1 Ayda 4 kg Test Edildi Onaylandı...

canım destinaxcım mama değilde yiyip içsem olurmu sütü içsem bisk.yesem arkasınada pekmez içsem aynı yine faydası olurmu cevap yazarmısın
Canım eğer mama şeklinde yiyemiyorsan öyle yap başka yapacak bişey yok o şekilde de gerekli vitamin ve yağları alabilirsin diye umuyorum ama tavsiyem maam şeklinde ılık süt ile tüketmendir.

Kızlar önce bölgesel kilo aldınız dimi? göbek çıktı yanlardan bel bölgelerinden fışkırmalr oldu :) o göbek ve fazla yağlar aslında vücudun gerekli yerlerine alınan kiloların fazlası yani zaten vücudunuza almışsınız fazlasıda oralarda toplanıyo sıkılaştırma hareketleri var forumda da inceleyin onlardan yapın derim fazla yağlar hakkında ne yapılabilir benim açıkcası pek bi fikrim yok :)

Bu arada bende kilo verdim 2 hafta önce yoğun bi şekilde ishal geçirdim eridim bittim mahfoldum resmen 54-56 arası gidip geliyodum zaten 54tüm hastalandım midem de hassaslaşınca hiç bişey yiyemez oldum ishal dersen öyle 51 kg oluvermişim nasıl üzüldüm aslında belli olmuyr göbeğim gitti sadece herkes öyle diyor ama ben kilom azalınca yine eski halime dönerim diye çok korkuyorum üsütüne bide kardeşim hastaneye yattı refakatçi olarak ben kaldım hastane ortamı zaten beni iyice bitirdi iştahsızlıktan ölüyorum zorla yemye çalışıyorum.Kısa sürede topalrım inş. yaa

sonunda basladım 3 gun oldu.ama orucdan dolayı 2 kılo werdım ramazanda etkı eder mı acaba?

Canım Ramazanda olsa gün içinde (sahur-iftar) yersen etki eder ama bu ramazan bana biraz daha zor gibi geldi nerde o eski ramazanlaar deriz ya aynen öyle 5 gün oruç tuttum hastalandım midem çok kötü 2 haftadır ölüyorum hiç bişey yiyemez oldum hayret ediyo herkes ben ne biçim yerdim yaa :) mide rahatsızlığın falan olmassa kilo kaybetmessin mide hassaslaşır ve yemek yiyemezsen kilo kaybı oluyor ben gibi

canım geçmiş olsun öncelikle,bişey sormak istiyorum aldığın kilolar göğüslerine de yansıdı mı,ben küçük göğüslerimden şikayetçiyim de,46-47 kilodan yukarı çıkamıyorum,acaba bu şekilde kilo alsam göğüslerimde bi büyüme görürmüyüm ne dersiniz???

Kızlar bende gastrit var 4 senedir fln endoskopi yaptırcam ramazandan sonra.Midemden çok rahatsızım Oruç tutamıyorum ama içim rahat etmediğinden gün içinde yemekte yemiyorum 1 tane kekle bi iki yudum meyve suyuyla akşam ediyorum.Bu yüzden çok zayıfladım 46.5 kilo felanım. Bisküviyede devam ediyorum

Ramazan bana hiç yaramıyo böyle kuruyup gidiyorum

Şahsen 42 kiloydum bu bisküviyle 48 bile oldum ama göğüsler aynı hiçbi değişiklik yok.Burdaki arkdaşlardanda duydum göğüse gitmiyo alınan kilolar ne yazıkki

canım ya çok geçmiş olsun

Bu arada bende kilo verdim 2 hafta önce yoğun bi şekilde ishal geçirdim eridim bittim mahfoldum resmen 54-56 arası gidip geliyodum zaten 54tüm hastalandım midem de hassaslaşınca hiç bişey yiyemez oldum ishal dersen öyle 51 kg oluvermişim nasıl üzüldüm aslında belli olmuyr göbeğim gitti sadece herkes öyle diyor ama ben kilom azalınca yine eski halime dönerim diye çok korkuyorum üsütüne bide kardeşim hastaneye yattı refakatçi olarak ben kaldım hastane ortamı zaten beni iyice bitirdi iştahsızlıktan ölüyorum zorla yemye çalışıyorum.Kısa sürede topalrım inş. yaa [/QUOTE]

canım nazar mı değdi ne yaptı sana geçmiş olsun çok

Arkadaşlar teşekkür ederim geçmiş olsun dilekleriniz için biraz biraz yemeye başladım iyiyim bakalım alırım yine kilo ya bikere aştım kendimi ya artık alırım heralde beimde midemde gastrit var endeskopi yapacakalr diye gitmiyorum doktora kardeşim yaptırdı çok zor oluyo korkudan gidemiyorum da napacam bilemedim bu seneye kadar hiç öyle hasta olmazdı midem yaa off (

destinax cım canım nazar değdi sana ve sanırım topictekilerede.hangi yazıyı okuduysam kilo verdim yazıyo.bende eskisi gibi yiyemiyorum ama vazgecmek yok.
hem ramazan hem sıcaklar bir araya gelince böyle olması normal.inşallah midendeki sorun fazla sıkıntı vermez.onunla gecmiş olsun canım

bende maleseff kilo alamayanlardanım
48 den 45 düştüm ramazanda offf ne kadar
sinirlerim bozuk bilseniz korkum 40 düşmekten
mamaya bende hemen başlıyorum inş yiyebilirim
nasılsa evde süt ve bebe büskivisi boll oğluşumdan
dolayı inş hepimiz istediğimiz kilolara kavuşuruz gelişmeleri yazıcam mutlaka

ne acayipsiniz kızlar biri der bebe bisküvisi sevmıyom diğeri süt sevmiyorum ikisi çok ağır geliyo hay bilmem ne...
sonrada gelir sitelerde dert yanarsınız kilo alamıyorum diye... armut piş ağzıma düş yok bayılsanda yicen anam yoksa nasıl kilo alıcan çaba gösterin biraz
yiyemiyorum yapamıyorum edemiyorum yok sanki çiğ yumurta yiyonuz hey allahım ya

kızlar umutsuzluğa sakın kapılmayın sonuçta hepimiz bazı tabularımızı yıktık ve kilo aldık ramazan ve sıcaklar birleşince kilo vermemek elde değildi zaten korkmayın bayrama herkes toparlanır devam ediyoruz bırakmak yok benim kaç ay oldu vallahi hala alıp yiyorum seviyorum da zaten mis gibi kokuyo biraz da güzel görmeyi başarabilmeli insan

bende bikaç gün oldu başlayalı.kendimi çok sıkmadan azar azar yiyorum.bide tarifi kafama göre baya değiştiriyorum.içine polende atıyorum.muzlu yaptığımda oldu.umarım işe yarar yani emeklerimize değer

slm :82: kizlarr bende kilo almak istiyorummmmmmmmmmmmmmmmmm ama burda yok o bebe biskuvilerinden ya bitane baska bebe biskuvi aldim ama onun icindekilerle aynimi bilmiyorum ya icindekilerin neler oldugunu yazabilirmisiniz buraya ????
bende 46 kiloydum simdi 43 oldum acil kilo almak istiyorum suratim coktu ya resmen icine girdi

kesinlikle denicem tarif için teşekkür ederim DestinaX ... 171 olup 47 kilo olmak berbat bişi kullanmadığım vitamin karışım kalmadı bi de bunu denicem ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…