1.ay - 6.ay arasi burnunuzda gozle gorulur degisiklik oldu mu? Tecrübeli arkadaslar neredesiniz

Sisler inene kadar takarsin .bence takmasan bile gayet iyi duruyo fotonu yeni gördüm. Şişlikler var belli onlar inince cok güzel olur takma sen kafana cok dogal ve hos :)

Sisler inene kadar takarsin .bence takmasan bile gayet iyi duruyo fotonu yeni gördüm. Şişlikler var belli onlar inince cok güzel olur takma sen kafana cok dogal ve hos :)
Iyiydi canim ama 10 gundur yandan bakinca burun ucuna dogru kemer var gibi gorunuyor iste. Sabirla beklicem 6 ay...

4 ay bitti dün. Nasıl fotoğraf yükleniyor bilmiyorum. Tlf dan giriyorum.

Canim cevapla butonuna bas dosya yukle kismindan yapacaksin
Albüm yaptım. Beni eklersen görebilirsin. Cidden durum pek iç açıcı değil.

Albüm yaptım. Beni eklersen görebilirsin. Cidden durum pek iç açıcı değil.
Bence dogal olmus profilden gayet guzel onden biraz toplu duruyor gercekten ama siz demeseniz bunu farketmez ve sorun diye adlandirmazdim. 1 yil icinde bir tik daha incelebilir ama incelmese de bence asla kotu degil:)

Bakin kizlar 45.gun burnum tam sag profilden ve hafif profilden fotolarda nasil gorunuyor. Ben deformasyon oldugunu dusunuorum nitekim doktorum israrla geçecek degisecek diyor. Mecbur 6 ay beklicem. Bu arada burum ucumu sıkıca bantliyorum iki gundur. Bantlayinca duz gorunuyor cunku. Sanki biraz indi gibi acinca da bikac gun onxeye nazaran iyi. Bu iyi hali yani:)))

Son düzenleme:
Bak şimdiden bile fark etmiş canım benim giderek düzelecek. Bazı günler yine sisicek canını sıkma tamam mı ama son hali o değil :) benim 45. Gün burnum söyle olsaydı daha ne isterdim :)

Bantliyken de boyle gorunuyor. Umarim odemdir ya simdiden revizyon havasina daha dogrusu bunalimina girdim.

Işte bantliyken gerçek şekli ortaya çıkmış doktorunun eline sağlık bence revizyona hiç gerek yok çünkü bi kaç gün önceki resimlerinden çok farkı çok beğendim

Işte bantliyken gerçek şekli ortaya çıkmış doktorunun eline sağlık bence revizyona hiç gerek yok çünkü bi kaç gün önceki resimlerinden çok farkı çok beğendim
Canim saol icimi cok rahatlatiosun. Doktor da fotografini gordum sıkıntı yapma sorun yok dedi 6.ayda bakariz bosuna kendini yorma gelme dedi. azcik sanssizim ben bi sorun cikcak diye tedirginim surekli inceliyorum burnumu

Süper canım ya ben hala bekliyorum revizyon olayım diye :) revizyona gerek yok ama içine sinmese bile 6. Aya çok az kaldı, doktorun haklı bi sorun yok . Benim burnum ilk ayda karga gibi olmuştu pollybeak deformasyonu diye teşhis koymuştur kendi kendime hatta :) ama sonra dümdüz oldu orası herkes sasirdi

Heh aynen ben de pollybeak teshisi koydum kendime:))) doktora da yazdim doktorum ben pollybeak oldum galiba diye kesin gulmustur adam:):)
Tipplasty kapali oluormus dimi. Lokalle mi yaptiracaksin?

Sanmıyorum tatlım çünkü kulaktan kıkırdak alma ihtimali varmış. Ama neyseki iyileşme süreci hizliymis. Birde doktorum çok emin konuştu istediğin gibi yaparım diyince acaip bi güven oluştu bende. Tereddüt etseydi bi dusunebilirdim ama öyle olmadı :) sen hafta hafta gün gün fotolarını çek buraya at yorumlayalim :)

Evet ben de yabanci siteleri takip ediyorum bu konularda yabancilar daha cok paylasim yapmis sorular falan. Orda okumustum burun ucu estetigi iyilesme suresi kisaymis. Yaparim dediyse yapar canim zaten istedigin sey doktorlara gore cok basit bisey. Fotograf atmaya devam edicem bakalim iki ay olmasina 15 gun kaldi. 2. Ve 3. Ayi atlatinca odemlerin %80i gitmis oluormus. Kalin deriliyim ben ve sigara kullaniyorum. Pis hava ve sigara odemlere hic iyi gelmiyormus aslinda.

Ben sigara kullanmıyorum 6. Aydan sonra ödemler hızla küçülmeye başladı ona göre azalt bence ama sen bilirsin tabi :)
Ah yapabilsem:) ilk hafta icmemistim sanirim birakiorum dedim tampondan alcidan falan ilk hafta bi kendimde degilmisim demek agzimin tadi geldigi an basladim

Bence dogal olmus profilden gayet guzel onden biraz toplu duruyor gercekten ama siz demeseniz bunu farketmez ve sorun diye adlandirmazdim. 1 yil icinde bir tik daha incelebilir ama incelmese de bence asla kotu degil:)
Teşekkür ederim. Eski burnum daha büyüktü. Profilden baya güzelleşti ama önden istedim gibi olmadı. Napalım. Bir yıl geçsin duruma bakıcam.

Ah yapabilsem:) ilk hafta icmemistim sanirim birakiorum dedim tampondan alcidan falan ilk hafta bi kendimde degilmisim demek agzimin tadi geldigi an basladim
Bence burnun gayet hoş ve kibar. Dert etme. Zamanla alışacaksın. Ben bile burnuma rağmen ilk günlere göre daha çok benimsedim burnumu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…