Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet baya kıstık yaşam biçimi haline getirebilsek daha da iyi olucak canımAma yinede farkindamisin bilmiyorum normaldan daha az yiyoruz diyeten sonra bu da kilomuzu dengelebilecegimizi gösteriyor ve bununda sebebi azda olsa yiyerek zayiflamamiz![]()
Canim neden liste yapiyorsun bu sitede liste hazir baska birseymi uyguluyorsun acaba ki![]()
bu kadar yorulmaya inşallah iyi düşmüştürsünMisafır misafır.. Cok yorgunum 2 gundur. Sabah catal la iki lokma bişiler yedım, 1 turk kahvesı sekersız. 2 ltye yakın su vs. Aksamda 5 te tavuk patatas 1 kase corba, salata yedım 1 saat kosumuda yaptım. Sabah kılomu yazcam bayanlar :))
benide araniza Kabul edermisiniz
tekrardan geldim bu diyeti sevdim ben bugun ilk gunumdu
Sabah 1 bucuk dilim ekmek ustune diyet surme peynir ,1 kucuk domates tek sekerli cay ictim
oglen:150gr yogurta 1dilim ekmek dogradim yedim
arada sutlu sekersiz kahve ictim sutu cok az kattm tabiki
Aksam:karnibahar yemegi yedim ve yine 150 gr Kadar yogurtla birlikte
Yesil cay ictim ve cok merak ediyorum haftaya carsambaya Kadar kac Kilo vericem
kendimi tanitayim birazda yurtdisindayim evlenip geldim 2 cocuk annesiyim kizim 2bucuk oglum 1 yasinda kilolarim hep dogumdan sonraki kilolardi ama onlari vermistim son 3ayda verdiklerimi geri almaya basladim 8kilo aldim
160 boyumdayim hedefim 55 Kilo olmak bu Sabah itibariyle 65.7dim haftaya bakalim kac olurum
bu kadar yorulmaya inşallah iyi düşmüştürsün
hoşgeldin canım boyumuz ve kilomuz aynı benimde iki tane çocugum var merak ettim yaş kaç böyle gidersen inan güzel sonuçlar alırsın devam
insaallah canim Yas 33 senin kac
benide araniza Kabul edermisiniz
tekrardan geldim bu diyeti sevdim ben bugun ilk gunumdu
Sabah 1 bucuk dilim ekmek ustune diyet surme peynir ,1 kucuk domates tek sekerli cay ictim
oglen:150gr yogurta 1dilim ekmek dogradim yedim
arada sutlu sekersiz kahve ictim sutu cok az kattm tabiki
Aksam:karnibahar yemegi yedim ve yine 150 gr Kadar yogurtla birlikte
Yesil cay ictim ve cok merak ediyorum haftaya carsambaya Kadar kac Kilo vericem
kendimi tanitayim birazda yurtdisindayim evlenip geldim 2 cocuk annesiyim kizim 2bucuk oglum 1 yasinda kilolarim hep dogumdan sonraki kilolardi ama onlari vermistim son 3ayda verdiklerimi geri almaya basladim 8kilo aldim
160 boyumdayim hedefim 55 Kilo olmak bu Sabah itibariyle 65.7dim haftaya bakalim kac olurum
pişştt nerelerdesin böyle sen bir gittin pir gittin![]()
pişştt nerelerdesin böyle sen bir gittin pir gittin![]()
olsun canım iyi gidiyosun bence benimde bugün 10. günüm 64.7 kg geldim çok sevindim devam edicem bu arada komşun ne yaptı :44::44::44::44::44::44:Bu hafta kılo verımım de degısıjlık yok. Hala 73.5 la dewam yola. :)) hayrlısı bakalım... 11. Gunum bugum bu arada
hoşgelmişin canım o millet yokmu o millet bende dogumdan sonra 87 kiloydum azmedip 68 düştüm gene hırslandım 58 kilo olsam yeter ama inan liste çok işe yarıyor tavsiye ederimMerhaba arkadaşlar, ben de dün gece diyet listesi araştırırken bu listeyi gördüm ve denemeye karar verdim. Sabah tartıldım 67.4 çıktım hedefim 59 :) hayırlısı bakalım.. Doğumdan sonra 74 kiloydum herkes o kadar moralimi bozdu ki gaza gelip 1,5 ayda emziren anne diyeti buna artı plates yaparak 59 a düştüm umarım bu sefer de olur..
Kizlar size bir tavsiye verim limonu dilim dilim kesin ve buzluga koyun saonra su icerken veya yesil cay vs. Icine koyun bir tane aroma tadiyor cok güzel hemde cok faydali...sabah istedigimi yedim ama az ve borazdanda spor yapacagim..
olsun canım iyi gidiyosun bence benimde bugün 10. günüm 64.7 kg geldim çok sevindim devam edicem bu arada komşun ne yaptı :44::44::44::44::
Canım o hala aynı :)) sabah berı hemn gemn acım diyebılırım. Suan yarım kılo balık ve salata yıyırum:)) sporumuda yaocam 1 saate ohh
eskiler pek uğramıyor aslında bi tuğba sık sık gelir şuan rahatsız tabi hasret,neslihan,suzi,mine arada bi geliyorlar çoğuda veremediği içi bıraktı aslında ne güzel vermiştin korumadaydın canım ya oğlun niye uyumuyor ki rahatsız mı çocuk acaba?:26:sormaya okadar yogunumki cocuklar bir dakika durmuyolar nerdeyse gece bile uyumuyor oglum Dogru duzgun bende onlarla bogusuyorum cok uzun suredir kk ye girmiyodum sitresden yedimde yedim tekrar 66 oldum dun topige biraz baktim son sayfalarda pek tanidik goremedim yoksa yazicaktim kurkcu dukkanina dondum diye kimler var eskilerden
ben bu listeye yakın yapıyorum ama günde toplamda yarım ekmek yemiş oluyorum sanırım ondan çok yavaş veriyorumBu listeyi her gün yaparsan verirsin cok iyi![]()
sabah kahvaltım
3 zeytin
1 küçük dilim peynir
1 tane h.yumurta
1 tane yagsız hazır köfte:26:
1 bardak şekersiz çay
küçücük ekmege çay kaşıgının ucuyla nutella sürdüm:26:fazla sıkmıyorum gözüm kalmasın diye yarım saatte yürüdüm fırına gidip geldim![]()
73.2 ile güne basldım.. Hemen hemen.12 gunde 3 kg verdim :))
Kizlar size bir tavsiye verim limonu dilim dilim kesin ve buzluga koyun saonra su icerken veya yesil cay vs. Icine koyun bir tane aroma tadiyor cok güzel hemde cok faydali...sabah istedigimi yedim ama az ve borazdanda spor yapacagim..
eskiler pek uğramıyor aslında bi tuğba sık sık gelir şuan rahatsız tabi hasret,neslihan,suzi,mine arada bi geliyorlar çoğuda veremediği içi bıraktı aslında ne güzel vermiştin korumadaydın canım ya oğlun niye uyumuyor ki rahatsız mı çocuk acaba?:26:
ben bu listeye yakın yapıyorum ama günde toplamda yarım ekmek yemiş oluyorum sanırım ondan çok yavaş veriyorum![]()