1 ay sonra ilk yıldönümümüz yardımmm :)

Camelwhite

Guru
Kayıtlı Üye
24 Şubat 2011
4.563
1.380
333
1 ay sonra ılk yıl dönümümüzü kutlucaz arkadaslar ben farklı bişiler hediye etmek ıstıyorum manevi degeri daha yüksek olsun istiyorum sürekli aklında kalabilecek bir şey ne önerirsiniz. bir de bir sorunum var geçen gün dogum günümdü belki bir teklif gelir yüzükle gelir falan diye düşünmüştüm ama gelmedi:84: şimdi bu ay olur mu diyorum sürekli düşününce eger yıne gerçeklesmezse de çok üzülürüm biliyorum kendimi nasıl davranmalıyım sizce çok mu aceleciyim ben kıslar:44:

canım bir yıllık bir ilişkide evlenme teklifi alma aceleni anlamış değilim açıkçası bir de evlilik için arkadaşının kendini ahzırlayıp hazırlamadığını askere gidip gitmediğini bilmediğim için birşey diyemem ama sosyal durumda çok önemli bu tür kararlarda bence bekle , bir sene uzun bir zaman dilimi değil bu arada ilk yıldönümüzde farklı şeyleri sen değil erkek arkadaşın yapsın bence , sen onun d.gününde değişik birşeyler yaparsın ya da sevgililer gününde... benden sana bir tavsiye ...

teşekkür ederim canım tavsiyen için. belki de 1 yıl cok uzun bir süre degıl haklısın belki ama insan sevdiği insanı sürekli yanında istiyor hem ben yıl ıle de degerlendirmek ıstemıyorum 5 yıl beraber olup ayrılan var 1 yıl beraber olup evlenen var bakalım kısmet zorlamamam gerekıyor kendımı de onu da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…