Canım eğer mama şeklinde yiyemiyorsan öyle yap başka yapacak bişey yok o şekilde de gerekli vitamin ve yağları alabilirsin diye umuyorum ama tavsiyem maam şeklinde ılık süt ile tüketmendir.canım destinaxcım mama değilde yiyip içsem olurmu sütü içsem bisk.yesem arkasınada pekmez içsem aynı yine faydası olurmu cevap yazarmısın
sonunda basladım 3 gun oldu.ama orucdan dolayı 2 kılo werdımramazanda etkı eder mı acaba?
canım geçmiş olsun öncelikle,bişey sormak istiyorum aldığın kilolar göğüslerine de yansıdı mı,ben küçük göğüslerimden şikayetçiyim de,46-47 kilodan yukarı çıkamıyorum,acaba bu şekilde kilo alsam göğüslerimde bi büyüme görürmüyüm ne dersiniz???
Canım eğer mama şeklinde yiyemiyorsan öyle yap başka yapacak bişey yok o şekilde de gerekli vitamin ve yağları alabilirsin diye umuyorum ama tavsiyem maam şeklinde ılık süt ile tüketmendir.
Kızlar önce bölgesel kilo aldınız dimi? göbek çıktı yanlardan bel bölgelerinden fışkırmalr oldu :) o göbek ve fazla yağlar aslında vücudun gerekli yerlerine alınan kiloların fazlası yani zaten vücudunuza almışsınız fazlasıda oralarda toplanıyo sıkılaştırma hareketleri var forumda da inceleyin onlardan yapın derim fazla yağlar hakkında ne yapılabilir benim açıkcası pek bi fikrim yok :)
Bu arada bende kilo verdim 2 hafta önce yoğun bi şekilde ishal geçirdim eridim bittim mahfoldum resmen 54-56 arası gidip geliyodum zaten 54tüm hastalandım midem de hassaslaşınca hiç bişey yiyemez oldum ishal dersen öyle 51 kg oluvermişim nasıl üzüldüm aslında belli olmuyr göbeğim gitti sadece herkes öyle diyor ama ben kilom azalınca yine eski halime dönerim diye çok korkuyorum üsütüne bide kardeşim hastaneye yattı refakatçi olarak ben kaldım hastane ortamı zaten beni iyice bitirdi iştahsızlıktan ölüyorum zorla yemye çalışıyorum.Kısa sürede topalrım inş. yaa
kızlar öncelikle hiçbirimiz öyle aman aman 1 ayda 7-8-9-10 kg alalım diye uğraşmayalım olmuyo hem sağlıklı bir şekilde hemde eziyetsiz kilo aldığım tarifi veriyorum çok basit belki duymuşsunuzdur bi kaç konuda yazmıştım bunu;
akşamları yatmadan tok karna
** 2 kase büyüklüğündeki bi kaba sıcak süt (elinizi ne yaksın ne yakmasın o arada sıcaklık)
** İçine 15-20 adet bebe bisküvisi koyup eritin mama yapın
** 1 tatlı kaşığı da pekmez yada balla tadlandırın
****Ben bunu tam 3 ay aralıksız her akşam yaptım babam eve 12'li paketlerde süt aldı 5 kg lik hero baby biküsvileri bittikçe aldık hiç ara vermeden yaptım bunu ayda 4 kg 3 ayda ortalama 10-12 kg
45 kg den asla bir gram yukarı çıkamayan ben adıma safinaz koyanları kapak ettimve şuan tam tamına 56kg'yim boyum 1,68 düşünün iişte bu sayede çevremde ben gibi olan 3 arkadaşıma kilo aldırdım.
Ama bunu kesinlikle aralıksız ve tok karna yapacaksınız yatmadan önce yiyip yatacaksınız.
Denenmiyecek bişey değil ve asla bi zararı yok çünkü bebe bisküvileri karbonhidrat ve liflerce zengin besleyici yiyeceklerdir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?