• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

1 ay sonra evleniyorum ama işimden dolayı mutlu değilim...

bence de nişanlınla bir an önce konuşmalısın direk söylemek istemiyorsun anlaşılan o zaman şöyle olabilir. mesela böyle böyle yol sorunum olacak nasıl çözebiliriz. yada müdürler evlendikten sonra beni evden almayacak ulaşımı nasıl sağlamalıyım. sabah çok erken iş başı yapmam seni rahatsız edermi? sonuçta 7 de iş başı yapan birinin hergün en geç 5 te kalkması lazım(yol da dahil). bana sorarsan daha 1 ayın var başka iş bul evlendikten sonra başlayacak gibi ayarla derim.

haklısın canım yol konusunu böyle açmalıyım müdürler beni almayacak
yol konusunu nasıl yapabilirim belki senin güzel fikirlerin vardır hayatım derim
o da başlar fikirlerini sunmaya
bu konuyu çözümlemeden rahat edemiycem

evet haklısınız ben çalışmak istemediğimi değil de yol sorunumu söyleyeceğim
yol için çözüm aramalıyız dicem zaten gerisi gelir
yol çözümü bulamazsak başka iş bulma yoluna gidebiliriz yani olay bu işte sıkıntımdan önce bunu düşünememiştim
tşk ederim

Evet kesinlikle..

İnşaallah ikiniz içinde doğru çözüme ulaşır sorununuz.

Nişanlınızla konuşmaktan neden çekiniyorsunuz ki ; çalışmak istemediğinizi söylemeyeceksiniz ki , şuanki sıkıntıları anlatıp fikir alacaksınız..
İstişare yapacaksınız yani.Bu çok normal.Karşılıklı iletişim olmasa evlilik evlilik olmaz ki ..

Oturun ve bir güzel sıkıntınızı anlatın..Başka bir iş mutlaka arayın eğer bu iş olmazsa.

Bir bayan eğer çalışma durumu varsa MUTLAKA AMA MUTLAKA
en azından evlendiği ilk zamanlar-ilk aylar mutlaka ça lış ma lı..

sıze aynen katılıyorum .nısanlınızla aranız da ıletısım olmaması gercekten cıddı bır problem .bu ıs problemını soylemek kadar normal bırsey yok kı .neden bu kadar cekınıyorsun .sen ben calısmak ıstemıyorum demıyorsun kı sorununu dıle getırıceksın .kı cok da haklısın yol sorunun da.ben bu duruma nısanlının tepkı verecegını sanmıyorum .aksıne evlenecegın adam senı kendınden daha cok dusunmelı .yenı evlı barklı kadıncagız o yollar da nasıl calısıcak .bunu nısanlının dusunmesı lazım .ayrıca bır yorum da ,nısanlım evlenınce de su ankı rahatlıkta olucagımı sanıyor demıssınız .yanı sızı patronlarınız alıp goturuyor dımı .nısanlınız patronuzun almasından rahatısz olmuyor mu ?yanı evlendıkten sonra da boyle olmasını ıster mı ?bence evlendıkten sonra patronların alması cok sacma .ıs ıcın servıs aracı olur o ayrı .ama patronun ozel arabasıyla ıse gıtmen bence gereksız .ve nısanlın evlendıgın de zaten kendısı rahatsız olur bu durumdan .

Son düzenleme:
eğer işten çıkacaksan evlendikten sonra çık çünkü eşim çalışmamı istemiyor dersin ve tazminat alırsın yoksa tazminat alamazsınnn

Benim anlıyamadığım : 1 ay sonra evlenip bir olacağınız adama bu kadar basit birşeyi soylemeye bile çekiniyor olman..
Yani artık tamam siz bırbırınızı yanlıs degerlendırecek saffayı gecmıs durumdasnız kı evlenıyorsunuz ..
neden cekındıgınızı anlıyamadım ..
ayrıca ben olsam : dugunden sonra bıraz dısımızı sıkıp ucuz bır araba alalım hayatım falan derdım . sonuçta bunu ben demeden nısanlım dusunmelı kadın basına sabahın korunde karısını işe o yoldan yollamak ıstememesı gerekır. ben mı cok yuzsuzum acaba :)

Günaydın arkadaşlar

Dün akşam kardeşimle ben çarşıdan eve dönüşümüzde
nişanlım bizi eve bırakırken kardeşim özel sektörde çalışan bir tanıdığım kız yeni evlendi
evlenirken borçları da vardı ama çalıştığı yer artık yanlarında çalışmasını istemediğinden dolayı
kız işten çıksın diye bıktırma politikası yaptılar ve sonunda kız işten çıktı dedi kardeşim
o anda kardeşimin bu durumu söylemesiyle nişanlımın yüzüne baktım ve hiçbir yorum yapmadı
ona çok şaşırdım olabilir ya da nolcak iş bulur ya da ne biliym kız işten çıkmamak için uğraşmadı mı gibi yorumlar
yapmadı şaşırdım
şimdi ben bu konuşmanın üzerine kendi durumumu konuşsam acaba kardeşi ablasının konuşması için zarf mı hazırladı
diye düşünmez mi

Denizkabuğu, fazlasıyla gereksiz ayrıntılara takılıyorsunuz..Neden bu kadar ayrıntılı düşünüyorsunuz ki.. Dediğimiz şekilde paylaşacaksınız hepsi bu.

Ne nişanlınızın düşünceleri nede başka birşey önemli değil ki.Önemli olan sizin hissettikleriniz, sıkıntınız.Ayrıntıları bırakın bir kenara.

Fazla büyütüyorsunuz gibi geldi bu konuyu. Acaba çalışmaktan sıkılıp, evinizde dinlenmek istemeniz olabilir mi düşünceniz?

Böyle bile olsa buna bile hakkınız var unutmayın..Çalışmayı kesinlikle tasnif edenlerdenim özellikle ilk zamanlar bu çok önemli, bayanın kendisi için, borçlar ya da çalışma zorunluluğundan değil.

Ama ne düşünüyorsanız düşünün açıkça konuşmayı unutmayın.Evliliğiniz sürece bu tür ayrıntılara takılırsanız, çok birikirsiniz.

sizin durumunuz bariz ortada. bu konuyu nişanlınızın açmaması garip zaten nasıl bir erkek rahatsız olmaz

Nedense hep karşımızdakinin biz çıt bile çıkarmadan herşeyi anlamasını bekleriz..Özellikle biz bayanalar hep bunu yapıyoruz.. Anlatmadan, derdimizi dillendirmeden anlamalarını bekliyoruz, anlamadıkları taktirdeki --erkekler anlatırken bile anlamıyor, dile getirmesek hiç anlamazlarki--

içimize küsüyoruz, günlerce anlaşılmamanın verdiği hüzünle dolaşırız ortada.

Oysa her zaman; iletişim,iletişim, koşulsuz iletişim.

Nedense hep karşımızdakinin biz çıt bile çıkarmadan herşeyi anlamasını bekleriz..Özellikle biz bayanalar hep bunu yapıyoruz.. Anlatmadan, derdimizi dillendirmeden anlamalarını bekliyoruz, anlamadıkları taktirdeki --erkekler anlatırken bile anlamıyor, dile getirmesek hiç anlamazlarki--

Offf "beğen" butonlarını cok özlüyorum yaaa :D

Süper yorum Birsen :71:

Denizkabuğu, fazlasıyla gereksiz ayrıntılara takılıyorsunuz..Neden bu kadar ayrıntılı düşünüyorsunuz ki.. Dediğimiz şekilde paylaşacaksınız hepsi bu.

Ne nişanlınızın düşünceleri nede başka birşey önemli değil ki.Önemli olan sizin hissettikleriniz, sıkıntınız.Ayrıntıları bırakın bir kenara.

Fazla büyütüyorsunuz gibi geldi bu konuyu. Acaba çalışmaktan sıkılıp, evinizde dinlenmek istemeniz olabilir mi düşünceniz?

Böyle bile olsa buna bile hakkınız var unutmayın..Çalışmayı kesinlikle tasnif edenlerdenim özellikle ilk zamanlar bu çok önemli, bayanın kendisi için, borçlar ya da çalışma zorunluluğundan değil.

Ama ne düşünüyorsanız düşünün açıkça konuşmayı unutmayın.Evliliğiniz sürece bu tür ayrıntılara takılırsanız, çok birikirsiniz.

Evet büyüttüğümün inanın ben de farkındayım
ama içim farkında değil içime söz dinletemediğimden
yoksa ben de sizinle aynı düşüncedeyim birsen teşekkürler

Çok doğru ..
Malesef erkekler biz bayanlar gibi değiller
Dediğiniz gibi onlara derdimizi bizim dile getirmemiz gerekir

Evet büyüttüğümün inanın ben de farkındayım
ama içim farkında değil içime söz dinletemediğimden
yoksa ben de sizinle aynı düşüncedeyim birsen teşekkürler

İnanın ne kadar iyi olurlarsa olsunlar bu kadar ayrıntıyı, ayrıntılı, hassas düşünmeyi hak etmiyor erkekler.

''büyütüyorsun'' kelimesini kullanmaktan ve duymaktan hiç haz almam.Çünkü o an, o şey o kişiye çok büyük geliyordur, bunu kimse yargılayamaz.

Benim bunu kullanmamdaki tek neden böyle yapan bayanlar kaybeder..Dediğim gibi bu kadar hassaslığı haketmiyorlar..

İnanın ne kadar iyi olurlarsa olsunlar bu kadar ayrıntıyı, ayrıntılı, hassas düşünmeyi hak etmiyor erkekler.

''büyütüyorsun'' kelimesini kullanmaktan ve duymaktan hiç haz almam.Çünkü o an, o şey o kişiye çok büyük geliyordur, bunu kimse yargılayamaz.

Benim bunu kullanmamdaki tek neden böyle yapan bayanlar kaybeder..Dediğim gibi bu kadar hassaslığı haketmiyorlar..

Evet haklısınız haketmiyorlar

geçen gün çok fena birikmişti sıkıntılarım
bi anda hepsini konuştum içimdekileri döktüm
bir görseniz nasıl anlatıyorum o bile şaşırdı
canım nolur içinde tutma ne varsa sıkıntını söyle anlat bana ki üzülmeyelim konuşalım halledelim
sonra bu durumum için de bi çözümünü buluruz şimdi sen düğünümüze odaklan iznin bitene kadar zamanında bu konuyu hallederiz dedi rahatladım şimdi

Back
X