1.ay - 6.ay arasi burnunuzda gozle gorulur degisiklik oldu mu? Tecrübeli arkadaslar neredesiniz

Ben cok atraksiyonel bisey istememistim aslinda kavisli ya da kucuk nebilim. Dogal olsun istedim sadece. Burun ucundaki sisligin ne oranda iyilesecegine bagli memnuniyetim. Cok fark olacagini sanmiyorum. 1.5 ay ile 1 ya da 1.5 yil arasinda maksimum ne degisebilirki yani.. revizyon aklimin bir kosesinde suanda.

Şeklini begeniyosan süper ki attığın fotolara bakınca gayet güzel ve doğal bir burun görüyorum eğer sadece şişliklere takiyosan emin ol gecicek bunun garantisini verebilirim :)

Şeklini begeniyosan süper ki attığın fotolara bakınca gayet güzel ve doğal bir burun görüyorum eger sadece şişliklere takiyosan emin ol gecicek bunun garantisini verebilirim :)
1-2 haftasi oncesine kadar memnundum ama ucundaki sislik yuzunden burnum dusuk gibi duruyor ve sislik sert hani odem olsa yumusak olur sanirim. Etrafimdaki insanlar da ucunda cikinti var gibi diyolar. Ucuna bant takmaya basladim bu yuzden, bantlayinca normal duruyor biraz daha. Doktorumla da iletisim kuramadim bi turlu. Ona sorsan gececek cok degisecek vs. Sihirli degnek dokunacak degil ya uc bes ay sonra mutluydum umutluydum ama bikac zamandir moralim bozuldu...

Bende oyleydim o kadar şişmişti ki burnum oönümü göremiyodum ama 6. Aydan sonra hızla küçülmeye başladı ucu hala sert ama küçücük oldu revizyonuda sadece ucunu biraz daha kaldırmak için olucam. Dediğin gibi bantla duzeliyosa hele hiç sorun yok çünkü benimde elimle bastirinca inen yerler normale döndü bende şaşırdım. Sadece biraz gec oluyor sabretmelisin burun şeklin gayet güzel bence :)

Tesekkur ederim biraz rahatladim.. siz revizyonu kime olacaksiniz?

Eskişehir de yaşıyorum yakup Karabagli ya olacağım. Rica ederim ne demek kafana takılan bişey olursa hemen sor çünkü biliyorum ki çok stresli sinir bi süreç seni en iyi ben anlayabilirim

Eskişehir de yaşıyorum yakup Karabagli ya olacağım. Rica ederim ne demek kafana takılan bişey olursa hemen sor çünkü biliyorum ki çok stresli sinir bi süreç seni en iyi ben anlayabilirim
Gercekten cok stresliyim iki haftaya işe baslicam ogrencilerim arkadaslarim yapilmis burun bu mu diyecekler burnumun icinde sagli sollu kocaman kabarciklar var kemige yakin yerlerde cok yavas iniyorlar. Onlar inince insallah degisir.
siz neden memnun degilsiniz burun ucunuzdan?

Burun estetiginin ilk kuralı aslında kimseye soylememek bende herkese söylemiştim :) ama cidden şişler dışında şekil olarak güzel bi burun seninki. Istedigim kadar kalkık değil ben baya dik bi burun istiyorum oda ilk ameliyatta mümkün olmadı çünkü derim kalın ve burnum problemliydi :/

Kalkik burun guzel duruyor bence de:) sadece uc ameliyati olacaksiniz ozaman tipplasti mi ne deniyor. Ilk ameliyatinizi da ayni doktora mi olmustunuz?

Evet canım müthiş bi insan ve doktor aynı zamanda:) sanırım tipplasty diyorlar kalkık burun insanı olduğundan güzel gösteriyor ama tabi domuz burnu gibi değil

Evet canım müthiş bi insan ve doktor aynı zamanda:) sanırım tipplasty diyorlar kalkık burun insanı olduğundan güzel gösteriyor ama tabi domuz burnu gibi değil
Iyilesme sureci daha kisa surer o zaman dimi. Gercekten o ayarin iyi yapilmasi lazim tadinda kalkiklik cok hos duruyor. Bakalim benim uc da 6 ay sonra hala dusukse ben de isticem doktorumdan. Aslinda ayni doktora olmamak daha mantikli gelse de piyasadaki begenilen doktorlar cok yuksek fiyat soyluyorlar yaptiramiyorum sahsen.

Kendi doktoruna olmanı tavsiye ederim canım burun yapını en iyi o biliyor revizyon zamanı gelince sıkıntılarını güzelce enine boyuna anlat. Gerçi o sisliklerin inicek ama başka şikayetin olursa diye diyorum. Yinede hala guvenmezsen doktoruna başka arayışlara girebilirsin tabi burun işi çok sakat

Coook sakat is ya ameliyat olmak en basit kismi. Sonra cok sabir gerekiyor moral gerekiyor. Insallah istedigin gibi olur burnun canim cok icten diliyorum bunu.

Evet kizlar yabanci bir doktorun burnuma yorumu : gordugum kadariyla kikirdaklara ikinci bir rötuş ihtimali uzak değil ama burnun uzunlugu ve kalkikligi tam ayarinda olduğu icim doktorun duzeltmeyi yaparken cok dikkat etmeli. burnun daha da kalkik olmamasi icin extra ozen gostermeli bu durumlarda bu olayin yasanma ihtimali yuksek. Ama nolursa olsun 6 aydan once duzeltme yapmayi aklindan gecirme.
kendisi tabi ingilizce yazdi bunları. Kisacasi tahminlerim dogru. Haftaici doktorun yanina gidicem. Doktorum izmirde okullar acilinca istanbula döneceğim ve 6 ay gelemeyeceğim. Icim icimi yicek o surede de biliorum en iyisi doktorla yuzyuze görüşmek.

Şekil olarak güzel bulmuş doktorda sadece ufak bi rötuş oda aman aman gerekmiyor bence ama tabi mükemmel olsun diyosan ayrı :) 6 ay o kadar çabuk geçiyo ki anlamicaksin bile :)

Doktorun kim? Ben de izmirde ameliyat oldum. Benim burnum kalın derili. En geç iyileşen burun lardan. Bence canını sıkma. Sonuçta doğal olsun istemişsin. Ben de öyle istemiştim. Bu yapılmış burun mu yani diyenler bile olmuştu. Ama ameliyat olduğumu bilmeyenler gördüğünde hep şöyle dediler , güzelleşmişsin hoş Olmuşsun. Ama burnunu mu yaptırdın demediler. Demek ki doktorum gerçekten çok doğal bir burun yapmış. Mükemmel burun olmadı ama eskisinden iyi. Bu arada 4.ayım doldu. Belki seninki de çok çok doğal ama seni güzelleştiren bir burun olmuştur.

[QUOT] Morganlefay, post: 36605281, member: 541974"]Şekil olarak güzel bulmuş doktorda sadece ufak bi rötuş oda aman aman gerekmiyor bence ama tabi mükemmel olsun diyosan ayrı :) 6 ay o kadar çabuk geçiyo ki anlamicaksin bile :)[/QUOTE]
Canim sekil olarak guzel ama mesela yukardan asagi dogru elimle hafifce iniyorum ucuna dogru geldigimde resmen bir tumsek hissediyorum. Ufak tefek cikinti degil tumsek. Kemik mi orda torpulenirken az torpulenmis yoksa kikirdak sorunu mu bilmiyorum ama yabanci doktora gore kikirdak sorunu. ""''Modification of nasal supratip cartilage"""" demis. Uctaki kikirdaktan bahsetmis.
aci gercegi kabullenmeliyim sanirim. Simdiki sorun ayni doktor bunu yapacak mi yapsa yapabilecek mi. Adam ozellikle demiski doktorun cok dikkatli olmali. Ilkini beceremediyse ekstra ozen isteyen biseyi yapabilir mi soru isareti.
o yapsa ben yaptircak miyim yaptirmazsam 15bine yaklasan paralar dokebilecekmiyim revizyona. Hepsi muamma...

Doktorum Mustafa Yilmaz canim doktorumdan memnunum aslinda seviyorum adami ne yalan soylim. Yaptigi baska isleri de gordum guzellerdi. Benim sanssizligim zaten genelde sanssizimdir.
Benim derim de baya kalin. Dogal burun istedim ama duzgun olsun da istedim. Kemikteki kemer gitti ucuna yakin kisimda kambur cikti yani o kadar cileyi cektim boyle kalirsa ameliyatin bir anlami olmicakki kemerin yeri degisti sadece....

Ufak tefek rötuşlarda o kadar çok istemiyorlar diye biliyorum ama yinede iyice araştır doktorunla görüş derim daha önünde vakit var ve cidden çok erken karar vermek için. Bende ilk 4 ay depresyona girmiştim zor toparladilar beni tabi bende abarttm biraz ama baktım şişlikler iniyo tumsekler dümdüz oldu falan rahatladim bende. Seninde öyle olcak eminim. CÇevremde ki herkesin öyle oldu :)

Bence en az bir yıl bekle. Ben de ilk günler istediğim gibi olmadı diye üzülüyordum ama önemli olan yüzüne uyumlu bir burun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…