1 ayda 10 kilo veriyoruz :))

aydanurr

Üye
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2013
65
3
6
35
İstanbul
merhabalar arkadaşlar :))
ablamla iddiaya girdik geldiğinde fazla kilolarımdan kurtulmuş olmam gerek. bunu tek başıma surdurmek yerine bu yolda yol arkadaşları edinmek istiyorum. ben her gün bugün ne yediğimi ve gun içinde toplam kaç adı yürüdüğümü yazıcam. ben bu sabah itibari ile başladım bana katılırsanız cok cok sevinirim :))
boy:155 cm
kilo:60.9 kg
yas:16
ilk hedef:50 kg (ıns. olurr)
sabah gec kalktığım için kahvaitımı yapıp ara ogunu atladım. sabah 1 orta boy elma ve kahve içtim

Merhaba cnm. Bende tam yeni bi topic acacaktm ki seni gördüm. Verilecek baya bi kilom var. Boyum 1,70 kilomsa 80 civari.
Bu sabah özellikle erken uyandim. Ender saracin 10 hareketini yaptim birazda dans ettim ve ev isi fln.
Simdi bi tas sarimsak corbasi ictim yaninda 5-6 kasik dogal yogurt.
Yemeklerden sonra elma sirkesi + bal + su kUrü iciyorum.
İnsallah basaracaz cnm. :))

başarıcaz canım :) ihtiyacım olan tek şey kendimize ve birbirimize inanmamız ve yediklerimize dikkat etmemiz :)) ben bu sabah elma yedim hatta bitiremedim :) bu sabah geç kaktığım için ara ogun yapmayıp direk öğleye gecıcem :)) spor konusunda da zaten okula gidiyorum sınavlardan derslerden vakit bulursam eğer hemen yoga yapıcam çünkü bacaklarım kalın ve onların şekle girip incelmesini istiyorum :))

sabah:1 elma ve 3'u bir arada nescafe
ogle:bir kase yogurt
ve bu arada 1 litre limonlu su ve 1 litrede normal su ictim :)
yediklerimi her gun yazicam :))

Merhaba cnm. Bende tam yeni bi topic acacaktm ki seni gördüm. Verilecek baya bi kilom var. Boyum 1,70 kilomsa 80 civari.
Bu sabah özellikle erken uyandim. Ender saracin 10 hareketini yaptim birazda dans ettim ve ev isi fln.
Simdi bi tas sarimsak corbasi ictim yaninda 5-6 kasik dogal yogurt.
Yemeklerden sonra elma sirkesi + bal + su kUrü iciyorum.
İnsallah basaracaz cnm. :))
muhakkak basaricaz canim yediklerimi yazdim seni de bu konuda takip etmek isterim :) elma sirkesi+bal+su kuru midene zarar vermiyor mu ?

merhabalar arkadaşlar :))
ablamla iddiaya girdik geldiğinde fazla kilolarımdan kurtulmuş olmam gerek. bunu tek başıma surdurmek yerine bu yolda yol arkadaşları edinmek istiyorum. ben her gün bugün ne yediğimi ve gun içinde toplam kaç adı yürüdüğümü yazıcam. ben bu sabah itibari ile başladım bana katılırsanız cok cok sevinirim :))
boy:155 cm
kilo:60.9 kg
yas:16
ilk hedef:50 kg (ıns. olurr)
sabah gec kalktığım için kahvaitımı yapıp ara ogunu atladım. sabah 1 orta boy elma ve kahve içtim

merhaba aydanurr, ablamla bende böyle bir konuda konuşmuştum kendisi şu an izmirde o da bende kiloluyuz izimizde birbiriimizi görünce şaşırmak istiyoruz.
boy:178 cm
kilo:80,4 kg
umarım istediğimiz kiloya düşeriz. :1::1::1::1::1::1::1:

merhaba aydanurr, ablamla bende böyle bir konuda konuşmuştum kendisi şu an izmirde o da bende kiloluyuz izimizde birbiriimizi görünce şaşırmak istiyoruz.
boy:178 cm
kilo:80,4 kg
umarım istediğimiz kiloya düşeriz. :1::1::1::1::1::1::1:
kesinlikle dusucez canim biraz zaman alsada basaricaz :)) ben bol bol su icmeye calisiyorum kendimi bu konuda zorluyorum limonlu su icmeni tavsiye ederim :))

kesinlikle dusucez canim biraz zaman alsada basaricaz :)) ben bol bol su icmeye calisiyorum kendimi bu konuda zorluyorum limonlu su icmeni tavsiye ederim :))

evet, bak ne diyeceğim, bu 1 litrelik su şişeleri oluyor, alabiliriz. ben geçen sene epeyce uğraştım, bir miktar kilo verdim de. ama yazın çalıştım, çalışınca çok kilo aldım. şimdi bir daha almamak üzere vermek istiyorum. yarın sabah biraz erken kalkıp spor yapmayı düşünüyorum :))))))))

evet, bak ne diyeceğim, bu 1 litrelik su şişeleri oluyor, alabiliriz. ben geçen sene epeyce uğraştım, bir miktar kilo verdim de. ama yazın çalıştım, çalışınca çok kilo aldım. şimdi bir daha almamak üzere vermek istiyorum. yarın sabah biraz erken kalkıp spor yapmayı düşünüyorum :))))))))

ben 1 tane aldim zaten canim :))) icine limonlu su koyuyorum :) ben bugun 600 gram vermisim oysa ki aksam yemeginde cozutup 3 dilim karisik pizza ve 3-4 tane firinda patates yedim bir bardakta limonata ictim :)) gee yatarken tartildigimda ise kilom 60.5 cikti cok mutluyum simdiden :)))))

bugun sabahtan okula gec kaldigim icin kahvalti yapamadim :( saat 1 gibi 1 adet elma, iki kasik yogurt, 3u 1 arada nescafe, iki avuc kadar nestle nesfit yedim simdi de limonlu suyunu yudumluyorum :)) bu arada eve gelince tartildigimda acti ve 59.9 cikti :D

Çok bir bilgim olduğunu söyleyemem ama günlük yediklerine baktım şöyle bir, bir gün neredeyse hiç bir şey yememişsin, bir gün tepeleme kıymalı lahana dolması yemişsin, kahvaltıda ekmek yok, peynir-zeytin bile yok, nescafe var, vs.

Kendine böyle eziyet etme bence, kilo vermek aç kalmakla olmaz. öncelikle 4 besin grubunun hepsinden günlük alman gerekiyor.
Bunlar, en basit şekliyle:
1. Süt grubu (süt, yoğurt, peynir)
2. Et-yumurta
3. Taze sebze-meyve
4. Tahıllar (Ekmek, makarna, pirinç, bulgur)
Bir de az ve sağlıklı olanlarından yağ ve şeker almamız gerek. Badem, ceviz vs. mesela. Tatlı olarak da reçel, bal vb.

Az ye ama dengeli ye, hepsinden ye. Böyle yapılan diyetlerle 1 haftada fazlasıyla geri alırsınız kiloları.

Kız sen dün bir ayda 15 kilo diye konu açan kızmışsın, daha yeni farkettim :1: Şimdi diyeceksin bu "kayit" da kimse, taktı bana diye :27: Takmadım, dikkatimi çekti demek ki açtığın konular, yoksa çok da mesaj yazmıyorum forumda, neyse ben gideyim ufak ufak, ama dikkat et kendine :34:

Kız sen dün bir ayda 15 kilo diye konu açan kızmışsın, daha yeni farkettim :1: Şimdi diyeceksin bu "kayit" da kimse, taktı bana diye :27: Takmadım, dikkatimi çekti demek ki açtığın konular, yoksa çok da mesaj yazmıyorum forumda, neyse ben gideyim ufak ufak, ama dikkat et kendine :34:

yok ben size hak veriyorum zaten :D annemle babam is icin bi usre sehir disindalar bende o yuzden az yemeye hatta hic bisey yememeye calisiyorum diger turlu annemle babam zorla kahvalti ogle aksam her seyi yediriyorlar :) zaten en son actigim gunluktede saglikli beslenicegimden soz ettim tesekkurler

merhaba bende katılıyorum size. 8 şubat benim için cok önemli bir gun. ve o zamana kadar 15 kilo vermem lazım cok sıkı bir diyete giriyorum. kendimi motivasyon amaçlı Allah'a yemin ettim ve bir liste cıkardım. burda yazanlar dısında hiçbir şey ağzıma sürmeyeceğim. onun dısında spor yapacagım. (zaten spor yapıyorum hep ağır bi şekilde ) . bende 60 kiloyum ve 45 olmam lazım. tek sorunum gun ıcınde bombosum ve dikkatımı baska birşeylere yoğunlaştırmam lazım. ne önerirsiniz? gün ve gün hepimiz burda paylaşalım neler yaptığımızı. Hadi Allah yardımcımız olsun. İnş verdiğimiz kiloları geri almayız. Birbirimizede destek olalım. bugun 1 ocak 2015 yeni bir gün yeni bir başlangıç.

Back
X