- 23 Eylül 2012
- 2.115
- 1.127
- 373
- Konu Sahibi beyinerror
Alkolik adami napacaksin? Agladigina deger mi yahu git disari gez toz. Dusundugun seylere bak!
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nasıl atlattiniz pekiherkesin acı eşiği farklıdır, içini soğutur mu bilmem de benim 6 yıllık ilişkim bittiğinde, çok kısa bir süre sonra yani şöyle anlatayım bu haftanın perşembe günü beni istemeye gelecekti kendileri 3 gün sonrası pazartesi günü şimdiki eşini istemeye gittiler :) bizim beraberken oturup telefondan gelişigüzel bir takvim açıp şu tarihte yapalım dediğimiz tarihte yaptı düğününü :) hepsi geçiyor canım benim, acısı sonsuza dek sürmüyor.
Ben onu sevmiş güvenmiştim bunları hak etmedimAlkolik adami napacaksin? Agladigina deger mi yahu git disari gez toz. Dusundugun seylere bak!
uzun bir süre ağladım, içimi öyle döktüm sanıyorum. Çare yok ki adam başkasını tercih etmiş.Gelip kapıma yalvarsa dönmem bir daha kendimi tanıyorum.Sindiriyorsun bir şekilde, hazmediyorsun ve umarım geç olmaz dünyanın onsuz da döndüğünü fark ediyorsun. Acını yaşa ama abartma, abartma ki Rabbim daha büyük dertler vermesin. Ve izle gör bak sana ne kapılar açılacak daha.Nasıl atlattiniz peki
2 gündür sürekli ağlıyorum,normal değil mi,geçecek ama inanıyorum allahım nolur yardim etuzun bir süre ağladım, içimi öyle döktüm sanıyorum. Çare yok ki adam başkasını tercih etmiş.Gelip kapıma yalvarsa dönmem bir daha kendimi tanıyorum.Sindiriyorsun bir şekilde, hazmediyorsun ve umarım geç olmaz dünyanın onsuz da döndüğünü fark ediyorsun. Acını yaşa ama abartma, abartma ki Rabbim daha büyük dertler vermesin. Ve izle gör bak sana ne kapılar açılacak daha.
sorun belki de onu kaybetmen değil, başkasını tercih etmiş olması.Hangisine üzülüyorsun onu tespit et.Mesela ben bunu sorduğumda kendime, ya biz zaten anlaşamazdık dedim.yani üzüntüm onunla beraber olmamaya değil onun başkasını tercih etmesi sonucu bende açılan yara, gururum kırılmıştı sanıyorum.ama bugün olmazsa yarın illa o da bizşer de başkalarıyla olacağız.dediğim gibi abartmadan, acını yaşa.Ve geçmişi geçmişte bırakmayı kendine öğret.Hobiler edin ya da varsa imkanın al bi foto makinası seyahat et fotoğraflar çek. Kurslara katıl yeni insanlarla tanış ve asla içine atma.anlata anlata rahatla.ben yolda tanımadığım insanları durdurup bana bunu yaptılar diyesim geliyordu :)2 gündür sürekli ağlıyorum,normal değil mi,geçecek ama inanıyorum allahım nolur yardim et
Benim eski esimde bosanma asamasindayken baska bir kadindan cocuk peydahlamis.. bizde bunu iki yil sonra ogrendik.. o kadar guzel sakladiki bunu mahkemeden.. arkadasin bir taneside senin eski esin evlenmis diyorlar dedi.. yani dusun resmi bosanma olmadan hala evlisin degilmi.. adamlar takir takir dini nikah kiyip evleniyorlar.. ohaaa dedim yani.. yok bu erkeklerin kesin bir iki tane ekstradan oluyo kenarda.. benim eski esimin manita sayisi ohooooooooo.. delilleri toplarken neler neler yakaladim.. yuh dedim yaaa
Bende de var herkese anlatma merakı yani herkes duysun istiyorum biraksalar belediyeden anons yapacağım.sorun belki de onu kaybetmen değil, başkasını tercih etmiş olması.Hangisine üzülüyorsun onu tespit et.Mesela ben bunu sorduğumda kendime, ya biz zaten anlaşamazdık dedim.yani üzüntüm onunla beraber olmamaya değil onun başkasını tercih etmesi sonucu bende açılan yara, gururum kırılmıştı sanıyorum.ama bugün olmazsa yarın illa o da bizşer de başkalarıyla olacağız.dediğim gibi abartmadan, acını yaşa.Ve geçmişi geçmişte bırakmayı kendine öğret.Hobiler edin ya da varsa imkanın al bi foto makinası seyahat et fotoğraflar çek. Kurslara katıl yeni insanlarla tanış ve asla içine atma.anlata anlata rahatla.ben yolda tanımadığım insanları durdurup bana bunu yaptılar diyesim geliyordu :)
Geçici değil mi geçecek allahim geçecek gecsin nolurAğlaman tabii ki normal.
Adam ne kadar pislik biri olursa olsun sevmişsin sonuçta.
O yüzden tabii ki mahvolmuş hissedeceksin ilk etapta.
Ama zamanla geçip gidecek. Çok zor bir şey gerçekten.
Seçkin Piriler'le ilgili haberleri oku. Beterin beteri var. Kendini avutmak için daha kötü örneklere bak biraz da. İyi geliyor.
O onun karaktersizligi. Senin bir eksikliğin olduğunu göstermez. Oyle bir ortamda görüştüğü bir kadınla evlenmesi vs. Onun tercihi. Sen sanlisin bence. Kurtulmuş geleceğin.Kiskanclik var evet ama ben onunlayken onun bir baskasiyla görüşmüş olması beni mahvetti,ozguvenim herşey yerle bir oldu
Gayet elit bir restoranda rakı balık yapmışlardı sabah 5e kadar,kadın var miydi dedim geceleri yoktu dedi varmış demekki varmışO onun karaktersizligi. Senin bir eksikliğin olduğunu göstermez. Oyle bir ortamda görüştüğü bir kadınla evlenmesi vs. Onun tercihi. Sen sanlisin bence. Kurtulmuş geleceğin.
hem de bana aldığı ve geri verdiğim her şeyi kıza vermiş fotoğraflarını gördüm yüzüğümü bile kıza takmış karaktersiz bunlar üzülmeye değmezEvet ben ona tamamen kendi benligimle yaklaştım oda başkasına yaklaştı haklisiniz
Erkek milleti allah böylelerini kahretsin
inanmıyorum karakteri beş para etmezmiş,çok üzüldüm sizin içinhem de bana aldığı ve geri verdiğim her şeyi kıza vermiş fotoğraflarını gördüm yüzüğümü bile kıza takmış karaktersiz bunlar üzülmeye değmez
Farkına var , gözlerini aç canım. Allah kurtarmış seni. Elit olsun ,meyhane olsun farketmez. Gerçek aynı gerçek. İçki bütün kötülüklerin anası diye boşuna dememişler. Sen kendine temiz birini bul. Gönlüne göre birini bul. Herkesin kusuru olabilir ama bu kusurlardan biri içki olmayan birini bulmaya çalış.Gayet elit bir restoranda rakı balık yapmışlardı sabah 5e kadar,kadın var miydi dedim geceleri yoktu dedi varmış demekki varmış
Tesekkur ederim inşallah bende farkında varır gözlerimi açarım
Haklisiniz rabbim yardimcim olsun,inşallah geçecekFarkına var , gözlerini aç canım. Allah kurtarmış seni. Elit olsun ,meyhane olsun farketmez. Gerçek aynı gerçek. İçki bütün kötülüklerin anası diye boşuna dememişler. Sen kendine temiz birini bul. Gönlüne göre birini bul. Herkesin kusuru olabilir ama bu kusurlardan biri içki olmayan birini bulmaya çalış.
iyide bunu söleyen erkek ben başkasını buldum seni terk edecem ama usulune uygun olsun diyorum ne diyosun demek istemiş sende ayrılalım demişssin bu kadar basit.artık bu sözleri bilmeyenmi var canım sorun sende değil bende biraz ara verilmli falanlı filanlı cümleler süslü kalpkırmadan ayrılma cümleleridir.afam karışık bizimle ilgili dedi durdu,