Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
merhaba bende katılıyorum size. 8 şubat benim için cok önemli bir gun. ve o zamana kadar 15 kilo vermem lazım cok sıkı bir diyete giriyorum. kendimi motivasyon amaçlı Allah'a yemin ettim ve bir liste cıkardım. burda yazanlar dısında hiçbir şey ağzıma sürmeyeceğim. onun dısında spor yapacagım. (zaten spor yapıyorum hep ağır bi şekilde ) . bende 60 kiloyum ve 45 olmam lazım. tek sorunum gun ıcınde bombosum ve dikkatımı baska birşeylere yoğunlaştırmam lazım. ne önerirsiniz? gün ve gün hepimiz burda paylaşalım neler yaptığımızı. Hadi Allah yardımcımız olsun. İnş verdiğimiz kiloları geri almayız. Birbirimizede destek olalım. bugun 1 ocak 2015 yeni bir gün yeni bir başlangıç.
Canim sen o her oglen ictigin 3u 1 arada ile depoluyorsun vucuduna yagi sekeri... Nescafeyi , gazli icecekleri , fast food u cikarin hayatinizdan . Bol bol su icin buyuk bir bardaga cubuk tarcin atin sabah uyanir uyanmaz icin berguzar korelin formulu bu. Hic tatli ihtiyaci duymuyor insan
tamam super :) benımde hedef 45. 8 subatta tartılcam o zaman akadar tartılmak yok. cunku istemedıgım kıloyu gorunce moralım bozulup yemeklere saldırıyorum
tamam super :) benımde hedef 45. 8 subatta tartılcam o zaman akadar tartılmak yok. cunku istemedıgım kıloyu gorunce moralım bozulup yemeklere saldırıyorum
Canim sen o her oglen ictigin 3u 1 arada ile depoluyorsun vucuduna yagi sekeri... Nescafeyi , gazli icecekleri , fast food u cikarin hayatinizdan . Bol bol su icin buyuk bir bardaga cubuk tarcin atin sabah uyanir uyanmaz icin berguzar korelin formulu bu. Hic tatli ihtiyaci duymuyor insan
Evet canim sabah yuzunu bile yikamadan ilk is bunu icmek. Geceden koyacaksin buyukce bir bardaga , veya siseye , sabaha kadar aromasini iyice vermis oluyor , iceceksin . Bankada calisan kadinlarin masasinda gormussunuzdur cam siseleri var icinde de tarcinlar . Tatli yeme istegi olmuyor ve metobolizmayi hizlandiriyor , ben iciyorum
Evet canim sabah yuzunu bile yikamadan ilk is bunu icmek. Geceden koyacaksin buyukce bir bardaga , veya siseye , sabaha kadar aromasini iyice vermis oluyor , iceceksin . Bankada calisan kadinlarin masasinda gormussunuzdur cam siseleri var icinde de tarcinlar . Tatli yeme istegi olmuyor ve metobolizmayi hizlandiriyor , ben iciyorum Eki Görüntüle 1361119