1 ay sonra nişanlanmış :(

Canım benim :KK43: :KK43: yüzünü dökme öyle yanar döner biri ile nişanlanmış olan kişi sen olmak istemezdin herhalde...belli ki bir ay değil daha da çok uzun bir süre ikinizi birden idare etmiş maymun misali bir dalı tutmadan diğerini bırakmayan cinstenmiş. Öyleleri evlendikten sonra aldatmaya meyilli olurlar. Onu o kıza aşık snaıyorsun ama onun gibiler aşık da olmazlar. Çünkü benmerkezci oldukları için karşılarındaki kişinin duygu dünyalarında sağlam bir yeri yoktur bağlılık ve vefa duyguları zayıftır. Burada evliyken çoluk çocukluyken aldatılan bir sürü kadın var nitekim. Gerçekten de şu an sevdiğin için değil nasıl böyle birine kandığın için üzülüyorsun aslında....Boşver gitsin Allah daha büyük dert vermesin...

insanin yaninda gercekten seveni olmali.sen seni sevenin yaninda ol sevilmedigin adam icin gozyasi dokmen sacma sana yazik degilmi.olan seyde hayir vardir olmayan seyde hayir olmadigi icin olmamistir.kaderci ol..

Burnunuzun pisliği kadar değeri olmayan adamlar için yatak döşek yatın zaten. Aman sakın kendi kıymetinizi bilmeyin.
Anne babanız böyle barzolar için psikolojinizi bozun diye o kadar emek veriyor size :KK62:
Piyasada başka erkek kalmadı tabi kapanın elinde kalıyormuş ayyaş.

En Büyük TÜRKİYE

Evet bana da öyle bakıyordu,metroda bi kadın maşallah nasıl aşk dolu bakıyorsunuz demişti. Hepsi yalanmış yada daha iyisini daha mantığına uyanı bulana kadarmış,nasıl tepki vereceğimi bile bilmiyorum yalnızca ağlıyorum
Siz nasıl atlattınız,allahindan bulsun oda gün yüzü göremesin sizi üzdüğü kadar üzülsün

Benim de atlattığım söylenemez aslında, sürekli takip ediyorum, ne zaman düğün fotosu görücem diye düşünüyorum, böyle yapmamam lazım ama kendime engel olamıyorum gerçi söz fotosunu gördüğümde üzüldüğümü söylemiştim ona, o yüzden tüm fotolarını kapalı yaptı, nişan fotosunu da başka yerde gördüm, bir de içimde bir ses var sürekli onunla konuşuyor, o sesi bir sustursam o kadar rahatlıcam ki:işsiz:

Dua ediyorum unutmak için, hareketli şarkılar dinliyorum, kitap okuyorum, snap açtım onunla oyalanıyorum baya işe yarıyor, tavsiye ederim:) öyle işte, Rabbim inşallah tez vakitte hayırlı insanı çıkarır karşımıza

Nasıl yazıp kelimeleri nasıl toparlayacağım hic bir fikrim yok.
Önceden 3 konu açtım konuların ortak noktası birdi. O zamanlar en kotu donemdeyim zannederdim ama su an dipteyim.
2 ay önce erkek arkadaşımla alkol aldığı için ayrıldık,yani aslında ben trip attım ama o uzattı.
Simdi taslar yerine oturuyor,alkol almaya gittiği aksam birine aşık oldu ve telinde adımı değiştirdi,arayınca ulasmamam için numarami engelledi,bunlari ayrilmadigimiz halde kusken yaptı,ben o zaman başkasına ihtimal vermediğim için çok kızdı bana diyordum.
Dun resimlerini gördüm,o kadar güzel bakmış ki kıza,aşık olmuş anladım. Ama aklım almıyor 1 ayda hemen nasıl nişanlanır çok üzülüyorum çok acı cekiyorum,aldatılmış hissediyorum çünkü biz beraberdik ve birden ilgi kesildi benimleyken ona aşık oldu.
Benim için evlilik erken falan derdi,gerçekten şoktayım
Sürekli ağlıyor,yatağa gömülmüş çıkamıyorum. Her yerde ağlıyorum nolur birşeyler söyleyin,duygularımı tarif edemiyorum
bir ay degildir o seninle birlikteykende gorusuyordur kesin hic uzulme kismetin degilmis o asik olabilmisse sende olabilirsin allah seninde kismetini verir

Ömrünü mutsz bi evliliğe heba etmediğine sevin gez toz hayat kısaa

Önceden 3 konu açtım konuların ortak noktası birdi. O zamanlar en kotu donemdeyim zannederdim ama su an dipteyim.
2 ay önce erkek arkadaşımla alkol aldığı için ayrıldık,yani aslında ben trip attım ama o uzattı.
Simdi taslar yerine oturuyor,alkol almaya gittiği aksam birine aşık oldu ve telinde adımı değiştirdi,arayınca ulasmamam için numarami engelledi,bunlari ayrilmadigimiz halde kusken yaptı,ben o zaman başkasına ihtimal vermediğim için çok kızdı bana diyordum.
Dun resimlerini gördüm,o kadar güzel bakmış ki kıza,aşık olmuş anladım. Ama aklım almıyor 1 ayda hemen nasıl nişanlanır çok üzülüyorum çok acı cekiyorum,aldatılmış hissediyorum çünkü biz beraberdik ve birden ilgi kesildi benimleyken ona aşık oldu.
Sürekli ağlıyor,yatağa gömülmüş çıkamıyorum. Her yerde ağlıyorum nolur birşeyler söyleyin,duygularımı tarif edemiyorum
Ya benim gibi olsaydın hamileyken başkasıyla birlikte oldu halada birlikteler sanırım boşandık.Hiç üzülme ağlama bile ben bile iyiki boşandık diyorum.Ey gibi ey hayatına daha neler neler giricek.Sen değil kaçırdığı şeyler içim o ağlasın.Şimdi anlamaz belki ama düşmez kalkmaz bir Allah.Sana yaşattıklarını oda yaşıyıcak.

ben evi terkettigimden 3 ay sonra eski esim nisanlandi, toplam 7 ay sonra evlendi

yani beterin beteri vardir, zaman gectikce insan "iyiki..." diyor

Allah sabir versin
Benim eski esimde bosanma asamasindayken baska bir kadindan cocuk peydahlamis.. bizde bunu iki yil sonra ogrendik.. o kadar guzel sakladiki bunu mahkemeden.. arkadasin bir taneside senin eski esin evlenmis diyorlar dedi.. yani dusun resmi bosanma olmadan hala evlisin degilmi.. adamlar takir takir dini nikah kiyip evleniyorlar.. ohaaa dedim yani.. yok bu erkeklerin kesin bir iki tane ekstradan oluyo kenarda.. benim eski esimin manita sayisi ohooooooooo.. delilleri toplarken neler neler yakaladim.. yuh dedim yaaa

Sevmemiş hiç en doğru söz sizde sürekli tekrarlayın kendinizi teselli etmek için bu gerçeği yalanlamayın bu kabul gösterin kalbinize ve göreceksiniz acınız ve ağlama nöbetleriniz son bulacak

tipik turk erkekği karekteri bozuk sütüne şerefsizlik katılmış erkek bozuntusu,

kendini silkele kendine gel bir duş al kuaföre git giyin kuşan ve onu totona bile sallamadıgını göster ,

eve geldiğinde ağlarsın açılırısn.

Alkol aldıgı için ayrıldık diyosun. Tekme yememişiniz. Kendinizi niye böyle sınıflandırıyosunuzki.
Öncelikle kendinize değer verin.
Eski sevgilinize gelicek olursa. Kurtulmuş olmanız gerekmiyormu?
Peşinizde sülük gibi. zırlayan bi erkek yok ne güzel işte :ıslık:

Ha peşinizde sülük gibi olup 1ay sonra nişanlanada bilirdi. :KK14:
Erkek ayrılınca cok çirkinleşiyor malum:KK59:

Bosversene.Sevmiyormus seni.Belkide Allah kurtardi seni.basit dusunursen daha kolay atlatirsin.o adam icin bu hale dusmeye degermi?? Yazik degil mi sana!

Bence senin icin daha hayirlisi olmus
suan acin oldugu icin anlayamiyosun bunu ama emin ol ilerde iyiki boyle olmus diceksin
Alkol aldigi icin küstun ama dusun ki birlestin 3-5ay sonra evlilik kararina vardiniz ama arkadas hala alkol aliyo yada alacak
okadar ilerledigin icin daha cok yara alacaksin
kendini teselli etmek icin soyle dusun (ben boyle dusunuyorum)
ya hayirlisi olsaydi oyle yada boyle olurdu o beni terk etmis ben etmisim aslinda bi onemi yok
Allahin sevgili kuluyumki bana hayirli olmayan insani bize sacma gelen sebeplerden dolayi ayirdi

Ayrılmışsınız, yollarınızı ayırmışsınız.. Artık onun hayatı seni ilgilendirmiyor.. Bence sende kendi hayatına odaklan..

senin yerinde olsam nişanlısını yanında suratına tükürürüm oda ne b...k oldugunu anlasın.

Zamanla...
Hiç üzülmeye değmediğini anlayacaksın.
Sen çalışıyormusun
Çalışıyordum,ayrılık sürecinde çok yıprandım 1 aylığına ailemin yanina gidip isten ayrıldım. Su anda da bulamıyorum,ramazana kadar bulamasam tekrar ailemin yanina döneceğim
Öyle cibiliyetsiz biri icin bu yazdigin meaj bile çok.
Aklını başına topla keyfine bak.
Daha uzundu yazacaklarım,ağlamaktan yazamadım
En yakın örneğini arkadaşım yaşadı sanki onu anlatmışsın gibi okudum oda sen gibi ağladı sızladı kriz geçirdi falan ama sonra toparlandı hayatına devam etti ve hayat karşısına eşini çıkarttı ne salakmısım dedi erkek arkadaşı ise nişanlısından ayrıldı hala aynı o yüzden kalk elini yüzünü yıka ben kendime neden bunu yapıyorum ki de giyin suslen gez toz elbet senin ruh ikizin başka yerde seni bekliyor dur ve ondan kurtulduguna sevin
Dediğiniz gibi giyinip kuşanıp tamam ben iyiyim diyorum,sonra tekrar bi ağlama alıyor beni
Ya güzelim sana hakettiğin değeri vermemiş. Sen onun için ağlayıp kendini üzerken o mutlu mesut yaşıyor. Boşveeer geçeeer. Beni haketmemiş de geç.
Evet vermemiş,çokta mutlular ben kıvranıyorum mahvoldum çok acıyorum kendime
Kurtulduguna dua et.ya evlenince yapsaydi.uzme kendini degmeyecek birisi icin
O kadar şaşkınım ki,gözüm kapalı idi ona güvenim falan ben napacagimi bilmiyorum

Canım benim :KK43: :KK43: yüzünü dökme öyle yanar döner biri ile nişanlanmış olan kişi sen olmak istemezdin herhalde...belli ki bir ay değil daha da çok uzun bir süre ikinizi birden idare etmiş maymun misali bir dalı tutmadan diğerini bırakmayan cinstenmiş. Öyleleri evlendikten sonra aldatmaya meyilli olurlar. Onu o kıza aşık snaıyorsun ama onun gibiler aşık da olmazlar. Çünkü benmerkezci oldukları için karşılarındaki kişinin duygu dünyalarında sağlam bir yeri yoktur bağlılık ve vefa duyguları zayıftır. Burada evliyken çoluk çocukluyken aldatılan bir sürü kadın var nitekim. Gerçekten de şu an sevdiğin için değil nasıl böyle birine kandığın için üzülüyorsun aslında....Boşver gitsin Allah daha büyük dert vermesin...
Benimde kahroldugum nokta bu,yani küstük beni seviyor musun dedim tabiki çok seviyorum ama kafam karışık geleceğimizi göremiyorum dedi,bre şerefsiz sen geleceğini başkasıyla görüyormuşsun o zaman yoksa bu kadar uzamazdi kuslugumuz çok yıprandım

insanin yaninda gercekten seveni olmali.sen seni sevenin yaninda ol sevilmedigin adam icin gozyasi dokmen sacma sana yazik degilmi.olan seyde hayir vardir olmayan seyde hayir olmadigi icin olmamistir.kaderci ol..
Kaderciyim hayırlı değildi çok iyi biliyorum,ama çok güvenmiştim hazmedemiyorum
Benim de atlattığım söylenemez aslında, sürekli takip ediyorum, ne zaman düğün fotosu görücem diye düşünüyorum, böyle yapmamam lazım ama kendime engel olamıyorum gerçi söz fotosunu gördüğümde üzüldüğümü söylemiştim ona, o yüzden tüm fotolarını kapalı yaptı, nişan fotosunu da başka yerde gördüm, bir de içimde bir ses var sürekli onunla konuşuyor, o sesi bir sustursam o kadar rahatlıcam ki:işsiz:

Dua ediyorum unutmak için, hareketli şarkılar dinliyorum, kitap okuyorum, snap açtım onunla oyalanıyorum baya işe yarıyor, tavsiye ederim:) öyle işte, Rabbim inşallah tez vakitte hayırlı insanı çıkarır karşımıza
Ben ona üzülüyorum herkese kapat desem,okur ve çıkar. Biz ayrıldıktan sonra beni heryerden sildi ve normal mesajlarima dahi cevap vermedi. Sebep buymuş
bir ay degildir o seninle birlikteykende gorusuyordur kesin hic uzulme kismetin degilmis o asik olabilmisse sende olabilirsin allah seninde kismetini verir
Bende ne hayaller kurmuştum.. yanlış adam
Ya benim gibi olsaydın hamileyken başkasıyla birlikte oldu halada birlikteler sanırım boşandık.Hiç üzülme ağlama bile ben bile iyiki boşandık diyorum.Ey gibi ey hayatına daha neler neler giricek.Sen değil kaçırdığı şeyler içim o ağlasın.Şimdi anlamaz belki ama düşmez kalkmaz bir Allah.Sana yaşattıklarını oda yaşıyıcak.
Allah yardımcınız olsun,oyle birşey ki mantık tamamen devre dışı mantıklı düşünemiyorum çok agir bir yük var üzerimde

kür müs zaten bitmiş. gitmiş nişanlanmış. sen kurtulduguna dua et.

Back
X