyorum. kahveyi de az şekerli.

dün 1,5 litre su içtim. bugün biraz daha arttırıp 2,5 litreye tamamlayacağım.

dünkü kaçamakları da yazayım. yarım dilim kek, 1 ısırık kaşarlı tost.

Canım merhaba, kolay gelsin İnşallah hedefine ulaşırsın bende 6 gündür düzenli beslenmedeyim spor eşliğinde. :) Takipteyim :KK15:

merhaba
yaa ben dün buradaki konuları okurken görmüştüm seni 21 yaşında 60 kiloydun değil mi yanlış hatırlamıyorum ?
senin hedefin kaç benim gibi 50 mi ?
Canım merhaba, kolay gelsin İnşallah hedefine ulaşırsın bende 6 gündür düzenli beslenmedeyim spor eşliğinde. :) Takipteyim :KK15:

merhaba
yaa ben dün buradaki konuları okurken görmüştüm seni 21 yaşında 60 kiloydun değil mi yanlış hatırlamıyorum ?
senin hedefin kaç benim gibi 50 mi ?
Evet canım 20 yaşındayım 60 kiloyum :)) hedefim 50 :super: Kesinlikle bırakma, ilk başta gitmeyecek ama sonra çok güzel gidecek kilolar :KK15: Başarıcazz:KK200:

Evet canım 20 yaşındayım 60 kiloyum :)) hedefim 50 :super: Kesinlikle bırakma, ilk başta gitmeyecek ama sonra çok güzel gidecek kilolar :KK15: Başarıcazz:KK200:
evet başaracağız
zor bir şey değil çünkü kafada bitsin yeter ki.
giremediğim pantolonların kenarda beklemesini istemiyorum artık.

sen de ara sıra gelip kilo bildirimi yaparsan mutlu olurum :) ya da benimle devam etmek istersen edebilirsin sen bilirsin canım.

Son düzenleme:
dün 21:00 gibi 1 avuç kuru yemiş ve 2 kuru kayısı yemiştim bu arada. onları yazmayı unutmuşum.

bu sabah yediğim ise, 3 yemek kaşığı yulaf ezmesinin üzerine 1 su bardağı süt ekledim geceden.
sabah onun üzerine yarım muz dilimledim 1 çay kaşığı chia tohumu ve 1 tatlı kaşığı pekmez ekledim onu yedim.

öğlen yemekhanede ne çıkarsa onu yiyeceğim ama genelde etli yemekler çıktığı için ve ben eti sevmediğim için biraz pilava kaçabilir yediklerim duruma göre bakacağım.

akşam da kuru fasulye ve yoğurt yiyeceğim.

evet başaracağız
zor bir şey değil çünkü kafada bitsin yeter ki.
giremediğim pantolonların kenarda beklemesini istemiyorum artık.

sen de ara sıra gelip kilo bildirimi yaparsan mutlu olurum :) ya da benimle devam etmek istersen edebilirsin sen bilirsin canım.
Tabii ki bende katılırım sana :)
Sabah;
mısır gevreği yedim

10. ara öğün;
incir
ceviz

12- Ara öğün;
soğuk sandviç

3- ara öğün
kesme kayısı

7-8 akşam;
evde ne yemek olursa :))

Şuanlık böyle :KK200:

Spor olarak leslie ve gece kürüm var:)

Tabii ki bende katılırım sana :)
Sabah;
mısır gevreği yedim

10. ara öğün;
incir
ceviz

12- Ara öğün;
soğuk sandviç

3- ara öğün
kesme kayısı

7-8 akşam;
evde ne yemek olursa :))

Şuanlık böyle :KK200:

Spor olarak leslie ve gece kürüm var:)
ahh leslie canımın içi leslie az yapmadım zamanında.
gece kürünü görmüştüm olmazsa bugün bende yapayım onu.
su tüketimin ne kadar günde peki ?

Valla ben bazen unutuyorum içmeyi, sen demişken dersten çıkınca su alayım :KK70: :KK70: Leslie yaparken çok su içiyorum onu biliyorum ama :KK70::KK70:

Valla ben bazen unutuyorum içmeyi, sen demişken dersten çıkınca su alayım :KK70: :KK70: Leslie yaparken çok su içiyorum onu biliyorum ama :KK70::KK70:

benim 750 ml bir şişem var sabahtan öğlene kadar doldurduğum suyu bitiriyorum, öğleden akşama kadar yine o şişeyle 1 tane, akşam eve gittiğimde yine 1 şişe su içiyorum.
3'e bölüyorum yani su içmeyi gün içinde.

öğlende 1 kase mercimek çorbası içtim.
2 dilim beyaz ekmek yedim. (kepekli veya çavdar olmadığı için mecburen)

15:00 gibi 2 kuru kayısı ve leblebi yerim biraz.
akşamda kuru fasulye ve yoğurt yerim. yeşil çayımı içerim günü kapatırım.

merhaba.
32 yaşında 1.60 boy ve 55 kiloyum.

2 yaşında bir çocuğum var.
53 kilo ile hamile kaldım ve 70 ile doğuma girdim.
doğumdan sonra 4 ay içinde 55 kiloya düştüm. 54-56 aralığında gidip geliyorum uzun zamandır.

hedefim 49-50 kiloya düşüp kilo konusunu kafamdan atmak.
ilk bahara kadar bu işin bitmesini istiyorum.

spor yapabilir miyim emin değilim çünkü çalıştığım için akşam çocuğumla ilgileniyorum. zaten 22:00 gibi uyuyor ve o saatten sonra azıcık dinlenmek istiyorum.
aslında pilates yapmak istiyorum yaptığım dönemler hem bel ağrım geçiyordu hemde vücudum çok güzel toparlanmıştı.
spor konusuna daha sonra bakacağım.

hadi bakalım startımı veriyorum..
Merhaba öncelikle kolay gelsin.
Yaşlarımız benzer, ben de 1.56 boy, 54 kiloyum ve 45-48 olmayı hedefliyorum. Benim de çocuğum küçük daha 16 aylık emzirmeye devam ediyorum ama yakın zamanda bırakmak istiyorum emzirmeyi de.

Konunuzu takipteyim :)

Merhaba öncelikle kolay gelsin.
Yaşlarımız benzer, ben de 1.56 boy, 54 kiloyum ve 45-48 olmayı hedefliyorum. Benim de çocuğum küçük daha 16 aylık emzirmeye devam ediyorum ama yakın zamanda bırakmak istiyorum emzirmeyi de.

Konunuzu takipteyim :)
merhaba teşekkür ederim
boyumuz kilomuz yakınmış güzel
bahara kadar istediğimiz kilolara düşeceğimizi düşünüyorum. hadi bakalım

öğlen aşurelik buğday haşlamıştım onu yoğurtladım yedim yaklaşık 1,5 su bardağı kadardı.

kuru kayısı ve leblebide getirmiştim evden, ara öğün yaparım diyordum ama arkadaşlar tatlı almış illa ye dediler ısrar ettiler 2 dilim yedim.

akşamda fırında zeytinyağlı karnabahar, brokoli, patates, havuç, kabak var. yanına da yoğurt. belki bir kaç kaşıkta domatesli arpa şehriye pilavı yapmıştım ondan yerim. yeşil çay içerim gün biter.

tatlının vicdan azabı var :( gerçi eski yeme alışkanlığıma bakınca bayağı iyi gidiyorum. çünkü eskiden sabahları poğaça ve kurabiye yerdim. öğlen yemeğinde pilav makarna tarzı beslenirdim. akşam yemek yer üstüne yine tatlı falan yerdim.

Canımm merhaba tekrardann :KK200: Benim 6.günüm bu sabah tartıldım ve 60.0 çıktım tam :) söyledim mi bilmiyorum ama başlarken 62.9 dum :) gelsinn 5 li rakamlarr:) sen kaç kilo oldun? :))
yaa sen bizi yakalayacaksın bu gidişle maşallah :)
6 günde çok çok iyi bir sonuç azminin karşılığını alıyorsun
benim tartımın pili bitti, bugün almayı planlıyorum.
su içmeyi unutma :KK200:

Back
X