- 26 Kasım 2015
- 281
- 298
- 18
Aynen konsantre olamadımBen bir tek "öğle" kelimesine takıldım. "Öyle" olmali..

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen konsantre olamadımBen bir tek "öğle" kelimesine takıldım. "Öyle" olmali..
3 yıldır konuşup nisanlandik ve 1 ay sonra dugünümüz var ..Nisanlimdan memnunum benim her dediğimi yaptı elinden geldiği kadariyla..cidden 4 yildir tanıyorum kendi halinde caliskan,tertemiz bi genç var
Ailesine gelince oturup kalkmayı bilmiyor ..geçen oraya gittik kayinbabam 100 liraya ayakkabı gömlek pantolon aldım diye övündu gitti ayakkabıyı getirip babamın eline verdi..ben şok oldum nisanlim utandi ..kynanama gelince aşırı konuskan ,tabi kayinbabam da öğle bi tip ..iftara çağırdılar güya inan dolap dopdolu herşey var evlerinde kaynanam doğru düzgün yemek yapmayı bilmiyor felan ..zorla yedik desem yeri .Eve gelince babam NE KADAR GORGUSUZLER dedi ..aşırı utandım..birbirlerine normal evde Mal,salak ..kaynanam "Yeni giyer bok gibi " diyor kayinbabam dan için ama bunu benim ailemin yaninda söylüyor felan velhasıl cidden Oturaklı bi ailesi yok nisanlim zaten aşırı bunalmış ailem bu benim INSAN AILESINI SECEMIYOR dedi ..çok korkuyorum sizce aile çok önemli mi ? bu ortamda nasıl çocuk buyuturum bilemiyorum ..evim ayrı olacak ama kaynanamlara su an için 5 bina otedeyiz ve inanın aşırı bunaldim Gereksiz çok konuşuyorlar ve benim ailem öğle değildi sessiz sakin gerekirse konuşurlar ..Ne olur bana dürüst ölün yorum yapın
Kendi kanından insanlar için "yüzlerini görmek istemiyorum, bir şey görmemişler, soğudum onlardan vs." şeklinde konuşan bir insan gün gelir sizin hakkınızda neler düşünür, söyler. Bu da bir erkek klasiği oldu artık, kızla evlenene kadar kendi ailesini beğenmemeler, yerin dibine sokmalar...
Perdeleri diktirirken nişanlının boğazına mı yapışıp almışlar parasını?
O kadar dardasınız ama o iki bilezik mutlaka alınacak, çünkü elalem ne der değil mi? İki bilezik almadıkları için hidayet versin Allah, hatta az gelir, ıslah etsin onları (!)![]()
Ben de size katılıyorum kesinliklebende sizin gibi düşünüyorum. ve konu sahibi anlatımınız çok itici... bilezik sayısı veren arkadan bik bik konuşan ailenizde kusura bakmayın görgüsüz bulduğunuz aileden görgülü değil...yemek kültürünüz farklıdır beğenmezsiniz anlarım ama o yaştaki kadına bilmiyor demek ayıp bence... bu yaşa kadar nişanlınızı onlar büyüttü besledi ,beğenmesenizde nişanlınızda o görgüsüz ailenin üyesi...
Ben bir sorun göremedim, sanki siz fazla beklenti icindesiniz gibi. Annesi yemek yapmayı bilmiyor zorla yedik demissiniz, ayıp değil mi? Bilmek zorunda mı? Bu sizi ne sekilde etkileyecek? Cahil, görgüsüz olabilirler ama kötü niyet sezmedim ben anlattiklarinizdan. Herkesin seviyesi bir değil ki. Size karşı şahsi bir saygisizliklari yoksa ve nisanlinizla bir probleminiz yoksa dert değil bence. Bilezik mevzusu da ayrı cirkinmis, nisanlinizin annesine cahil diyorsunuz da, sizin anneniz de 3 bileziği dullar hak eder kafasında.![]()
h
hahaangizhaangi
Canim başta bu mevzular konuşuldu kaynanam 7 yaparim dedi felan bol keseden salladı nisanlim da şet felan hiçbirşey almadı ki istemedik de babam da benim kızım dül mu 3 bilezikle gelin olacak dedi o yuzden
nisanliyim nisanlimla 3 yıl görüşüp evlilik kararı aldik 1.5 ay sonra dugunumuz var durumu şöyle anlatayım nisanlimin abisi var onun esi sevgiliydik " Bu aileye gelin girme ben cok pişmanım girdiğim için felan" dedi beni hep korkuttu ayrılmamız gerektiğini söyledi ve ben dinlemedim kayinvalideme bunu sozlenince söyledim ..eltim eşya çeyiz yok yani yapmamış hep ucuz kötü şeyler almış kayinbabamlar da ona göre eşya almış normalinden damatlik bile almamışlar kaynima şimdi biz çok mutluyuz benim babam herşeyimi aldı kayinbabam da en iyisini aldı eltim de bi istememezlik var çok sinsi davranıyor ben de aşırı sıcak kanlı biriyim onunla konusmak istedim gecen iftarda kaynanamlarda karşılaştık beni görünce alt komsuya indi kaynanam da bacı gibi olun istiyorum bak o gitti felan dedi bunun suçlusu ben değilim ki napacagimi şaşırdım saygılı davraniyorum ama yoruldum bana nisanliyiz burda kalsana diyor gece ..nisanlim elimden tuttu yenge hoş degil dediğin nisanlim evine gidecek dedi..benim orda kalmami bekledi bunlari laf ettirecek sonra da millete ..eltim de bi istememezlik var beni yemin ederim elimden geleni yaptım onca olaya rağmen nisanlim o köyden kiz buldu bana ben seni sectim dedi ..baştan beri ayırmak istedi bizi ..kayinbabam kaynanam cok seviyorlar güleç yüzlü oldugum icin sevmesinler istiyor ilk defa bi tartışma geçti aramız da eltim karşımda gülüyor keyifleniyor cok şaşırdım ya bi insan bu kadar kötü düşünceli olur mu benim ailem burda değil hayatta hasta bi annem yaşlı bi babam dan başka kimsem yok onlar da aynı şehirde değiliz arkadaş kardeş dost olmak varken neden böyle ? samimi olmuyorum artık hiç güvenim kalmadı ama SAYGILI DAVRANIP HURMET EDIYORUM yarın da yaparım nisanlimin abisinin hanımı çünkü ..kaynanami kotuluyor hep bana bekliyor ki kaynanam kotu evet diyim bende bak yıllar onunla geçecek geçim istiyorsan böyle düşünme yipranirsin dedim bu sefer benimle konuşmayı bırakıp kaynanamla kanka oldu ya o kadar şaşırıyorum ki kaynima hiç bir zaman esin seninle evlendigi için pişman olduğunu söyledi demedim bunu nisanlim ve kaynanma söyledim sadece o da söylemem gerektiğini dusundum hoş şeyler değil AILE SEREFI bana anlattığı gibi başkalarına da anlatıyor çünkü
Kesinlikle katılıyorum ! Ta en basindan Koy mesafeni samimi olma, bi yüz verirsen hertürlü seviyesizlesirler. Soğuk davran gerekmedikce konuşma başına tepene çıkarma sonra çıktıkları yerden s.c masinlarcanım ben de yaklaşık 3 yıldır evliyim aile tabiiki çok önemli ama eşinin sana tavrı sevgisi saygısı korumsı sahiplenmesi iyi ve seni memnun ediyorsa ve ailenizin işlerine ailesini karıştırmayacaksa çok da sorun olmaz dışarıda kalırlar...
ama tabii yan yana geldiğinizde çok canınız sıkılır...
çalışıyor musun kendi paranı kazanmak da önemli böyle insanlara benim eşimin ailesi de karacahil ben özellikle de kaynatam ve görümcelerden çok kırıcı laflar işittim çok ağladım ama eşim benim arkamda fakat bazen anne baba olduğu için tabii sert tepki veremiyor sen de laf işitmiş oluyorsun ama takma senin annen baban arkanda gördüğüm kadarıyla benim annem rahatsız ünv öğrencisi kardeşim var babam vefat edeli 12 sene oldu beni biraz sahipsiz gördüklerinden ve de atanamadığım için çok ezme çabasındalar...
kaynatam çalışmayacaksa neden aldık almazdık diyen bir adam hem de benim evimde misafirken memleketten gelip benim yanımda aylarca kalırken kaynım ve eltimin yanında bu lafları sarfetti yani ama önemli olan eşin abla nasihati asla vıç vıç olma bırak sana suratsız desinler ya da kendini beğenmiş bir yüz verirsen daha önünü alamazsın..
ab
çok üzgünüm nişanlınızla evlenirken ailesi ilede evleneceksiniz kendi kendinizi doldurmayı bırakın eşinizle mutlu olmak istiyorsanız o aileyide güdeceksiniz ,zira şimdi ailemden utanıyorum diyen nişanlınız yarın aileci olup sizinle ailesi için tartışacaktır.politik olunmasından yanayım yeteneğiniz varsa.3 yıldır konuşup nisanlandik ve 1 ay sonra dugünümüz var ..Nisanlimdan memnunum benim her dediğimi yaptı elinden geldiği kadariyla..cidden 4 yildir tanıyorum kendi halinde caliskan,tertemiz bi genç var
Ailesine gelince oturup kalkmayı bilmiyor ..geçen oraya gittik kayinbabam 100 liraya ayakkabı gömlek pantolon aldım diye övündu gitti ayakkabıyı getirip babamın eline verdi..ben şok oldum nisanlim utandi ..kynanama gelince aşırı konuskan ,tabi kayinbabam da öğle bi tip ..iftara çağırdılar güya inan dolap dopdolu herşey var evlerinde kaynanam doğru düzgün yemek yapmayı bilmiyor felan ..zorla yedik desem yeri .Eve gelince babam NE KADAR GORGUSUZLER dedi ..aşırı utandım..birbirlerine normal evde Mal,salak ..kaynanam "Yeni giyer bok gibi " diyor kayinbabam dan için ama bunu benim ailemin yaninda söylüyor felan velhasıl cidden Oturaklı bi ailesi yok nisanlim zaten aşırı bunalmış ailem bu benim INSAN AILESINI SECEMIYOR dedi ..çok korkuyorum sizce aile çok önemli mi ? bu ortamda nasıl çocuk buyuturum bilemiyorum ..evim ayrı olacak ama kaynanamlara su an için 5 bina otedeyiz ve inanın aşırı bunaldim Gereksiz çok konuşuyorlar ve benim ailem öğle değildi sessiz sakin gerekirse konuşurlar ..Ne olur bana dürüst ölün yorum yapın