• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

1 Ayda 7 Kilo Verdiren Listem

73.2 ile güne basldım.. Hemen hemen.12 gunde 3 kg verdim :))
çok iyi bence sen disiplinli bir şekilde yaptın diyetini bravo benimde bugün 11.günüm 68 kilodan 64.7 geliyorum şuan ama bugün hiç diyet yapasım yok nedense:50::50::50::50::50::50::50:
Canim benimde köfte hariç digerleri ayni
bende arada sırada köfte yiyorum canım ama genel kahvaltım bu:56::56::56:
Süper ya bende 65 i görsem 66.5tan 67ye ciktim
İki gün neler yedim neler
canım diyetini uygulasan iki güne kalmaz düşersin devam:47::47::47:
yok canim ya rahatsiz felan degil allaha sukur dogdugundan beri pek uykuyu sevmiyor galiba
sorma canim ya bende simdi cok uzuluyorum gece yarilari okadar cok sey yedigim icin ama yapilcak bisey yok tekrar basladim ama bu sefer korumayada dikkat edicem

benimde küçük oglum sabahın beşine kadar hiç uyumazdı bende emzirdigim için hep bir şeyler yemek isterdim bende sabahdan diyet yagsız tavuk suyuna şehriye çorbası ypardım gece acıktıkça yerdim ve hiç bir şekilde kilo almadan hızlıca zayıflamıştım canım :ssz::ssz::ssz::ssz::ssz::ssz:

Ben en bastan beri bi dıyetı aynı uygulayamadım. Dün aksam misal balık salata yedım, ne bilim bi tatlı varsa tadımlık baktım. İnanki. Yedıklerımi azaltarak ve spor yaparak, 6 dan sonra su harıc bişey yemeyerek. 12 günde 3 kılo :)) ne demek yaa :)

Bugün istahi dahada kismak adina hic birsey yemeyecegim sekerim düsmesin diye nar suyu cayi icecegim aralarda bakalim basarabilecekmiyim kendime güvenmek istiyorum :10: sonuc yarin sabah beli olacak :43:

Bugün istahi dahada kismak adina hic birsey yemeyecegim sekerim düsmesin diye nar suyu cayi icecegim aralarda bakalim basarabilecekmiyim kendime güvenmek istiyorum :10: sonuc yarin sabah beli olacak :43:
kendimi tam hazır hissettiğim zaman tekrarda başlarım artık bugün diyodum ama olmadı pazartezi günü artık yaparım o zaman erken kalkıyyorum .kaç günün kaldı senin de birden yemeyi içmeyi kestin kaç kilosun

Avril ne alemdesin??? Ben bu hadta biraz salladım gibi oldu.. Pazartesı net uglulamaya dewam inşallah..,

:16::16::16::16::16:canım sen biraz sallamışın ben söylemesi ayıptır bildigin öküz gibi yedim:17::17: pazartesini beklemeyecegim patlıyacak gibi oldum valla:14::14::14::14::14: yarın tekrardan bırakmadan başlayacagım heralde midem küçüldü çok rhatsız oldum aman sende lütfen bırakma ya buraya yazmadıgım zaman sallıyorum galiba :18::18::18::18::18:

Ewett son günlerde biraz gırıp cıkamadık sıteye.. Lütfen dewam hedef kıloyu görene kadar oldumu cnm?

evet canım pes etmek yok anca beraber kanca beraber :7::7::7:ben sabah kalvaltısını diyete uygun yaptım sadece küçücük ekmege nutella sürdüm o kadar çok sıkmayayım diyorum :39::39::39::39::39:akşmada sebze yemegi yiyecegim inşallah :23:

kendimi tam hazır hissettiğim zaman tekrarda başlarım artık bugün diyodum ama olmadı pazartezi günü artık yaparım o zaman erken kalkıyyorum .kaç günün kaldı senin de birden yemeyi içmeyi kestin kaç kilosun

Canim ilk bir hafta iyi gecti sonnr kacamak yapmaya basladim (moral bozuklugundan )ist sonra düzensizlestim ama az yiyorum yani su listeden daha az diyebilirim . Dün basarili olamadim bugünde sirf bir tabak yemekle duruyorum firinda patatesle . Yarin tekrar deneyecegim tek istegim kendime inanmak yoksa bu is bir baslayip birakmakla olmaz.....sen ne durumdasin canim

bugun diyetimin 5. gunu gayet guzel gidiyor pek zorlanmiyorum carsambaya bekliyorum kac Kilo gitti diye ama gittigini hissediyorum

evet canım pes etmek yok anca beraber kanca beraber :7::7::7:ben sabah kalvaltısını diyete uygun yaptım sadece küçücük ekmege nutella sürdüm o kadar çok sıkmayayım diyorum :39::39::39::39::39:akşmada sebze yemegi yiyecegim inşallah :23:

Sabah inşallah uygulayarak dıyete deaam edıyorum. 73 le busefer :))

canımm bende 77 kiloyum 1.57 boyum var basen bölgem var özellikle bir diyete başlm dedim dr vermişti ama 2 haftada anca 3 kiloya kadar verebildim =/ snrada braktm üstelik hegün sansedip 2 gnde bir ayreboik yapmama rağmen.metabolizma için test yaptrdım normal çktı napabilirm blmyrm

aynı ben bende 75 im boyum 1.65 ne yapsam olmuyo çok bunalıyorum siniroluyorum

diyeti 5gunumdu arkadaslar sonuc olarak 67.7den 64 8e dustum simdi 2gun ayran detoksunu yapicam sonra tekrar devam edicem bu diyete

aynı ben bende 75 im boyum 1.65 ne yapsam olmuyo çok bunalıyorum siniroluyorum
canım çok kafana takma bence kilo vermeye engel oluyor sonraa sıkma kendini düzenli devam et bence biraz spor yap metabolizmanı şaşırt derim:34::34:
diyeti 5gunumdu arkadaslar sonuc olarak 67.7den 64 8e dustum simdi 2gun ayran detoksunu yapicam sonra tekrar devam edicem bu diyete

çok iyi düşmüşsün bence tebrikler aman bırakmadan devam :46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46:

Canim ilk bir hafta iyi gecti sonnr kacamak yapmaya basladim (moral bozuklugundan )ist sonra düzensizlestim ama az yiyorum yani su listeden daha az diyebilirim . Dün basarili olamadim bugünde sirf bir tabak yemekle duruyorum firinda patatesle . Yarin tekrar deneyecegim tek istegim kendime inanmak yoksa bu is bir baslayip birakmakla olmaz.....sen ne durumdasin canim

ben hep saldım o kadar yememe rağmen ya 72 oluyor ya 73 .yarın başlıcam bende pazartesi ve perşembe günleride oruç tutmayı düşünüyorum .Asıl moralini bozarsan hiç olmaz hep yüksek tut bide normal düzende ye yemeklerini bence sadece miktarı azalt bütün ömrün böylemi geçecek bir tabak yemeklemi ya diyeti bırakırsan ne olcak .

ben hep saldım o kadar yememe rağmen ya 72 oluyor ya 73 .yarın başlıcam bende pazartesi ve perşembe günleride oruç tutmayı düşünüyorum .Asıl moralini bozarsan hiç olmaz hep yüksek tut bide normal düzende ye yemeklerini bence sadece miktarı azalt bütün ömrün böylemi geçecek bir tabak yemeklemi ya diyeti bırakırsan ne olcak .

Canim ben gecen yaz 47 kadar düstüm 3 haftada ve geride aldim moralim sevgilimden dolayi bozuk elde degil yani fakat hersey yolunda listeyi uyguluyorum ....

Back
X