Canım 2 gün çok az. en azından bi süre devam et kilo alma durumuna göre yersin. İşe yarayacağına inanıyorum düzenli bir şekilde yersen.
Bu arada kızlar dün tartıldım 9. günümdü 1 kilo almışım ama beni o kadar sevindirdi ki o 1 kilo uçttum resmen morall verdiiyemeyee devaammm
Çok sevindim canım ben sana demiştim dmi alırsın diyeİnş sonun bana benzemez :86:
Tartı benim değildi geri verdim rahatladım valla ne o öyle hergün tartılıyodum zaten zayıfladım biliyorum o da yüzüme vuruyodu sinir şey
İştahım hala yok hiç tıka basa doymuyorum bu aralar.Ama bi kaç güne kadar düzelicem hep böyle oluyo çnkü.Bide dijital tartı alıcam tekrar tartılmaya devam
Mamayı hala bırakmadım bütünleştik artık
bitanem benim hepimizin sorunu aynı sanırım geçen bikini alıyım dedim yok olmuyor ya pantolon giysem güzel durmuyor alışverişe gitmiyorum artık o derece bezdim yani ama bu yöntem inş. işe yarayacak hepimiz alıcaz gelsin kilolarrrrrrbende 3 ay önce 52 kiloydum boyum 1.62
fakat migrenim tuttu ve 3 gün aralıksız geçmedi.sürekli 3 gün istifra ettim.yemek yiyemedim.su içsem çıkarıyodum.ve 45 kiloya düştüm.ve ne kadar uğraşsam kilo alamıyorum bunu deniycem muhakkak işe yarar.ama midem kaldırır mı bakalım.biraz ağır gibi...
kızlar bir de şunu eklemek istiyorum.en sinir olanı alışşveriş yapmaktan nefret ettiriyo bu zayıflık insanı.34 beden her yerde yok.hoş bazı 34 bedenler bile bazen bol geliyo.ve tezgahtar size ayy çok zayıfsınız yaaaa...deyince(sanki bilmiyomuşuz gibi)insan çıldırıyo...geçenlerde bi mağazaya girdim gecelik falan deniyorum.36 bedenden başlıyo ..bende denedim kalıplar dar gibiydi..tabii bana bir ikisi oldu bi kaçı bol geldi..tezgahtar sanki ders verirmiş gibi ya işte zayıflığa özenmemek gerekiyomuş gördünmü dedi bana ..bende sen dengesizmisin sanane benim zayıflığımdan sersem dedim çıktım mağazadan .ama kendime gelemedim..çünkü çok takıyorum ve üzülüyorum zayıflığıma..
oyyy içimi döktüm beee...ne çok daralmışım.neyse umarım 2 haftada bi kaç kilo alabilirim ..dün başladım çok yemek yemeye.biraz önce bi orta boy pizzayı yedim.şimdi de kusmamak için kendimi zor tutuyorum:)
öpüldünüz çıtırlar:79:
arkadaşlar aynı sorun bndede wardı. 47 kiloydum sonra iştah açıcı şuruplar çok yemekle falan 55 kiloya geldm ama kollarım ve bacaklarım halen zayıf. kalçam ve göbeğim aldı başını gitti :) bu aralar 52 kiloya indim bu yöntemi deneyip hedefim 60 olmak. boyum 1.66 belki ozaman etek giyebilirm
eylemsi benim bacaklarım ince vücudum iyi. yani bilmiorum bana hep ince gelmiştir. belki psikolojikmen ama giyemiorm hiç. üst bacaklarım iyi ama alt kısım ince
:) ewet doğru aslında ama yıllardr gelen bi özgüvensizlik sanırım. biraz kilo alıp giyicem etek inş:80:bence etek ve elbise ancak bizlere yakışır canım kilolulara deil.en azından pantolondan iyidir.sana öyle geliyodur bence hem kadının ince bileklisi makbuldur.alt kısım ince olsun daha iiii
:) ewet doğru aslında ama yıllardr gelen bi özgüvensizlik sanırım. biraz kilo alıp giyicem etek inş:80:
ah işte uzmanlık alanımdan bir konubenimde etek giyme konusunda özgüvenim yok hani çirkinde durmuyo ama işte takıntı olmuş bi kere.
Bide zayıf olunca et olmayınca bacak otomatikmn çarpık gibi duruyo ama kilo alınca öyle bi doluyoki çok şık duruyo o zaman.Bende zayıf bacak taraftarı değilim hafif dolgun olcak öyle yakışıyo etek
Ben giymiyorum mesela Ama ne zamanki 49 50 olurum o zman giyerim.Şuanda 45 kiloyum 3 kilo vermişim :44:
ah işte uzmanlık alanımdan bir konubenimde etek giyme konusunda özgüvenim yok hani çirkinde durmuyo ama işte takıntı olmuş bi kere.
Bide zayıf olunca et olmayınca bacak otomatikmn çarpık gibi duruyo ama kilo alınca öyle bi doluyoki çok şık duruyo o zaman.Bende zayıf bacak taraftarı değilim hafif dolgun olcak öyle yakışıyo etek
Ben giymiyorum mesela Ama ne zamanki 49 50 olurum o zman giyerim.Şuanda 45 kiloyum 3 kilo vermişim :44:
kızlar öncelikle hiçbirimiz öyle aman aman 1 ayda 7-8-9-10 kg alalım diye uğraşmayalım olmuyo hem sağlıklı bir şekilde hemde eziyetsiz kilo aldığım tarifi veriyorum çok basit belki duymuşsunuzdur bi kaç konuda yazmıştım bunu;
akşamları yatmadan tok karna
** 2 kase büyüklüğündeki bi kaba sıcak süt (elinizi ne yaksın ne yakmasın o arada sıcaklık)
** İçine 15-20 adet bebe bisküvisi koyup eritin mama yapın
** 1 tatlı kaşığı da pekmez yada balla tadlandırın
****Ben bunu tam 3 ay aralıksız her akşam yaptım babam eve 12'li paketlerde süt aldı 5 kg lik hero baby biküsvileri bittikçe aldık hiç ara vermeden yaptım bunu ayda 4 kg 3 ayda ortalama 10-12 kg
45 kg den asla bir gram yukarı çıkamayan ben adıma safinaz koyanları kapak ettimve şuan tam tamına 56kg'yim boyum 1,68 düşünün iişte bu sayede çevremde ben gibi olan 3 arkadaşıma kilo aldırdım.
Ama bunu kesinlikle aralıksız ve tok karna yapacaksınız yatmadan önce yiyip yatacaksınız.
Denenmiyecek bişey değil ve asla bi zararı yok çünkü bebe bisküvileri karbonhidrat ve liflerce zengin besleyici yiyeceklerdir.
merhabalar konu başlığını açan arkadaşa teşekkür ederek başlamak istiyorum bende bir haftadır devam ediyorum ayrıca bide eczaneden o meşhur Şurubu aldım hani yan etkisi iştah açmak ve uyku yapan olanı :)) 41 kilo ile başlamıştım şu an 43 kilo 400 grm gösteriyor tartım ama tek bi kafamı kurcalayansa ben göbekten alıyorum kiloyu bide sanırım kalçalardan göbek çıktı yüzümde ve diğer kilolu olması gereken yerlerde yok henüz bişey daha sonradanmı olur acaba bilemiyorum ama iştahım arttı açlığa tahammül sınırım daha farklı acıktımı yemek yiyorum birde mısır ve tahinpekmez bunları nedense çok sık tüketme istğim oluştu kahvaltıda ara öğünde mutlaka pekmeztahin karışımı yiyorum herneyse şimdilik arkadaşın önerdiği bebe bisküvisi ve süt karışımı işe yaradı tavsiye ediyorum .
canım o istediğin yerlerde kas yap bence yüzüne zamanla gelir diye umuyorum bacak vs. istiyorsan egzersiz yap ben gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?