Benimki kotulesiyo canim sanirim pollybeak deformasyonu oldugunu dusunuyorum. Supratip denilen yerde kemer gibi goruntu var. Uc kisminin hemen ustu yani. Doktor kontrolde cok sivi toplanmis demisti ama ozaman belirgin degildi. Yarin aricam doktoru anlaticam durumu muhtemelen kontrole cagiracak tekrar. 6.ayda duzelmezse revizyon talep etcem. Odemlerden de olabilir o kisima bant takinca duzeliyor cunku elle bastirinca falan. Yine de icim icimi yicene arayip konuscam.
Evet canim ama iyilesmez de revizyon derse kucuk bi operasyon ysptirmam tekrar yatarim bicak altina cunku nefesim de tam duzelmedi biraz daha biseyler yaptiririm sanirim. Kalin deriliyim ben kesin birikmistir orda doku moku basima bi aksilik gelmese sasardimCanım burun ucunda doku birikmesi oluyormuş öyle duymuştum. Küçük bi operasyonlada düzeltiyorlarmış belki seninkide öyledir..
Evet canim kan toplayan yerlerden biri cozulmustur endiselenme zaten daha da acilmis nefesin oh mis:)bana da ödem gibi gelmişti, çünkü sanki o burun deliğimin içi kanadıktan sonra daha geniş gibi geldi ayrıca daha iyi nefes alıyorum gibi ordan, sonra saçma gelmişti ama şimdi sen de öyle diyorsan doğru olabilir :)
Canim muhammet dilberle gorustum o da aynisini soyledi. Okullar acilinca isim geregi istanbulda olcam kendisine gidicem kotnrollere cunku doktorum uzakta. Gormem lazim dedi. Gerekirse burun ucumdan kortizon ignesi olucam. Buyuk ihtimalle gececek dedi. Gecmezse revizyon olman gerekebilir ama ufak bi islem dedi. Gorusmeye gittigimde bakacak umarim gecicidir. Ben pollybeak deformasyonu sandim ama deformasyon gibi durmuyor dedi. Biraz daha bekleyelim bakalim dedi.Canım burun ucunda doku birikmesi oluyormuş öyle duymuştum. Küçük bi operasyonlada düzeltiyorlarmış belki seninkide öyledir..
Canim yeni gordum msjni... Evet sivilce ve soyulma sorunu vardi ama 10 gunde bunlari biraz hafiflettim herhalde.. Soyulma icin panthenol forte sivilce icinde avene termal jel...ameliyattan sonra burnunun üstünde sivilcemi çıktı canım?
Canim yeni gordum msjni... Evet sivilce ve soyulma sorunu vardi ama 10 gunde bunlari biraz hafiflettim herhalde.. Soyulma icin panthenol forte sivilce icinde avene termal jel...
Evet canim ama iyilesmez de revizyon derse kucuk bi operasyon ysptirmam tekrar yatarim bicak altina cunku nefesim de tam duzelmedi biraz daha biseyler yaptiririm sanirim. Kalin deriliyim ben kesin birikmistir orda doku moku basima bi aksilik gelmese sasardim
Bol sans diliyorum canim gercekten cok stresli ve sabir isteyen bir surec. Burnun sekilden sekile girerken sana Allahtan sabir diliyorum:)bende 11 eylülde olucam bu soruların cevaplarını aşırı merak ediyorum canım inş herkesin istediği gibi güzel olur herşey :)
Insallah hersey gonlunce olsun valla ameliyat hic zor degil asil zor olan burnun sekle girene kadar yasadigin psikolojik savas umarim alcidan ciktigu andan itibaren seversin yeni burnusunubende 11 eylülde olucam bu soruların cevaplarını aşırı merak ediyorum canım inş herkesin istediği gibi güzel olur herşey :)
iki hafta boyunca ayna vb şeylerden uzak evden çıkmadan durcam inş iki hafta yeterli bi süredir düzelme için iki haftada ne kadar düzelirse artık o psikolojik baskıyı göze alıp giriştim zaten ilerdeki güzel günleri düşünürsek pek takmam gibi geliyor :)))Insallah hersey gonlunce olsun valla ameliyat hic zor degil asil zor olan burnun sekle girene kadar yasadigin psikolojik savas umarim alcidan ciktigu andan itibaren seversin yeni burnusunu
amin amin gerçekten de zor bi süreç inşallah tek ameliyatla atlatırım ikinciye kalmadan :)))Bol sans diliyorum canim gercekten cok stresli ve sabir isteyen bir surec. Burnun sekilden sekile girerken sana Allahtan sabir diliyorum:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?