1 ay sonra nişanlanmış :(

Bir ayda olmamış o, evveliyatı var. İkinizi bir arada idare ediyormuş ve ilgisizliği de bu yüzdenmiş zaten.
İlgisiz değildi ilişki suresince konuşmalar mesajlar çok iyidi gorusurdukte sıkıntı yoktu,1 hafta içinde ilgisizlik kafa karisikligi ve bomba ayrilik yaşandı,sebep buymuş

Bir sure daha uzulursun.sonra icin soguaya baslar tekrar asik olursun ve bu kisi aklina bile gelmez.
Su surecte sakin arama bu aeni daha cok uzer.
Kurtulmussun suan okadar canin aciyorki goremiyorsun.eenseysin bu adam seni hep aldatirdi.en yorucu kismi onu takip edip delil buldukca daha cok icin aciyip nefret edecektin.verilmis sadakan varmis birak kendi pisliginde bogulur yakinda
Kolay kolay beddua etmem ama oyle bir çöktüm ki,rabbim yanina bırakmasın

Gerçekten aynen,yani ben beni sevdiğine o kadar inandım ki harika bir aşk var diye kendi kendime mutluydum ilişki sürecinde,ayrılık sürecinde ben şok

Öffff ama karaktersizlik bu abi ya, sevmiyorsan ayrıl defol git. Neden başkasıyla fink atarsın ki? Hangi adam gibi adam bunu yapar ki? Belli işte karakteri oturmamış, Allah korumuş işte bundan sonra dikkat et, şükür et ve yoluna devam et...

Salak diilsin aşıksın ! Ayrıca erkekler çok sinsi böyle konularda kadınlar aşktan gözü kör olduğu için konduramıyor hepsi bu
İlişkimiz bitti ben sonrasında kendimi o kadar suçladım ki,niye kizdim niye ustune gittim keske yapmasaydim özür dileyelim barışalım vs vs su 2 ay hergun kendimi yedim dün 1 ay önce nisanlandigini öğrendim,iptal oldum o dakikadan sonra

Öffff ama karaktersizlik bu abi ya, sevmiyorsan ayrıl defol git. Neden başkasıyla fink atarsın ki? Hangi adam gibi adam bunu yapar ki? Belli işte karakteri oturmamış, Allah korumuş işte bundan sonra dikkat et, şükür et ve yoluna devam et...
Ayrılırken bile bana başkasına aşık oldum dese 2 hafta ayılır bayilir kalkardım,ben 1 ay acisini cekip üzüldüm tam toparlandim derken bunu öğrendim,Allahim yanlarina birakmasin

İlişkimiz bitti ben sonrasında kendimi o kadar suçladım ki,niye kizdim niye ustune gittim keske yapmasaydim özür dileyelim barışalım vs vs su 2 ay hergun kendimi yedim dün 1 ay önce nisanlandigini öğrendim,iptal oldum o dakikadan sonra

Yok kardeş erkeklerden midem bulanıyor en iyisi tek takılmak.
13226844_1738701369677707_3051955405211762684_n.webp

İlgisiz değildi ilişki suresince konuşmalar mesajlar çok iyidi gorusurdukte sıkıntı yoktu,1 hafta içinde ilgisizlik kafa karisikligi ve bomba ayrilik yaşandı,sebep buymuş

Tamam işte karar verme aşamasına gelmiş arkadaş ve kararını diğer hatundan yana kullanmış.

Aynen öyle...

Seni aldatan biri ile herşeye göz yumup birlikte olmaya devam edebilecek miydin? Güvenebilecek miydin bu adama ömür boyu? Sana bir şey olduğu yok, yat kalk dua et.
Hayır asla ama gururum incindi,duygularım incindi cok kırıldım,nasıl ayağa kalkicam bilmiyorum

Olan sana olmadı sen kurtuldun ucuz yırtın böyle tekersiz bir adamla kimse nişanlı olmak istemez emin ol.
Hazmedemiyorum olan durumu,birçok kişiden bu davranışı beklerdim ondan beklemezdim kafam aklım allak bullak,ne zaman geçecek bilmiyorum

Evlenince de aldatabilirdi iyi tarafından bak. Ayrıca adamlar böyle yapınca size bi tiksinme gelmiyor mu nasıl ağlıyorsunuz hala :işsiz:

Evlenince de aldatabilirdi iyi tarafından bak. Ayrıca adamlar böyle yapınca size bi tiksinme gelmiyor mu nasıl ağlıyorsunuz hala :işsiz:
Ben resimleri dün gördüm,olayları daha yeni birleştirdim ve gerçekle yüzleştim.
Özgüvenim kendime olan saygım yerle bir oldu. Ne yapacagimi bilmiyor durumu hazmedemiyorum

Şu an ne kadar şanslı olduğunuzu anlayamıyor acı çekiyorsunuz..
Bir süre sonra geçecek ve siz bir başkasına aşık olacaksınız..
Bence yazdıklarımızı düşünüp acınızı hafifletmeye bakın...
İleride önünüze düşer mutsuzluğu nasıl olsa.
Bir insanla beraberken 2. 3. insan arayışında olan adamlar muaffak olamaz..
Evlenmeden anlamanız sizin en büyük şansınız aslında.

Ben resimleri dün gördüm,olayları daha yeni birleştirdim ve gerçekle yüzleştim.
Özgüvenim kendime olan saygım yerle bir oldu. Ne yapacagimi bilmiyor durumu hazmedemiyorum
Kendine olan saygın niye yerle bir oluyor karaktersiz olan karşındaki insan.. Hiç kendini yıpratma.

Hayır asla ama gururum incindi,duygularım incindi cok kırıldım,nasıl ayağa kalkicam bilmiyorum
Zamana bırakacaksın, başka yolu yok. Evet hiç kolay değil yaşadığın, insan seven kalbine mi kızsın yoksa laf geçiremediği aklına mı bilemiyor ama eninde sonunda geçiyor, sadece karşına çıkan insanlara karşı daha temkinli oluyorsun.

Back
X