1 Ayda 4 kg Test Edildi Onaylandı...

çörek otuyla nasıl masaj yapıyorsun canım ve işe yaradımı.
bende 20 yaşındayım 51 kiloyum boyum 172. 52den yukarı çıkamadım senelerdir.Artık düzenli bi şekilde şunu uygulayıp kilo almak istiyorum.hemen şimdi başlıyorum

Ve bugün başlayalı 2 hafta olduuuuuuuu :)

Veeee bu haftaaa yine 1 kılo daha almışım bugun tartıldım inanamıyorum hala ya

45 kilo ile başladım 2 hafta oldu ve suan 47 kiloyum

2 hafta daha devam edıcem inşallah 49 kılo olurum bızım tartı 1 kıloda az tartıyo 50 olmuş olucam

Son düzenleme:

çok sevndmm darısı başımıza inş bizde alırız ben başlayalı daha 3 gün oldu :18:

canım çok güzel bir paylaşım öncelikle tşkler ama ben de senin gibiym.45 kg dan 1 gr alamıyorum.2 gün önce diyetisyene gittim bana bir liste verdi.ve görüşme bitiminde lif içeen yicek ve meyvelerden uzak duracaksın dedi.çünkü lif biliyorsunuzki sindirim sistemini güçlendirir ve kolaylaştırır.bıda kilo kaybına sebep olur.onuda göz önünde bulundur.ama sen 10-12 kilo aldım diyorsun.nasıl etkilemedi şaştım doğrusu.darısı bize olsun artık

yahu zaten zayıftım bugün tartıldım iki kilom gitmiş aslında yiyorumda bebe bisküvisini aldım ama henüz başlayamadım unutoyrum akşamları ama bugün sinirlerim bozuldu ve başlayacağım kesinlikle çok sinir oldum zaten kilom yok olanda gitmiş halbuki geceleri tost,mantı yapıp yiyordumda yaniii (

pantalonlaarım dar gelmeye başladı :) bu hafta son daha da yemıycem uzun süre 3 kılo almıs olucam ıns... 48 kıloda yeter bana

Öncelikle paylaşım için teşekkürler Destinax

Dün burayı okudum koştur koştur gittim bebe püskivütü aldım
Uyumadan önce bi kase süt ile yaptım. Ama bir sürü bebe bisküvisi gitti :26: Bi kaşıkta bal koydum. Tadı öyle ağırdı ki...Yerken kendimden geçtim, amanın bayılıyodum nerdeyse Ne zorluklarla bitirdim valla

Ama canım sen ''tok karınla yenilicek'' demişsin ya hani... Tok karınla nasıl yenilicek bu, ben aç yedim dün gece

çok kolay bir yöntemmiş :) ben de denemeyi düşünüyorum...

boyum 1,54 kilom da genelde 44-45ti yani minyon bir hatunum... kilo almak veya vermekle hiç ilgim olmamıştı ama 2 sene önce üzgün olduğum bir dönemde 42kiloya düştüm tabii direkt zayıf kategorisine girmiş oldum... yeme düzenim de pek değişmediği için kilom sabitlendi 42de...

ama artık biraz almam gerektiğini düşünüyorum çünkü kendimi güçsüz hissediyorum... 2-3kg yeter bana ama göbek olmasından korkuyorum... deneyeceğim yine de... sonucu size de bildiririm...

1 ay önce diyetsyene gittim bende 45 kg la basladım 1 ayın sonunda 48.5 kiloydm ama malesef diyetsyenm izne ayrıldığı için görüşmeye gidemedim ve 1 haftada tekrar verdim o kiloları :95: halbuki aynı listeye devam etmem gerekiyordu ama kontroller bitince midem bayram etsin diye etmedm :) bugün tekrar baslıcam diyete ve süt + bebe bisküvisinide eklicem listeme umarım dr.gitmeden tekrar alırım kilolarımı :2:

büsra herseyı paylasman gercektende moral verıcı..ıse yaradıını gormek benı umutlandırıdı..sen kac kıloydun ve sımdı nkdrsın..tabıı nezamndır uyguluyosun net yazarmısın..ve bende baslıcam bakalım size basladıgım gunden ıtıbaren haber verırım..umarım ıse yarar...gerci ıcıne bal koymak bana gore degıl..üstüne yesem olmazmı acaba :)

willed yazdıgım gibi 45 kılo ile basladım ıkı haftada 2 kılo aldım bu haftab 3. haftam bu hafta bırakıcam 3 kılo almıs olucam suan ıcın yeterlı 48 kılo bana :) cunku pantalonlarım olmamaya basladı..

bende balı içine katamıyorum sutlu buskıvıyı yerken yanına 2 tanede buskıvı alıyorum balı uzelerıne sürüp yiyorum bol mıktarda suruyorum yaklasık 1 tatlı kasıgı yemıs oluyorum yanı

:):) gzl fikir bende öyle deneyeyim bakalım.cünkü cıdden agır gelır..ztn tok karınla yenmelıymıs..umarım ise yarar.senın adına cok sevındım cnm darısı basıma..1.65 boyunda 52-53 kıloyum..aslında ck zayıf dglm ama brz kadınsı hatlara ıhtıyacım var..mankenlere imrenemiyorum malesef :)

e sen zayıf degılsın kı :)

benmde boyum 1.64 /1.65 ama 48 kılo yeterlı bana :)

e sen zayıf degılsın kı :)

benmde boyum 1.64 /1.65 ama 48 kılo yeterlı bana :)

dedigim gibi cok zayıf degılım ama brz daha balık eti seviyorum.zayıf gibi geliorum iste :)ve kalca kısmım brz etlensin istiyorum.üst tafarta problem yok aslında..denemeye karar verdım..umarım gzl olur hersey yaz gelıo giydiklerim yakıssın brz daha :)

aman ben yiyemedim bu karışımı valla miğdemi bulandırdı çok şekerli çok tuhaf bir tadı var zaten bebe bisküvisini oldum olası sevmemişimdir iki günder beri yapıyorum ama yiyemiyorum malesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…