1.ay - 6.ay arasi burnunuzda gozle gorulur degisiklik oldu mu? Tecrübeli arkadaslar neredesiniz

Canım burun ucunda doku birikmesi oluyormuş öyle duymuştum. Küçük bi operasyonlada düzeltiyorlarmış belki seninkide öyledir..

Canım burun ucunda doku birikmesi oluyormuş öyle duymuştum. Küçük bi operasyonlada düzeltiyorlarmış belki seninkide öyledir..
Evet canim ama iyilesmez de revizyon derse kucuk bi operasyon ysptirmam tekrar yatarim bicak altina cunku nefesim de tam duzelmedi biraz daha biseyler yaptiririm sanirim. Kalin deriliyim ben kesin birikmistir orda doku moku basima bi aksilik gelmese sasardim

Evet canim kan toplayan yerlerden biri cozulmustur endiselenme zaten daha da acilmis nefesin oh mis:)

Canim muhammet dilberle gorustum o da aynisini soyledi. Okullar acilinca isim geregi istanbulda olcam kendisine gidicem kotnrollere cunku doktorum uzakta. Gormem lazim dedi. Gerekirse burun ucumdan kortizon ignesi olucam. Buyuk ihtimalle gececek dedi. Gecmezse revizyon olman gerekebilir ama ufak bi islem dedi. Gorusmeye gittigimde bakacak umarim gecicidir. Ben pollybeak deformasyonu sandim ama deformasyon gibi durmuyor dedi. Biraz daha bekleyelim bakalim dedi.

Kizlar burnunuzun icinde ödem var mi hala?
Bende icerde septum kemigine yapisik odemler var iki tarafta da. Sagdaki daha kucuk ameliyat sol delikten yapildigi icin soldaki daha kabarik. Disardan da iki taraf kabarik görünüyor.
Bunlar ne zaman gececek? Iki ay olmak uzere biraz kuculduler sadece ama hala var.

Umarim sonucunda mutlu oluruz.. Bu oyle bir ismis ki bazen ben ne yaptim bile diyebiliyorum... Bide basima kikirdak hafizasi cikti, doktorumda 10 gundur yurt disinda delircem yamuluyor mu noluyor diye...

revizyon derse bencede yat çünkü nefes problemin devam ediyormuş oda çözülsün muhakkak.hayırlıısı olsunnn inş :))

bende 11 eylülde olucam bu soruların cevaplarını aşırı merak ediyorum canım inş herkesin istediği gibi güzel olur herşey :)

bende 11 eylülde olucam bu soruların cevaplarını aşırı merak ediyorum canım inş herkesin istediği gibi güzel olur herşey :)
Bol sans diliyorum canim gercekten cok stresli ve sabir isteyen bir surec. Burnun sekilden sekile girerken sana Allahtan sabir diliyorum:)

Insallah hersey gonlunce olsun valla ameliyat hic zor degil asil zor olan burnun sekle girene kadar yasadigin psikolojik savas umarim alcidan ciktigu andan itibaren seversin yeni burnusunu

Insallah hersey gonlunce olsun valla ameliyat hic zor degil asil zor olan burnun sekle girene kadar yasadigin psikolojik savas umarim alcidan ciktigu andan itibaren seversin yeni burnusunu
iki hafta boyunca ayna vb şeylerden uzak evden çıkmadan durcam inş iki hafta yeterli bi süredir düzelme için iki haftada ne kadar düzelirse artık o psikolojik baskıyı göze alıp giriştim zaten ilerdeki güzel günleri düşünürsek pek takmam gibi geliyor :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…