1 ay sonra nişanlanmış :(

Alkolik adami napacaksin? Agladigina deger mi yahu git disari gez toz. Dusundugun seylere bak!

herkesin acı eşiği farklıdır, içini soğutur mu bilmem de benim 6 yıllık ilişkim bittiğinde, çok kısa bir süre sonra yani şöyle anlatayım bu haftanın perşembe günü beni istemeye gelecekti kendileri 3 gün sonrası pazartesi günü şimdiki eşini istemeye gittiler :) bizim beraberken oturup telefondan gelişigüzel bir takvim açıp şu tarihte yapalım dediğimiz tarihte yaptı düğününü :) hepsi geçiyor canım benim, acısı sonsuza dek sürmüyor.
Nasıl atlattiniz peki

Nasıl atlattiniz peki
uzun bir süre ağladım, içimi öyle döktüm sanıyorum. Çare yok ki adam başkasını tercih etmiş.Gelip kapıma yalvarsa dönmem bir daha kendimi tanıyorum.Sindiriyorsun bir şekilde, hazmediyorsun ve umarım geç olmaz dünyanın onsuz da döndüğünü fark ediyorsun. Acını yaşa ama abartma, abartma ki Rabbim daha büyük dertler vermesin. Ve izle gör bak sana ne kapılar açılacak daha.

uzun bir süre ağladım, içimi öyle döktüm sanıyorum. Çare yok ki adam başkasını tercih etmiş.Gelip kapıma yalvarsa dönmem bir daha kendimi tanıyorum.Sindiriyorsun bir şekilde, hazmediyorsun ve umarım geç olmaz dünyanın onsuz da döndüğünü fark ediyorsun. Acını yaşa ama abartma, abartma ki Rabbim daha büyük dertler vermesin. Ve izle gör bak sana ne kapılar açılacak daha.
2 gündür sürekli ağlıyorum,normal değil mi,geçecek ama inanıyorum allahım nolur yardim et

2 gündür sürekli ağlıyorum,normal değil mi,geçecek ama inanıyorum allahım nolur yardim et
sorun belki de onu kaybetmen değil, başkasını tercih etmiş olması.Hangisine üzülüyorsun onu tespit et.Mesela ben bunu sorduğumda kendime, ya biz zaten anlaşamazdık dedim.yani üzüntüm onunla beraber olmamaya değil onun başkasını tercih etmesi sonucu bende açılan yara, gururum kırılmıştı sanıyorum.ama bugün olmazsa yarın illa o da bizşer de başkalarıyla olacağız.dediğim gibi abartmadan, acını yaşa.Ve geçmişi geçmişte bırakmayı kendine öğret.Hobiler edin ya da varsa imkanın al bi foto makinası seyahat et fotoğraflar çek. Kurslara katıl yeni insanlarla tanış ve asla içine atma.anlata anlata rahatla.ben yolda tanımadığım insanları durdurup bana bunu yaptılar diyesim geliyordu :)

Benim eski esimde bosanma asamasindayken baska bir kadindan cocuk peydahlamis.. bizde bunu iki yil sonra ogrendik.. o kadar guzel sakladiki bunu mahkemeden.. arkadasin bir taneside senin eski esin evlenmis diyorlar dedi.. yani dusun resmi bosanma olmadan hala evlisin degilmi.. adamlar takir takir dini nikah kiyip evleniyorlar.. ohaaa dedim yani.. yok bu erkeklerin kesin bir iki tane ekstradan oluyo kenarda.. benim eski esimin manita sayisi ohooooooooo.. delilleri toplarken neler neler yakaladim.. yuh dedim yaaa

iyi ki kurtulmussunuz o adamdan, yoksa kim bilir daha kac yil aldatilacaktiniz
her zaman söylüyorum beterin beteri vardir

böyle yasanmisliklarin yüzünden buluttan nem kapar oldum
benim eski esim sözde ne cok severdi, gözümün icine bakardi. herkes hayran kalirdi bana düskünlügüne
ayrildiktan sonra gitti eski sevgilisiyle evlendi
sonra ondanda ayrildi, güya beni unutamamismis sonra gitti bidaha evlendi :KK48:

(tabi piskopat bir anneden, normal cocuklar yetistirmesini bekleyemeyiz)

Ağlaman tabii ki normal.
Adam ne kadar pislik biri olursa olsun sevmişsin sonuçta.
O yüzden tabii ki mahvolmuş hissedeceksin ilk etapta.
Ama zamanla geçip gidecek. Çok zor bir şey gerçekten.
Seçkin Piriler'le ilgili haberleri oku. Beterin beteri var. Kendini avutmak için daha kötü örneklere bak biraz da. İyi geliyor.

sorun belki de onu kaybetmen değil, başkasını tercih etmiş olması.Hangisine üzülüyorsun onu tespit et.Mesela ben bunu sorduğumda kendime, ya biz zaten anlaşamazdık dedim.yani üzüntüm onunla beraber olmamaya değil onun başkasını tercih etmesi sonucu bende açılan yara, gururum kırılmıştı sanıyorum.ama bugün olmazsa yarın illa o da bizşer de başkalarıyla olacağız.dediğim gibi abartmadan, acını yaşa.Ve geçmişi geçmişte bırakmayı kendine öğret.Hobiler edin ya da varsa imkanın al bi foto makinası seyahat et fotoğraflar çek. Kurslara katıl yeni insanlarla tanış ve asla içine atma.anlata anlata rahatla.ben yolda tanımadığım insanları durdurup bana bunu yaptılar diyesim geliyordu :)
Bende de var herkese anlatma merakı yani herkes duysun istiyorum biraksalar belediyeden anons yapacağım.
İs arayisindayim su ara eğer is bulamasam memleketime dönüp kpss hazirlanacagim sonrasinda kendi memleketimde hobiler kurslara giderim,burda isi bulursamda burda devam belirsizlikte oldugum için net adim atamiyorum.
Ve evet bizde anlasamazdik çok zittik birimiz elma diğerimiz muz oyle alakasizlik. Bari 5 6 ay geçseydi o zaman tanışmış aşık olmuştur derdim 1 ay geçince yapmış olması beni aldatip başkasına gittigi anlamina geliyor ve bu beni çok yipratiyor erkeklere olan inancim köreldi hepsinden tiksiniyorum

Ağlaman tabii ki normal.
Adam ne kadar pislik biri olursa olsun sevmişsin sonuçta.
O yüzden tabii ki mahvolmuş hissedeceksin ilk etapta.
Ama zamanla geçip gidecek. Çok zor bir şey gerçekten.
Seçkin Piriler'le ilgili haberleri oku. Beterin beteri var. Kendini avutmak için daha kötü örneklere bak biraz da. İyi geliyor.
Geçici değil mi geçecek allahim geçecek gecsin nolur

Kiskanclik var evet ama ben onunlayken onun bir baskasiyla görüşmüş olması beni mahvetti,ozguvenim herşey yerle bir oldu
O onun karaktersizligi. Senin bir eksikliğin olduğunu göstermez. Oyle bir ortamda görüştüğü bir kadınla evlenmesi vs. Onun tercihi. Sen sanlisin bence. Kurtulmuş geleceğin.

O onun karaktersizligi. Senin bir eksikliğin olduğunu göstermez. Oyle bir ortamda görüştüğü bir kadınla evlenmesi vs. Onun tercihi. Sen sanlisin bence. Kurtulmuş geleceğin.
Gayet elit bir restoranda rakı balık yapmışlardı sabah 5e kadar,kadın var miydi dedim geceleri yoktu dedi varmış demekki varmış
Tesekkur ederim inşallah bende farkında varır gözlerimi açarım

Evet ben ona tamamen kendi benligimle yaklaştım oda başkasına yaklaştı haklisiniz

Erkek milleti allah böylelerini kahretsin
hem de bana aldığı ve geri verdiğim her şeyi kıza vermiş fotoğraflarını gördüm yüzüğümü bile kıza takmış karaktersiz bunlar üzülmeye değmez

hem de bana aldığı ve geri verdiğim her şeyi kıza vermiş fotoğraflarını gördüm yüzüğümü bile kıza takmış karaktersiz bunlar üzülmeye değmez
inanmıyorum karakteri beş para etmezmiş,çok üzüldüm sizin için
ben nasıl atlaticam bilmiyorum

Gayet elit bir restoranda rakı balık yapmışlardı sabah 5e kadar,kadın var miydi dedim geceleri yoktu dedi varmış demekki varmış
Tesekkur ederim inşallah bende farkında varır gözlerimi açarım
Farkına var , gözlerini aç canım. Allah kurtarmış seni. Elit olsun ,meyhane olsun farketmez. Gerçek aynı gerçek. İçki bütün kötülüklerin anası diye boşuna dememişler. Sen kendine temiz birini bul. Gönlüne göre birini bul. Herkesin kusuru olabilir ama bu kusurlardan biri içki olmayan birini bulmaya çalış.

Farkına var , gözlerini aç canım. Allah kurtarmış seni. Elit olsun ,meyhane olsun farketmez. Gerçek aynı gerçek. İçki bütün kötülüklerin anası diye boşuna dememişler. Sen kendine temiz birini bul. Gönlüne göre birini bul. Herkesin kusuru olabilir ama bu kusurlardan biri içki olmayan birini bulmaya çalış.
Haklisiniz rabbim yardimcim olsun,inşallah geçecek

Verilmiş sadakan varmıs.. Kurtulduguna sevın.. Evliyken yapsaydı_?

Yaşadıklarının aynısı başıma geldi sadece nişanlanmadı ama o yoldalar. Acıdan ölüyorum sandım, nefes alamadım resmen. Sonra kalktım ağlamakla olmıcak dedim deli gibi gezdim inan senin gibi gezdiğim yerlerde de rutin olarak ağladım da :) hayatıma girmek isteyenlere alıcı gözle bakıcam dedim. Zorla kahve içmeye gittim. 2. Zorla buluştuğum kişiyle 1.5 yıldır berberim:) ha aklıma gelmiyo mu eskisi geliyor ama sevgim değil yediğim kazık, elbet onu da unuturum bir gün. Allaha havale ettim.

afam karışık bizimle ilgili dedi durdu,
iyide bunu söleyen erkek ben başkasını buldum seni terk edecem ama usulune uygun olsun diyorum ne diyosun demek istemiş sende ayrılalım demişssin bu kadar basit.artık bu sözleri bilmeyenmi var canım sorun sende değil bende biraz ara verilmli falanlı filanlı cümleler süslü kalpkırmadan ayrılma cümleleridir.

sana gelince ne yalan söleyim sana değilde öteki kıza üzüldüm ben inşallah onunda senin gibi verilmiş bir sadakası vardır.zira içki bütün kötülüklerin anasıdır.net

Back
X